4rch0n Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Który Ram byście kupili do płyty głównej ASUS P4R800-VM Ten http://sklep.benchmark.pl/pelny_10633.html Czy ten? http://sklep.benchmark.pl/pelny_6971.html W sumie to brałbym ultra, tylko nie mam pojęcia jak na tej mojej płycie jest z napięciami na ramie... Wersja ultra potrzebuje 2.55V - 2.95V, a wersja standard 2.55V - 2.7V . Orientuje się ktoś czy Ultra chodziło by na tej płycie głównej? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez -=Drizzt=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 eeeeeeee... w biosie sprawdź ile ta płyta wydoli V na ramach, ale chyba 2.9V na bank na niej nie ustawisz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wiem ta płyta jest beznadziejna, nie da się sprawdzić, a co dopiero zmieniać napięcia na czymkolwiek w kompie... A czy wersja standard będzie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Obie będą działać ale jeśli nie zmienisz płyty na lepszą nie opyla ci sie kupic tych Ultra bo nie będziesz miał z nich pożytku, ja moge dać na swojej max. 2.65V :-| dlatego kombinuje jakiegoś ic-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) znaczy się czyli jak nie będę kręcić to będzie ok i na ultra? kecić.... przecież ja nie mogę kręcić ale upłaca się chyba kupić lepszą na przyszłość Edytowane 1 Czerwca 2006 przez -=Drizzt=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jak ultra mają na starcie 2.55V to na bank pójdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 zamówiłem już standard... trudno i tak w najbliższym czasie bym ich nie kręcił. Dzisiaj wieczorem powinienem już je mieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...