zayonnc Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Miales to potraktowac z przymruzeniem oka -> ;] , nic do Ciebie nie mam, kazdy jest swiadomy swoich decyzji i kiedy nie trzeba to nie musi sie z nich tlumaczyc. ;] Są sytuacje kiedy musi się tłumaczyć :wink: coś czuję, że Zidan dziś właśnie będzie się gęsto tłumaczył :lol: Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Oni są razem :D http://www.ocxtreme.org/joomla/ http://tweak.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Hahaha dobre :D Hehe, niezłe :D Prosze sobie darować takie teksty, bo to nic nie wnosi do dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Oni są razem :D http://www.ocxtreme.org/joomla/ http://tweak.pl/ Tak wiem o tym. Za bardzo nie chciało mi się wierzyć, że Lisek zrobił Lay do własnego portalu więc pogrzebaliśmy i zobaczyliśmy właśnie takiego zonka u przyjaciół, z którymi notabene się znamy i konkurujemy w programach testujących (kurcze jeszcze prowadzą). Co zrobić. Jak mogę się domyślić to ten lay kosztował i chyba nie był kupiony przez kogoś. No nic ich sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Tak wiem o tym. Za bardzo nie chciało mi się wierzyć, że Lisek zrobił Lay do własnego portalu więc pogrzebaliśmy i zobaczyliśmy właśnie takiego zonka u przyjaciół, z którymi notabene się znamy i konkurujemy w programach testujących (kurcze jeszcze prowadzą). hehe dobre :D ja bym rzekł że dzieli nas przepaść ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Co po nie którzy to maja racje, jedni sieją herezja i mówia że pure jest takie siakie i owakie. Nagle do niego wracaja jak jacyś dydydenci :-| Nie rozumiem takiego zachowania. :? Kto to jest dydydent? :P Edytowane 26 Września 2006 przez DRuMah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Chyba chodziło o dysydent dysydent hist. różnowierca, innowierca; odszczepieniec; odstępca od dogmatów kościoła panującego; osoba zapatrywań odmiennych od ogólnie przyjętych w danym kraju a. społeczeństwie (i nieraz ostro tę odmienność wyrażająca); opozycjonista w państwie rządzonym autokratycznie. Etym. - łac. dissidens dpn. dissidentis p.pr. od dissidēre 'siedzieć po przeciwnej stronie; nie zgadzać się'; zob. dys- 1; -sidēre od sedēre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Oni są razem :D http://www.ocxtreme.org/joomla/ http://tweak.pl/ To ten sam skin do joomli pewnej firmy. Płacisz 30 dolarów i masz dostęp do wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Kiedy konflikt pomiędzy Tweakiem a PPC był w zenicie można było znaleźć zapowiedzi, że sprawa znajdzie swój finał w sądzie. Stało się rzeczywiście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Tez jestem ciekaw co wyniklo z tych zapowiedzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Kiedy konflikt pomiędzy Tweakiem a PPC był w zenicie można było znaleźć zapowiedzi, że sprawa znajdzie swój finał w sądzie. Stało się rzeczywiście? Chyba kazdy tutaj sobie zdaje doskolane sprawe z tego ile czasu i nakladow finansowych kosztuje wytoczenie takiej sprawy, a pozniej kolejne odwolywania sie od wyroku przez ktora kolwiek ze stron. Dlatego mialo to byc zalatwione polubownie, ale z liskiem zalatwiac co kolwiek to jak gadac ze sciana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Chyba kazdy tutaj sobie zdaje doskolane sprawe z tego ile czasu i nakladow finansowych kosztuje wytoczenie takiej sprawy, a pozniej kolejne odwolywania sie od wyroku przez ktora kolwiek ze stron. Dlatego mialo to byc zalatwione polubownie, ale z liskiem zalatwiac co kolwiek to jak gadac ze sciana...ta tylko po co te zapowiedzi skoro już wtedy było wiadomo że to i tak do sądu nie trafi? Andyn tylko "trzyma za słowo" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A propo Tweak. To żyje jeszcze?? Bo jeśli nie to temat jest chyba do zamknięcia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chyba padł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chyba padł... A miało być tam tak pięknie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A tak na powaznie, wielu osobom ciezko jest znalezc manual do apacha, wiec tweak.pl w koncu na cos komus sie przyda. Troche pcozekac az na google sie wypozycjonuje i bedzie skarbnica .. jakiejs tam wiedzy ;) Chyba kazdy dostrzegł, ze juz zdechł i nie wstanie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Spoczywaj w pokoju tweak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mnie zastanawia co z starą domeną tweak.pl ? Może coś tam jednak powstanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 byle nie skończyło się jak z hardtech.pl <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...