MohSETH Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam Co warto kupić do takiego lapka? Nowego gołego i wesołego;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Torbe czy inny plecak, kosmetyki (pianka do czyszczenia, powietrze sprezone, sciereczki antystatyczne). Dodatkowo w zaleznosci od tego jakiego lapka masz to mozesz nabyc : cooling pad, myszke podrozna, lampke na usb, linke zabezpieczajaca, wykrywacz sieci wifi, kable do wyjsc (S-Video, optical audio). Nie wiem co jeszcze, wszystko zalezy od Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 o kurde :blink: ja swojego nigdy nie umylem ani nawet nie przetralem:D haha matryca o jedna wielka plama:) kupilem tylko torbe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 kosmetyki (pianka do czyszczenia, powietrze sprezone, sciereczki antystatyczneHeh... ja tam swojego przecieram lekko wilgotną szmatką z płynem do mycia naczyć. I to nie za często (raz na 2 miesiące:)) bo uważam że co za dużo to nie zdrowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ja do mojego 1. plecak 2. kosmetyki - zestawik do czyszczenia 3. myszka i klawiaturka numeryczna ( na razie na kablach ale juz widze ze bedzie trzeba w przyszlosci to zmienic ) 4. lampka na USB 5. jakies dobre male douszne sluchawki 6. wkrotce chyba bedzie trzeba siegnac po jakas kamerke internetowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 1. Myszka, Touchpad to mordęga!!! 2. Klawiatura, na laptopowej klawisze tj."enter","shift","ctrl" są za małe i inaczej rozmieszczone niż w normalnej klawiaturze. Poza tym, nie wyciera się klawiatura laptopowa i lakier pod nadgarstkami. 3. Słuchawki, torba, środki czystości i inne duperele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) 1. Plecak/Torba 2. Myszka bezprzewodowa 3. Bluetooth dongle 3. Hub USB 4. Lampka USB 5. Ściereczki do matrycy 6. Więcej RAMU :D 7. Większy dysk :D 8. Nowego lapka :P To moje propozycje :D Edytowane 3 Czerwca 2006 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Do Acera to przede wszystkim dodatkową gwarancję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusowaty Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja kupiłem: 1. Torbe (w zestawie byla lampka usb) 2. Myszke bezprzewodową 3. Dodatkowe 512MB ramu 4. Pilota chowanego w gniazdo PCMCIA 5. Zestaw do czyszczenia. Aktualnie planuje zakup: 1. Huba usb 2. Może kamerki i jakieś małe fajne głośniczki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nikt tego nie napisał, ale przydatne jest rozbudowanie umiejętności "grajkowych" naszych lapciaków, czyli ode mnie- audigy2zs na pcmcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 1. Dodatkowa pamiec 2. Mysz 3. Torba 4. Dysk zewnetrzny 5. Kosmetyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 witam ja w pierwszej kolejności dokupiłem 1 gb ramu nastepnie myszke nastepnie plecak na lapa nagrywarka dvd na usb dysk 250gb na usb tuner tv z hubem usb na usb teraz tylko audigy 2 zs na usb i jakies głosniczki i bedze wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 do poprzedniego lapa kolejnosc byla taka: mysz (ale nie kupiona tylko jakas byla w domu), potem torba, zewn.wi-fi, potem dopiero poszla w ruch nowa mysz, adapter USB pod EIDE i lampka do tego dokupilem tylko RAM i zamierzam niebawem dysk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 1)Blutacz i mysz 2)RAM 3)tunertv na usb 4)glosniczki w duzej ilosci 5)przetworcina 220V do samochodu Sciereczki i plyny do mycia pomijam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Ślawski Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 1. Torba (i tak często laptop przemieszcza się w zwykłym plecaku) 2. Mikrofon 3. Zestaw do czyszczenia matrycy 4. mysz bezprzewodowa (ale i tak zazwyczaj jej nie używam, track point jednak jest wygodny) a jak bede miał trochę kasiorki to kupię: 1. głośniki 2. dodatkowy ram 3. Kamerka internetowa 4. dysk zewnętrzny lampke mam wbudowaną, klawiature wygodną (no może czasem numerycznej brakuje) więc nie myślałem o kupnie takich