kondrix Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 halo Szukajcie a znajdziecie..., ja nie znalazlem wiec pisze. Podzielilem dysk, mam ladne 3 partycje tylko ze cd rom mi "zostal" na literce "D". Da sie go przesunąc nieco nizej, np na literke F? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Wszystko sie da :D Wystarczy wejsc w Panel Sterowania/Narzedzia administracyjne/Zarzadzanie komputerem/zarzadzanie dyskami. :) i tam zmienisz :D PPM na wybrany naped i zmieniasz literke dysku Edytowane 31 Maja 2006 przez Proofit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 techniczna sprawa najpierw przypisz dla CD cos innego ( F: jest zajete przez partycje ) potem partycja na wolne D: i masz juz wolne F: na przyszlosc : ustaw dla CD lirere po wolnym miejscu ( mozesz podlaczyc flasha albo inny HDD bez zmiany literki ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondrix Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...