dudek564 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam kupiłem na allegro tel. nowka koles uzywał ja w angli i radio działało szukam stacji i nic nie wyszukuje zmieniam słuchawki i to samo w sluchawkach slychac szumienie nie wyszukuje zadnej stacji co jest zepsute ? jak naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Podlacz sluchawki, klepnij radio -> opcje -> autostrojenie. Moze przebywasz w pomieszczeniu gdzie jest duzo zaklocen elektromagnetycznych? :P Mam ten phone niecale 2 latka. Niczym mnie nie zaskoczyl. Ani pozytywnie ani negatywnie. Ciekawe co teraz bedzie w ofercie dla mojej taryfy :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 i nic w kolko to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a jak ręcznie wyszukujesz to coś znajduje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 nic tylko szum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...