Skocz do zawartości
Crosis

Tweak.pl I Kradzież Czyjejś Pracy.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Antar1us

@Orgiusz, dokladnie o to mi chodzilo, tylko zbyt zagmatwanie napisalem swoja mysl :)

BTW, z duzego palca dalem rade wyssac jakies teorie, ale nie przedstawie ich na forum :twisted2: Co innego maly palec - to juz wyzsza szkola jazdy, ktora Orgiusz opanowal na najwyzszym z mozliwych poziomow :twisted: ;)

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze odrazu napiszesz o co dokładnie Ci chodzi?

Ze nie masz moderki na Tweak'u czy PurePC?

Młodsi od Ciebie mają to stanowisko - i to Cie gryzie?

Nie wiem jak chcesz inaczej sprawdzic osobe jezeli nie przez posty czy rozmowe..

No chyba że jeżeli nie ma nicka BENITO to z góry odpada..

I już można wywnioskować że jesteś małolatem....

INNI MI PEWNIE ZAZDROSZCZĄ I DLATEGO MARUDZĄ

Czyż nie taki jest twój tok myślenia?

Powiedz mi czy słyszałeś od kogoś żebym chciał być moderatorem. Raczej od kilku świadków usłyszłbyś że odwrotnie, chociaż mam czasem chęć wyciąć kilka postów, ale wtedy naciskam przycisk raport.

A twoja postawa NC i wielki :lol: właśnie udowodniłeś jak nadajesz się na to stanowisko.

BTW

@Orgiusz, ty z kolei się nadajesz, ale to tylko moja subiektywna opinia.

Edytowane przez BENITO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW, z duzego palca dalem rade wyssac jakies teorie, ale nie przedstawie ich na forum :twisted2: Co innego maly palec - to juz wyzsza szkola jazdy

Pfffff... Pazury w duzym palcu obgryzam od dziecka... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszke nam się temat dyskusji zmienił - z praw autorskich, do odwiecznego pytania: "Kto się nadaje na moderatora?".

Ja zacząłęm moderować jak miałem 17 lat, jakos rok temu.

Nie wiem - nie czułem się "za młody" czy nieodpowiedni, szczególnie, że moja praca na początku ograniczała sie tylko i wyłącznie do sprzątania ;]

Jesli ktoś zna umiar, dobry smak i umie reprezentować sobą pewien poziom - to czy ma 15 czy 25 - nadaje się tak samo.

To tylko moje zdanie, nie wszyscy musza je podzielać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I już można wywnioskować że jesteś małolatem....

INNI MI PEWNIE ZAZDROSZCZĄ I DLATEGO MARUDZĄ

Czyż nie taki jest twój tok myślenia?

Powiedz mi czy słyszałeś od kogoś żebym chciał być moderatorem. Raczej od kilku świadków usłyszłbyś że odwrotnie, chociaż mam czasem chęć wyciąć kilka postów, ale wtedy naciskam przycisk raport.

A twoja postawa NC i wielki :lol: właśnie udowodniłeś jak nadajesz się na to stanowisko.

BTW

@Orgiusz, ty z kolei się nadajesz, ale to tylko moja subiektywna opinia.

Hehes.. masz fajny tok myslenia..

Tak, bardzo sie nie nadaje na to stanowisko a piastuje je już ponad pół roku (nie chce mi sie sprawdzać jak konkretnie długo.. )

Dziwne ze nikt tego nie widzi.. No ale przecież jesteś Ty..

A to że jestem niepełnoletni możesz sobie zobaczyć w moim profilu..

Wpadasz z postem nie na temat - o jego treści moge powiedzieć "NC i wielki :lol:" ew. "istny :lol: :lol2: :lol: :lol2:" - robisz jakies wyrzuty...

Nie podajesz najmniejszych argumentów podpartych przykładami, stwarzajac jedynie zamieszanie..

Wiec wybacz - ale wg mojej subiektywnej opini Twoje marudzenie wynika tylko z napisanych przeze mnie rzeczy w poprzednim poście..

Założ sobie odzielny temat (nie śmieć tutaj) i argumentuj co takiego moderatorzy z rocznika młodszego niż 80 czynią złego..

Nie lubie jak ktoś rzuca hasła i ogólniki by spowodować jedynie niepotrzebny zamęt..

KONIEC OT - temat to: Tweak.pl I Kradzież Czyjejś Pracy

Polecą % jezeli nie dostosujecie sie..

Z checia odpowiem na wszelkie PW..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ja sie zapytam tu o podpisy pod działami forum, czy na tweaku one też są legalnie czy zostały przywłaszczone?? Z tego co byłem przed chwilą na forum ten temat i ten o regulaminie zostały zamknięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie zapytam tu o podpisy pod działami forum, czy na tweaku one też są legalnie czy zostały przywłaszczone?? Z tego co byłem przed chwilą na forum ten temat i ten o regulaminie zostały zamknięte.

juz bez przesady ;) nie wszczynajcie klotni o byle co ;) szczegolnie, ze obie strony chyba chca sie dogadac (jak wynika z ego postu http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197808)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podpisy (opisy) działów wymyślałem ja, ale o to akurat czepiać się nie będę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paplacie o głupotach jak babcie pod kościołem po mszy niepowiem o czym.....

