piotrek_r1 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) witam jak mam podłaczyc głosniczki creative inspire T6060 do laptopa, który ma tylko jedno wyjscie , tak aby wszystkie grały. Nie chodzi mi o uzyskanie dzwięku przestrzennego , bo tego wiem ze nie uzyskam , zalezy mi tylko aby ze wszystkich dzwiek sie wydobywał Edytowane 31 Maja 2006 przez piotrek_r1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 witam jak mam podłaczyc głosniczki creative inspire T6060 do laptopa, który ma tylko jedno wyjscie , tak aby wszystkie grały Moim zdaniem sie nie da ;). Do jednego wyjścia możesz podłączyć tylko przednie 2 głośniki + (chyba) centralny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a co sadzicie o takim rozwiazaniu kupic 2 rozdzielacze (http://allegro.pl/item107246242_rozgaleznik_maly_jack_na_przewodzie_super_cena.html) i połaczyc je razem , wtedy otrzymamy trzy wyjścia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a co sadzicie o takim rozwiazaniu kupic 2 rozdzielacze (http://allegro.pl/item107246242_rozgaleznik_maly_jack_na_przewodzie_super_cena.html) i połaczyc je razem , wtedy otrzymamy trzy wyjścia Moim zdaniem (chociaż nie jestem pr0 w sprawie dźwieku) to nic nie da. Prawdopodobnie bedziesz słyszeć albo tylko na 2 przednich głośnikach albo na wszystkich ale to samo (a przcież to nie o to chodzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Da rade...3 głośniki się odezwą ale to będzie koszmar nie dźwięk. Lepiej pojedzie na 2 przednich + centralnym. Więc moim skromnym zdaniem bardziej opłaca się: a) sprzedać system 5.1 i kupić coś dobrego 2.0 b) albo jakąś kartę muzyczną na pcmcia lub USB. Wtedy zabrzmi zdrowo i to rozwiązanie bym polecał. Miłego słuchania;) Edytowane 31 Maja 2006 przez kenfollet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a) sprzedać system 5.1 i kupić coś dobrego 2.0 Imho lepiej kupic 2.1 niz 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Lepiej przeczytać instrukcję z głośników. Creative ma jakiś patent, który sprawia, że dzwiek wydobywa się z innych głośników. Dotyczy to albo centralnego i subwofera albo tylnich. Nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 udało mi sie wymienic na zestaw 2.1 logitech z3e i po problemie. :) dzieki wszystkim za zainteresowanie i odpowiedzi temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...