arthi Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Przewija sie tu troche ludzi, wiec pozwolilem zalozyc sobie temat. Czy ktos moglby polecic dobry serwis w/w okolicach, gdzie moglbym naprawic zasilacz atx za rozsadne pieniadze? ;) Edytowane 31 Maja 2006 przez Manial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A gdzie jest to "pod lasem"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Pod lasem nikt zasiłek nie naprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 K-ce = Katowice IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Czytac potraficie dzieciaczki? K-ce czyli Katowice! WormBoy, otoz wlasnie! Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Manial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 W interesie twoim Manial jest to aby Twoje wypowiedzi były czytelne i jasne. Poza tym nie jestem twoim kumplem więc uważaj na słowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Excray, jesli naprawde myslales ze chodzi o miejsce od lasem i nie znales odpowiedzi na postawione pytanie, to nie widze pwodu dla ktorego miales o tym pisac, poza tym to tylko swiadczy o tobie! Moim zdaniem pytanie zostalo bardzo jasno sformulowane, ale zeby na przyszlosc uniknac niedomowien dla takich jak ty zmienilem ustawienia w profilu. Wracajac do tematu... Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Manial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja tez nie wiedziałem co to kce (pomyslałem przez chwile ze to KC...) naprawianie zasilaczy jest nieopłacalne, nowe masz na allegro po 50zł, chyba ze to jakis drogi model >200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Manial racz pohamowac jezyk. Twoje szczescie, ze edytowales tego posta wczesniej, ale nie mysl, ze nie wiem co tam wczesniej bylo. Jeszcze jeden taki wyskok i beda leciec regulaminowe nagrody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Manial racz pohamowac jezyk. Twoje szczescie, ze edytowales tego posta wczesniej, ale nie mysl, ze nie wiem co tam wczesniej bylo. Punkty, za to ze wypowiedz zostala zmieniona nim sie zorientowales, to dobre. Na przyszlosc jako moderator nie pisz swoich uwag na forum tylko na priv, z gory dzieki. gmfriend, z ta naprawa to nie jest tak do konca, zasilacz poki co dziala i nie jest to jakis noname czy fortron za 50zl. Z tego co wiem do wymiany jest tylko kilka kondensatorow. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Manial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kielce Katowice i inna miasta, ten skrót może wiele znaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No to juz sobie wyjasnilismy, ze chodzi o Katowice chociaz prawde mowiac pierwsze slysze, zeby K-ce oznaczalo cos innego. ;) To moze teraz dla odmiany, ktos napisze cos na temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No pewnie w jakimś serwisie elektornicznym, a niby kaj? ;) Na sokolskiej w Wincek El. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 W nie wszedzie naprawiaja zasilacze, a Wiencek to mysli chyba ze jest jedynym elektronikiem w okolicy, bo jak zaspiewa cene, to przewrocic sie mozna. Kupienie nowego wyjdzie taniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...