pete86 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ja kupilem jakis taki zwykly futeral z neoprenu, nawet bez rak, tylko zeby w samochodzie mi sie lap nie porysowal. sciereczke z micro wlokien do brightview, oraz ukradlem koledze z pudelka po starym laptopie taka cienutką gabke miedzy klawiature a ekran, zeby przyciski sie nie odciskaly (prawda to? podobno zaleca sie klasc wlasnie cos takiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 pete86 -??? LOL o czym ty piszesz Jeszcze przed lapkiem kupilem dysk samsunga 200GB+kieszen USB, ktory polecial do mnie z moimi danymi z komputera w Polsce do Dublina. Mysze i torbe dostalem gratisowo od asusa tak jak i kamerke wiec nie kupowalem. Kilka dni po zakupie lapka podlaczylem go do 3mbitów na setke:P Kilka dni temu kupilem Logitechy z-2300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete86 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no jak to o czym pisze :)? przeczytalem gdzies tu na forum, ze zaleca sie wkladanie czegos (jakas cieniutka szmateczka, pianka, nawet jakis filc czy cos) miedzy ekran a klawiature, gdy notebook jest zamkniety. podobno zapobiega to kurzeniu sie klawiatury, oraz zostawaniu obrysow klawiszy na matrycy. pisze tylko to co przeczytalem, dlatego sie upewniam czy to na pewno prawda. te ochronne filcyki/pianki etc przychodza czesto z notebookami wiec chyba nalezy ich uzywac. ja nie dostalem ze swoim compaqiem wiec mowie ze ukradlem z pudla znajomemu bo nie uzywal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Do Toshiby dają taką szmatkę. Jak kupowałem, to w sklepie mi powiedzieli, żeby ja wkładać między klawiaturę i ekran. Przy zbyt dużym nacisku mogą pojawić się odciski klawiszy, już mieli takie przypadki. Piszę to, co usłyszałem.. Żeby nie było OT: 1. Myszka, kupiona zanim jeszcze miałem w ręku lapka :) 2. Plecak 3. 512MB 4. Dysk 5400rpm 5. Głośniki, żeby przynajmniej grały lepiej od tych wmontowanych :) Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Audigy2zs i AverMedia na pilota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 laptopa kupuje za 2 tyg ale jeszcze przez zakupem lapka planuje zakupic: audigy2zs na pcmcia i dysk na usb tak ze 250gb jednak troche wiecej danych niz standardowe 100gb sie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art13 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 1. Ram 2. WiFi 3. Dobra torba 4. Maus 5. Klawiatura numeryczna /zbedny gadzet, poniewaz niejestem ksiegowym/ 6. Router, co by se go podpiąć do neo i to chyba narazie na tyle :rolleyes: chociaz mysle jeszcze o malym blutufie /taki pimpek na usb/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Digital Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam Pete86 dobry ten futeral z neoprenu ?? kupiles na allegro czy jakis firmowy ?? 1. mysz 2. dysk usb 2.5" 3. ap wifi 3. Audigy 2zs 4. Creative INSPIRE GD580 Do czyszczenia matrycy swietnie nadaja sie "mokre" sciereczki do okularow - polecam - tanie i dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete86 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 nie nie, tu w usa kupilem za 9 dol. strasznie fajny, idealnie pasuje do wszystkich 15'4 i nie majtaja sie zadne paski, raczki, kieszonki i inne. po prostu taka protekcja wlasnie np na podroz na uczelnie do samochodu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Moje zakupy były drobne, w zasadzie to co niezbędne: - środek do czyszczenia matrycy i obudowy - sprężone powietrze - torbę - linkę - bluetooth - router/ap Lampkę mam wbudowaną, dysk, wifi jak najbardziej w porządku i nie wymagają upgrade'u :) Przyzwyczaiłem się do trackpointa. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 1. myszka 2. hub usb 3. sciereczka z mikrofibry 4. torba 5. pokrowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Witam. Poniewaz przetwornice juz mialem (stary dobry 'Ever' -100W), to pierwsza rzecza byla lampka. Model wybralem zle, gdyz porty usb mam z prawej strony. Lampka na gietkim wysiegniku berdziej mnie wnerwia niz pomaga. Zatem bedzie musiala byc wymieniona. Druga rzecz to torba. Padlo na wyrob 'Hama' ze wzgledu na cene. Czarna, nie rzucajaca sie w oczy. Ale spelniajaca swoje zadanie. Nawet po pijaku lapek niesie sie bezpiecznie :) . Aha, bluetooth - nie wspomnialem. Ale byla to rowniez koniecznosc 'Bluefish' z softemBlusoleil. Teraz stoje przed wyborem myszy. Pozdrawiam Edytowane 29 Listopada 2006 przez pnhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taclive Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Do mojej Tośki dokupiłam: - od razu pamięć 512 - myszki nie musiałam, bo zabrałam chłopakowi z jego lapka, ale gdyby nie to, też bym kupowała. - po jakimś czasie plecak Aha dokupiłabym też wszelkie czyścidła, no ale to też chłopak ma ;) Obecnie zastanawiam się nad dyskiem pod USB i myszką bez kabla, bo ta co mam ma za długi. Edytowane 29 Listopada 2006 przez taclive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 A ja dokupiłem superglue żeby posklejać popękane plastiki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A ja juz dokupilem 512MB Ramu, dysk 100GB 7200rpm Seagate'a i planuje zakupic oryginalnego BT... Oraz jakis futeral neoprenowy... zeby w zimie nie marzla bidula :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paktofon Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam wszystkich :) Moj pierwszy post na tym forum. Moja kolejnosc 1. myszka 2. plecak w planach 1. dysk 160gb + kabel na usb 2. 512mb ddr2 3. router wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Myszkę i torbę na lapka dostałem w zestawie. Dokupiłem: 1. Dodatkowe 512MB RAM 2. Lampkę na USB Dokupię: 1. Głośniki 2+1 2. Klawę USB 3. w dalekiej przyszłości dysk twardy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 1. plecak 2. wifi na minipci 3. myszka na kablu optyczna 4. podstawke do laptopa (taki zeby ladnie stal na biurku podlaczony pod monitor stacjonarny, mysz i klawke 5. 512 ramu I to na razie tyle, reszte potrzebnych rzeczy mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Myszkę Torbę i Ściereczkę miałem w zestawie ale musze dokupić jak najszybciej plecaczek, dodatkowe 512 ddr2 oraz routerek wifi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Co do wkladki miedzy klawe a panel u mnie w ASUS-ie taka znajdowala sie od poczatku wiec zdecydowalem sie jej uzywac niczemu to nie przeszkadza. Zas co do zakupów: -torba -mysz w planach -karta TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 A według mnie ta podkładna pod klawiatutę jest całkowicie nie potrzebna i tak jest minimalny odstęp więc po co ? :-) No chyba że jakiś duyży nacisk będzie na klapę no to wtedy ma to jakiś sens :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordmichu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Myszkę i torbę dostałem z lapkiem. Później dokupiłem: klawiaturkę numeryczną z hubem usb (niezastąpiona do ogame :) ), lampkę pod usb, dodatkowy hub usb cztero portowy, ściereczkę + środek czyszczący, pad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esberitox Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Czas na odnowienie tematu :D Słyszeliście moze o jakichs fajnychakcesoriach(gadżetach) na usb typu podgrzewacz pod kubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 torba Audigy 2 ZS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja kupiłem: - plecak - mouse kupie - x-fi na expresscard - zewnętrzny dysk - może baterie 7200 wszystko inne jak BT, Wi-Fi jest w laptopie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 słuchawki mycha --------- notebook RAM plecak --------- SB Live External (potem sprzedany) A2 ZS nowe słuchawki (bo siadł mikrofon, a tych od A2 rzadko używam) kabel USB do zrobienia chłodzenia AP antena Steelpad QCK mini pad X360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosh Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 - 1 GB RAM Kingston'a - plecak Targusa + mala myszka na rozwijanym kabelku gratis :) - myszka A4 Tech X7 - kamerka - srodki do konserwacji No i oczywiscie z czego sie najbardziej ciesze wygralem w konkursie podstawke pod lapka Logitech Alto http://www.notebookcheck.pl/Logitech-Alto-...cie.2659.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Czas na odnowienie tematu :D Słyszeliście moze o jakichs fajnychakcesoriach(gadżetach) na usb typu podgrzewacz pod kubek http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=230386&hl= ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 http://www.komputronik.pl/Wentylatory_/_mo...pelny,id,34594/ bez - mozna sobie obiad na touchpadzie gotowac z - lap chlodzi pokoj, a nie na odwrot ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Logitech Revolution VX Plecak Karrimora Spike 20 ( lapek idealnie wchodzi wraz z pokrowcem z plecaka targusa, a plecak jest rewelacyjny ) 1 Gb Ramu ( dodatkowo ) LCD 20,1" o rozdzielczości matrycy laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...