grzechuk Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 najsmiejszniejsze jest to, ze mam dsla dialogu i gdy w przegladarce ustawie sobie jakiekolwiek proxy, to otrzymuje nastepujacy blad przy wczytywaniu strony The requested URL could not be retrievedWhile trying to retrieve the URL: http://cośtam The following error was encountered: Unable to determine IP address from host name for 'cośtam'This means that: The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL. Check if the address is correct. steganos internet anonim calkowicie wylacza mi neta (nic sie nie chce wczytywac), a hide ip niby zmienia mi ip, ale jak sobie wejde na ip.boo.pl to mam swoj staly... czyli lipa, szukam pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 :D ciekawe po co tobie .... ustaw serwer proxy w przeglądarce, na któryś z TYCH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jakbys dostal bezpodstawnego bana, to tez bys szukal sposobu uzyskania dostepu do swoich danych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Taaa przeważnie bany są bezpodstawne... :lol2: Szukaj sprawnego proxy, przeważnie Europa i USA. Azje sobie odpuść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...