mr^_^max Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Project Revolution jest ciekawie zapowiadającą się modyfikacją kultowej już strategii Warcraft III. Nowopowstałe w pełni trójwymiarowe modele jednostek i budynków pochodzić będą prosto z gry Starcraft: Broodwar. Dzięki temu posiadacze Warcrafta otrzymają bez naruszania praw praktycznie nową grę – Starcrafta! Totalna konwersja ma objąć nie tylko jednostki i budynki, lecz także cały interfejs oraz możliwości podczas rozgrywki. Dzięki temu, iż mod tworzony jest przez fanów a nie Blizzard Entertainment będzie go można pobrać bez opłat z Internetu. Więcej szczegółów: http://www.blizzplanet.com/content/560/ gry.wp.pl więcej tu: http://www.wc3campaigns.net/revolution/ lub bezpośrednio screeny: http://www.wc3campaigns.net/revolution/gallery/images/ oby nie okazał się to martwy projekt. bardzo chętnie zagrałbym w odświeżonego Starcrafta :) Edytowane 31 Maja 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Czekam z niecierpliwoscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 o w mordke jezozwieza! To moze naprawde byc niezle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No no milutko :D Ciekawe czy bedzie cos na przechodzenie, czy tylko same multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Raczej pytanie czy chlopakom uda sie odtworzyc klimat i styl gry SC bo z tym beda chyba mieli nielatwo :? niechcialbym zeby wyszla hybryda W3 i SC :mad: No ale czekac warto :) bo swiat starcrafta ostatnio troche skostnial ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 niezle wyglada :) ciekawe ile na tym straci gameplay sc... pozyjemy zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No ciekawe jak to bedzie wygladac, lubiłem robic sobie po 4 odziały marines, kilka tanków, jakies valkirie, a tu wydaje mi sie ze silnik W3 moze zrobic kupe niz wyswietli takie 3 klepiace sie armie na multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 niestety - to prawda nie jestem pewien czy nawet ktoś z mocną konfiguracją, może pozwolić sobie na takie ogromne bitwy w WC3 na pewnej mapce UMS w ROCu ludzie blokują wieżyczkami trasę przez którą idą jednostki, a one cały czas się spawnują, w końcu robi się ich tak wiele, że gra jest niemożliwa, klaci niemiłosiernie fajnie byłoby pograć w SC w nowej oprawie, ale pewnie z FPSem będą też problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgadzam się... Jako stary wyjadacz SC ( na emeryturze od prawie 2 lat :P ) chciałbym sobie zagrać w jego wersje 3D, ale tak jak mówicie... Zadymy z oryginalnego sc nie da się chyba przenieść w 3d bez utraty kliamtu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Zgadzam się... Jako stary wyjadacz SC ( na emeryturze od prawie 2 lat :P ) chciałbym sobie zagrać w jego wersje 3D, ale tak jak mówicie... Zadymy z oryginalnego sc nie da się chyba przenieść w 3d bez utraty kliamtu... Klimat moze i da sie utrzymac :) ale z fps bedzie juz znacznie gorzej :wink: W sumie wersja 3d do zludzenia przypomina 2d i mam nadzieje ze wiecej kombinowac z sama oprawa nie beda, tyle wystarczy. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 heh mi sie wydaje ze jeden oddział carrierów z pełnymi upgrade'ami w czasie walki z drugim takim oddziałem zabił by kazdy pc. Moze gdyby tak podnieść nie co wyzej pozycje kamery, zmniejszyc liczbe wielokątów na obiektach... takie moje gdybanie. czas pokaze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 hmmmm chyba się zapowiada że bede instalował warcrafta ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...