nemo1802 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Posiadam neostrde TP przekroczylem moj limit transferu o parenascie giga. W jaki sposob mozna sprawdzic czy TP "zwolnila" mi lacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No jak , będzie działać duuuuuużo wolniej :D , napewno byś to zauważył , a liczniki tps-y nie zawsze dobrze działają i udaje się przekraczać czasami limit bez konsekwencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A jakbys nie odczuł to sprawdz w panelu neostrady(trzeba sie tam zalogowac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jak Ci się zmieni neo w modem 56k to będziesz wiedział o co chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja przekroczyłem w maju, zwolnili mi na kilka dni... ale dziś jest czerwiec a nadal jest wolno :mur: Dzwoniłem do tych ****** i oczywiście chcieli winę na mnie zwalić :mad: teraz mam czekać, aż łaskawie odblokują... podobno jakieś problemy nie tylko u mnie są... A w panelu mi się wyświetla 512kbps :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja też mam neostradę dosyć żę zdzierają to jeszcze chodzi to wszystko jak *********. oni lecą w...nie szanują klientów... :mur: jednym słowem to takie wielkie bagno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Też Ci nie odblokowali transferu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 U mnie czesto robia to do poludnia 1 dnia danego miesiaca. Czy dzis tez to przekonam sie dopiero jak wroce do domu. W kazdym razie z rana jeszcze byl transfer przyciety a Panel cos im sie wysypal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jak Ci się zmieni neo w modem 56k to będziesz wiedział o co chodzi ;)nie w 56 tylko w 32 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja mam limit 15GB. Licznik w panelu pokazuje ok 2 razy mniej, niż faktycznie ściągnąłem. W maju jednak przekroczyłem "oficjalnie" - 26GB. Przez ostatni tydzień byłem poza limitem. Ssałem na potęgę i czekałem kiedy zablokują. Upiekło mi się :D Ale skoro są jakieś problemy z odblokowywaniem, to może w przyszłości nie będę tak testował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja juz 3 miesiac z rzedu przekroczylem limit (7gb) bez konsekwencji. w tym miesiacu udalo mi sie przekroczyc bariere 20gb ;). zobaczymy jak bedzie w tym, jak przytna to trzeba bedzie kupic zdrapke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Ja posiadam neo 256 a w liczniku pojawia mi sie "Ilość pobranych danych do dn. 27.05.2006: 19,49 GB " :razz: :lol: W panelu mam "aktualny transfer z prędkością 256 kb/s", a wydaje mi sie duzo wolniej.Tez tak macie??? :angry: A czy miesiac korzystania z neo nie jest liczony od dnia zakupy?? Czyli jak kupilem 12.04.06 to miesiac upływa 12.05.06?? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez nemo1802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja posiadam neo 256 a w liczniku pojawia mi sie "Ilość pobranych danych do dn. 27.05.2006: 19,49 GB " :razz: :lol: W panelu mam "aktualny transfer z prędkością 256 kb/s", a wydaje mi sie duzo wolniej.Tez tak macie??? :angry: A czy miesiac korzystania z neo nie jest liczony od dnia zakupy?? Czyli jak kupilem 12.04.06 to miesiac upływa 12.05.06?? http://www.bandwidthplace.com/speedtest/ Będziesz miał pojęcie. Generalnie ograniczony download jest ekstremalnie zauważalny, że tak powiem. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jedyne "pewne" sprawdzenie predkosci to download jakiegos sporego pliku menagerem z kilku serwerow jednoczesnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja sprawdzam Azureusem :D Coś sporo osób ma problemy z odblokowaniem neo :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...