Huzio Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ciekawe ile można wyciągnąć bez problemów na ECS K7S5A :?: , bo mam zamiar zmienić procecsor a nie wiem czy nie bede musiał zmienic przy okazji płyty. Wiem że pisze to na instrukcji ale takowa zgubiłem :oops: Może podzielicie się swoimi spostrzeżeniami :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 www.ecs.com.tw a z tego co [pamietam to najnowszy bios daje support do 2800+ takze mysle ze nie bedziesz mial problemoof tylko nie wiem jak jest z tymi na fsb 166 ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 dzieki Vengeance, juz myślałem że czeka mnie jeszcze zmiana płyty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 dzieki Vengeance, juz myślałem że czeka mnie jeszcze zmiana płyty :D Instrukcja jest mocno do tylu, zawsze lepiej sprawdzac nowe biosy na stronie producenta, bo czasem moze przyjsc zaskoczenie "czego ten moj zlom nie potrafi!" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 na k7s5a niedarady puscic fsb 166, temat byl juz poruszany, chodzi o błędne dzialanie układow pll przy tym fsb, nowy bios tego nieskoryguje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ta plyta ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...