wynalazków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ja kupiłem: 1. Bezprzewodową mysz 2. Router Wifi + netprotector 3. Na dniach dokupię 3 rok gwarancji Planuję: 1. Plecak 2. Wymienić myszkę na bezprzewodową przez bluetooth bo ten odbiornik na usb mnie denerwuje. Edytowane 31 Maja 2006 przez sedan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 1. Torba (sprzedana, kupiony plecak) 2. Kosmetyki (płyny, ściereczki itp.) 3. Mysz (z ogonem, ale laptopowa, mała) 4. Klawiatura 5. RAM Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 1. Torba 2. Myszka 3. Cos do czyszczenia ekranu :) 4. Stacja dokujaca. Ciesze sie jak dziecko, bo do swojego T21 kupilem stacje z wbudowanym zasilaczem, kompletem wyjsc/wejsc i portem PCI ! :) 5. DVD/RW Benq 1655+kieszen usb 2.0 + USB2.0 na pcimcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja jak narazie to dokupiłem tylko router Wi-fi do neta, klawieture, Office 2003 Basic oraz LCDeka 17" reszta była w komplecie :) Jedyna rzecza ktorej mi brakuje to cos do czyszczenia notebooka, poniewaz ma on dopiero tydzien a juz pasowało by go wyczyscic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytuz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ja swojego nigdy nie umylem ani nawet nie przetralem:D No a benzynka ekstrakcyjna? 4. Pilota chowanego w gniazdo PCMCIA A podaj mi model bo nie moge w necie znalesc;) Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipeG44 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) a ja kupuje zimny, dobry napoj chlodzacy i sie delektuje zarowno nim jak i nowym sprzetem w domu. a tak serio jakbysmy mieli do KAZDEGO nowego lapka cos dokupowac- mam na mysli torbe, myszke, plecak to u niektorych z nas bylaby niezla kolekcja akcesoriow do laptopow :). moja torba np przerzyla juz 5 laptopow, mysz mam odkad pamietam i dalej klika, a no i fakt jak zmienialem laptopa ostatnio to kupilem tez plecak na wypady w gory- i w sumie nosze w nim laptopa bo torba jest niewygodna. pozdrawiam Edytowane 1 Czerwca 2006 przez FilipeG44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No a benzynka ekstrakcyjna? Pozdrawiam:) to był zabieg wymuszony:) szkoda ze matrycy nie widzicie, wyglada jakby ktos na niej obiad jadł:) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 1. porządną pamięć na 400 a nie 333. 2. dysk 5400 a nie 4200 3. torbę. 4. blueconnecta. 5. szlifierkę do wyrżnięcia dziury w wentylatorze :-) i NAJWAŻNIEJSZA RZECZ: musiałem jakieś alibi żonie przedstawić.... że notebook jest mi NIEZBĘDNY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A podaj mi model bo nie moge w necie znalesc;) Pozdrawiam:) Przykładowy pilot - jak poszukasz pewnie znajdziesz taniej Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusowaty Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wlasnie taki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) A u mnie było tak: 1. Torba z MM. 2. Bluethoot 3. Plecak TARGUS-a (torba mi zaczeła przeszkadzać) 4. Myszka LOGITECH NX60 5. Dysk Twardy SEAGATE 5400.3 (4200 jest za wolny :( ) 6. Lampka na USB. 7. 1024 DDR2 Kingston 533Mhz w jednej kosteczce. I to by było chyba na tyle z niezbędnych rzeczy, któe miałem zamiar dokupić. Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Luki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) 3. może jakas lampka na USB (polecicie coś dobzre działąjącego?? )Ktoś tutaj dobrze się wypowiadał o tej lampce --> DIGITUS Edytowane 1 Czerwca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 szczerze? to ta lampka jest słaba. mój kolega ją kupił. oglądałem. trochę kiepskiej jakości plastik, no ale poza tym świeci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) ja mam taką i jest całkiem dobra a i wygląd i jakość jest w porządku. do tego możliwość podłączania do gniazdka zapalniczki w samochodzi i fajne etui. Sklep Vobis Edytowane 1 Czerwca 2006 przez tomcio_wroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 1. 128Mb sd :) W planach: 2. Wifi 3. Torba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...