Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jak w temacie. Do 80-90zł. Co myslicie o creativie 48x??? Mam mozliwosc kupienia takiego za 73zł. Dobra jest ta firma?? Glownie chodzi mi o trwalosc i poradzenie sobie z odczytem plyt porysowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 TEAC sa trwale, Cretive nie wiem ale z tego co slyszalem niezbyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Hmm ja bym bral Teac'a, ale jesli mowisz o takich ograniczeniach cenowych, to raczej nie ma szans. CD Creativa sa srednie, mialem kiedys z jednym doczynienia to nawet dzialal ok ale nie chcial czytac niektorych plytek CD-RW i CD-R :( , ale to byla 16X moze do tej pory zmienili cos w tym zakresie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ja mam w drugim kompie Mitsumi 32x ma on juz 4lata a dalej chodzi tak samo jak po kupnie (testy programem Nero). Mitsumi robilo bardzo trawale produkty mam tego cedeka 32x i nagrywarke 4/2/8 tez ma cztrery lata nagrala wpizdu plyt i zjebala moze 10 jak nie mniej i dalej chodzi super (testy nerem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jak w temacie. Do 80-90zł. Co myslicie o creativie 48x??? Mam mozliwosc kupienia takiego za 73zł. Dobra jest ta firma?? Glownie chodzi mi o trwalosc i poradzenie sobie z odczytem plyt porysowanych. Moje typy (w kolejnosci od najbardziej polecanego): Toshiba, Teac, Asus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 nie bierz tego creativa bo to pewnie samsung miałem takie dwa pierwszy wytrzymał tydzień drugi miesiąc teraz mam asusa x52 i jestem z niego zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 asus glosny, mitsumi i toshiba rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 CD romy creativa są słabe. Odradzam taki zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 CD Creativa sa srednie, mialem kiedys z jednym doczynienia to nawet dzialal ok ale nie chcial czytac niektorych plytek CD-RW i CD-R :( , ale to byla 16X moze do tej pory zmienili cos w tym zakresie.Creative nie produkuje czytnikow CD ani nagrywarek. Wszystko sie sprowadza co z logiem creativa kupisz. Np kiedys byly nagrywarki creative'a 12x a w srodku - plex i to sporo taniej. Najczesciej jednak nie jest az tak milo ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Proste, tanie LG. Mam takiego CDka 32x juz 4 rok i lazi bez zadnych klopotow i nie ma klopotow z odczytywaniem najrozniejszych plytek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 A ja mam NEC'a 52x i jestem zadowolony, troche za niego zapłaciłem bo 120 zł. ale jest bardzo dobry. Wygrał test cdromów w KŚ, dobry odczyt i korekcja błędów a pozatym jaka atrakcyjna nazwa 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Każdy chwali to co ma to ja pochwalę Toshibę. B. dobre napędy i w miarę ciche. Crearive'a raczej bym nie kupił, LG + Samsung to z miejsca odpada, więc może NEC, TEAC czy Mitsumi....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 creative nie jest taki zly, od kilq lat mam 36x z pilotem i smiga az milo, a nawet jako jeden z nielicznych ma amortyzowana szufladke 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jeśli chodzi o solidność to polecam teac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 amortyzowana szufladka jest do [gluteus maximus] creative'a nie kupuj lepiej jush wziac tego LG moi qmle maja i nie narzekaja poza tym zalezy jak sie trafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 1 - Mitsumi 2 - Teac 3 - LG (do x32 !!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 1 - Mitsumi 2 - Teac 3 - LG (do x32 !!!) tak zgadzam sie!!! to jest podium mozna by jeszcze dorzucic jakiegos Plexa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 1 - Mitsumi 2 - Teac 3 - LG (do x32 !!!) tak zgadzam sie!!! to jest podium mozna by jeszcze dorzucic jakiegos Plexa faktycznie , zapomnialem o Plexie :oops: no ale cena troszke go dyskryminuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORGmann Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jeśli chodzi o CD-ROM to bez wątpienia bierz TEAC. Jest on bardzo cichy i niesamowicie żywotny. Bierz w ciemno! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Dobra skoro tak mówicie o TEAC'u to mam do kupienia tylko, że 32x. Czy będzie mi się on dobrze sprawował?? Lepiej brać Teac 32x czy Creativ 48x?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Only TEAC !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommygun Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Piter, wez tego TEAC`a 32x mialem ten naped i sprawowal sie bardzo dobrze[do czasu jak mu nieszczesliwie upgrejdnalem bios:)], czytal wszystkie plytki no i byl niesamowicie cichy[zero wibracji]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Keidyś dobre CD-ki produkował Kenwood o prędkości 72x i radziłsobie wprost wysmienicie z porysowanymmi płytami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Jesli Creative to tylko kolorowy (napis) chyba najglosniejszy jaki mialem (1 dzien). Co do LG to jest kolosalna roznica (zwlaszcza ostatnio) miedzy pudelkowymi a w folii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ja bym kupował Toshibe, a jak nie to LG to bardzo dobre napedy. Samsung i creativ odpada, choaciaz sam mam samasunga 52x rok i czyta bez zarzutu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Polecam Teac, rewelacyjna jak na cd-rom korekcja, radzi sobie z odczytem nawet bardzo porysowanych plyt, jest nie do zdarcia na bank dlugo pochodzi. POLECAM! !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 TEAC 40x... wlasnie minal mu roczek i chodzi tak jak przy zakupie... zero zuzycia. Ale z drugiej strony, za cene tego teac'a mozna miec dvd lg 16x48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 z tego co pamietam to jednymi z najlepszych modeli wogole wyprodukowanych byly: Asus 40x oraz Teac 40x. Asusa powyzej lub ponizej sie nie oplaca... sa glosne i czasami zdaza sie im plyt nie czytac... 52x bardzo sie grzeja... Teac 40x - takze zajebisty... wybor nalezy do Ciebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Jak w temacie. Do 80-90zł. Co myslicie o creativie 48x??? Mam mozliwosc kupienia takiego za 73zł. Dobra jest ta firma?? Glownie chodzi mi o trwalosc i poradzenie sobie z odczytem plyt porysowanych. mialem w lapach dwa creativy, nie wiem jak z odczytem, ale na pewno b. glosno pracuja ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...