westsajd Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Spoko, na dniach odpalam mojego cielaka 400 mhz :P Albo Pentiuma 266 ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) albo odpal oba kompy :D moze jakis plebiscyt na naszybciej i najwolniej liczaca maszyne w druzynie? heiheiehieheh :D Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Sir_ice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja z tego co przed chwilką zaobserwowałem jestem w stanie wyciągnąć (chyba!) ~65 pkt na noc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a ja spy;liłrem sempa i dfi..od pon zostaje nie wiem jeszcze na czy m..traczej nie opłaca sie teraz nic kupowac... chyb więc musze jakiś złom kombinowac :/ u mnire na zapasie p166 wiewć mi nie starczy do nieczego to niestety :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Poczekaj miesiac dwa i kup najtansza wersje conroe i jakas plytke do tego... ale to wiekszy wydatek niz sprzedany semp i dfi :P ale mysle ze bedzie warto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Dołączyłem sie do drużyny, tylko mam jakies problemy z clientem i optymalizacjami.. jak sobie poradze to bede ostro liczyl:) edit: juz sie liczy. szkoda tylko ze z optymalizacją sse2 nie ma grafiki.. ;) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wale te optymalizacje ,za duzo sie babrania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 a tam warto ak podnosi to wydajnośc @smek właśnie złoma szukam a rez wakacje coś sie dorzuc wieć na am2 lub taniego intela będzie..nie wiem tylko czy na proca np za 800+mobo za 700 starczy...moze jakiegoś celka jak by conrowate były :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A wpadlismy na pomysl z Zulus'em ze dolaczymy do teamu i razem w malym gronie bedziemy liczyc =) mysle ze mozna by zalatwic jakies ogloszenie na stronie glownej czy cos..... jak dolaczy sie duzo ludzi i bedzie porzadnie liczyc to mozemy wskoczyc na gore gdzies w statsach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 I tak będzie sukces gdy po 1 miesiącu będzie liczyć chociaż połowa teamu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 W punktach to polowa bede ja z Saimkiem :D Postaramsie nagonic jesio jednego kolesia...w pracy podlaczy kilka starszych kompow, takich purePC :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Do ludzi z teamu: Semper, M@reczek i R.ED: polecam optymalizacje! naprawde prosta sprawa a wycisniecie ze swoich maszyn o polowe wiecej kredytow conajmniej! Szczegolnie INTELOWCOM polecam bo oni zyskuja duzo wiecej niz AMD :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 W punktach to polowa bede ja z Saimkiem :D Postaramsie nagonic jesio jednego kolesia...w pracy podlaczy kilka starszych kompow, takich purePC :> a druga polowa jestem ja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Pomyslmy lepiej jak sciagnac wiecej ludkow do naszego teamu.... banery, sygnaturki, reklamy, festyny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Pomyslmy lepiej jak sciagnac wiecej ludkow do naszego teamu.... banery, sygnaturki, reklamy, festyny :P Teoretycznie wystarczy czekać. W teamie Tweak.pl jakos jest wielu ludzi. Nasz team istnieje dopiero tydzień - max dwa. Jakoś to będzie. A co do werbowania. Widziałem, że u mnie w szkole jest BOINC na 18stu Celeronach D 2.66GHz. Jeśli uda mi się coś zdziałać, to bedziemy mieć sporo mocy obliczeniowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Do ludzi z teamu: Semper, M@reczek i R.ED: polecam optymalizacje! naprawde prosta sprawa a wycisniecie ze swoich maszyn o polowe wiecej kredytow conajmniej! Szczegolnie INTELOWCOM polecam bo oni zyskuja duzo wiecej niz AMD :] mozesz napisac co i jak z ta optymalizacja co trzeba zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 wszystko pisze TUTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KLIK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) wlasnie, ja skorzystalem z optymalizacji i na probce mam - 1h do -2h B) BTW: a sa jakies optymalizacje pod p3 ??? jutro bede mial takiego w backupowym kompie saimek ty pewnie cos bedziesz wiedzial... Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Sir_ice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jest klient pod MMX.... ale niestety nie mam w swoich lapach :) trzeba bedzie poszukac na google ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) No powoli odrabiam straty :D liczy sie caly czas, chyba ze ide spac ;) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) no teraz jak dolozylem drugie 512 ramow to jest dopiero predkosc.... Miazga juz prawie cie dogonilem ..... hieheiihehieeiheiheiheih.... edit: aaa i wie ktos dlaczego TUTAJ pokazuje mi ze mam 2 x p4 gdy w rzeczywistosci jest 1 :blink: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Sir_ice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wejdz w ktorys z tych dwoch i daj MERGE COMPUTERS i wybierz ten drugi... polacza sie w 1 ;) Co z reklama TEAMU? na jakiejs stronie glownej czy cos?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) ja niestety p[rawdopodobnie ide na urlop do września :/ na durniou n800 i tak nie ma sensu a tylko procka se bęe grzał :( ale ja tu ujeszcze wróce i prawdopodobnie będe miał 4 jądra- z tego 2 w kompie :lol: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja juz boinca wywalilem z notebooka...za bardzo go przymula, nie widze powodu zeby go maltretowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Szkoda ten celofan nawet niezle liczyl ;) ja wrzucilem na lapa pentak 2.4 i sie grzeje jak dziki i wyje :D ale co tam... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Szkoda ten celofan nawet niezle liczyl ;)Nie widze powodu dla ktorego notebook mialby chodzic 25h na dobe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wam tez probek nie chce pobierac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Wam tez probek nie chce pobierac?Luknij na LOG i powiedz jaki błąd masz. 7943 - w zastraszającym tempie wspinamy się do góry panienki! Jeszcze wczoraj mieliśmy około 8500 miejsce. Potrzebujemy jeszcze więcej userów :) EDIT: Czy istnieją może jakieś statystyki dla polskich zespołów? Interesują mnie TYLKO polskie zespoły, bo szukać w szukajce na berkley to udręka - nie każdy ma wpisane poland :/ So gdzieś są takowe? Edytowane 15 Czerwca 2006 przez DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) oczywiscie ;) polecam www.boincstats.com a tutaj dokladnie link do polskich druzyn: KLIKAJ TUTAJ ja bylem sam z Zulusem w anaconda-cobra i ma 11 miejsce w polsce hehe :D Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b4ded0b0c984bc5.html taki gadzet dobra nie wazne juz dziala chyba namieszalem z tymi optymalizacjami :) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez XwA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...