Niech ktoś wreszcie ruszy dupsko i zacznie działać (proponuje te osoby co maja najwiecej do powiedzenia, czyli moderacje ;) ), albo zostawcie sprawe tak jak jest (nie popieram) -> głupie gadanie do NICZEGO konkretnego nie doprowadzi [;

@Niemiec

Juz jesteś znanym pojakiem [8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem pokrotce przedstawic sytuacje indeksu gier na forum tweak.pl na dzien dzisiejszy.

Postanowilem dogadac sie z Crosisem - tworca owego indeksu i przywrocic go do pierwotnej formy (cala operacja trwala dosyc dlugo, czasem z mojej, czasem nie z mojej winy - wazne, ze doszla do skutku). Chcac rozwijac indeks na tweaku popelnilem kardynalny blad - nie skonsultowalem swojej decyzji z wlascicielem indeksu. Z szacunku do Crosisa jako dobrego moderatora, bo za takiego go uwazam, i czlowieka, ktory napracowal sie przy swoim dziele - indeksie, postanowilem naprawic ten blad. Mam nadzieje, ze Crosis zostal choc troche usatysfakcjonowany i sprawe indeksu uzna za zamknieta.

Tyle ode mnie, jeszcze raz wielkie sorry i pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkurs skończył się ponad tydzień temu a wyników nadal niet .... :lol: :lol2:

Ano wlasnie wczoraj szukalem jakiegos info o konkursie i nie moglem znalezc nic na stronie :/

edit:

http://tweak.pl/forum/index.php?s=&showtop...dpost&p=2084313

Jest smiesznie jak zwykle.

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak na marginesie ostatnio przygladalem sie statystykom na tfiku nie wygladaja one obiecujaco, wydaje mi sie ze dni tamtego forum juz sa policzone a moje przekonanie utwierdzaja dzialania P.L. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tego samego zdania co Linoge...

Chociaz... imho caly czas tweak ma coraz wiekszy......

..... flash reklamowy na stronie glownej....

mentos :lol: the freshmaker ;]

lol....

Zastanawia mnie tylko to, ze reklamo-zleceniodawcy chca sie jeszcze reklamowac na tweaku.....

Ciekawy jestem, jakie statsy P.L. przesyla wyzej wymienionym, o odwiedzinach, postach i innych informacjach.

Lekki OT: ( bez urazy mechl!k ;] ) Macie jakis temat o zmianie biegow ( w aucie ) bez sprzeglowej?... szukam i szukam i znalezc nie moge...

thx z gory ;P

Edytowane przez Sheep

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy jestem, jakie statsy P.L. przesyla wyzej wymienionym, o odwiedzinach, postach i innych informacjach.

Nic. To są RONy (Run On Network czyli kampania na zasadzie leci na każdej stronie) z arbomedii. Nie trzeba nic nie robić tym zajmuje się broker reklamowy pobierając za to odpowiednią prowizje (do 70% ;). Generalnie witryna nie ma nawet wyboru co leci na niej - tj co najwyżej można poprosic o wycięcie wszystkich reklam RON i pozostawienie tematycznych (Technologia)

Stąd na wielu witrynach podobne reklami i słynny hit.arbomedia.gemius.pl służący do zliczania statystyk.

Rozliczane są w modeli CPM czyli za ilość wyświetleń, oczywiście ze sporym cappingiem tj w uproszczeniu że jedna reklama jednej osobie jest wyświetlana tylko raz (albo x razy) i reklamodawca płaci tylko za te jedno wyświetlenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym konkursem to se w kulki znowu lecą . Lisek napisał że wyniki będą wczoraj i zamknął wyżej wymieniony temat -albo jestem ślepy albo wyników jak nie było tak nie ma. Pewnie znowu mu praca nie pozwla - w kamieniołomach robi czy co ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno tam nie wchodziłem, ale z tymi reklamamami to juz jest duza przesada. Praktycznie nie da sie nic zrobic bo cały czas jakies wyskakuja. Jakies czrwone łapki itp. Bardzo wkurzajace, dlatego tez nie ma sie co dziwic ile tam osob siedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możecie mi streścić co się stało z tweak.pl? pewnego razu sobie wchodze na tweak.pl i tu pisze ze nie ma takiego adresu... dostaje maila ze teraz tweak.pl będzie sie nazywało chwilowo purepc, a teraz wdze ze jest i purepc.pl i tweak.pl wiec jak to juz jest bo nie wiem gdzie mam pisac swoje posty....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój, ciagle te same nicki, ciagle to samo.. Nikt od dawna nic nowego nie napisal. Po co sie tyle produkować? [pytanie retoryczne]

Nie chce wypominać ale kto na początku odszedł a teraz przyszedł. :wink:

Dla mnie to bez różnicy tylko na co ci to było. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce wypominać ale kto na początku odszedł a teraz przyszedł. :wink:

Dla mnie to bez różnicy tylko na co ci to było. :-|

Piszac, ze ciagle w tego typu tematach widze te sami nicki mialem rowniez na mysli Twoj.

Zwiad. ;]

Wszelkie prywatne wyjazdy to na PW. Mowie to do wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszac, ze ciagle w tego typu tematach widze te sami nicki mialem rowniez na mysli Twoj. Wszelkie prywatne wyjazdy to na PW. Mowie to do wszystkich.

Miales to potraktowac z przymruzeniem oka -> ;] , nic do Ciebie nie mam, kazdy jest swiadomy swoich decyzji i kiedy nie trzeba to nie musi sie z nich tlumaczyc. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...