GenghisKhan Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 zaczlem liczyc w sumie pare h dziennie wychodzi bylo by wiecej gdyby nie zdychajace mobo ktore nie pozwala puscic procka na 4.65g jak kiedys:( jade na 4g tylko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 dobre 4 Ghz nie jest zle :D heheh. =) ciesze sie ze liczysz.. widze ze weteran Chaosik do nas dolaczyl :) Chaos popraw sobie profil bo masz w linku dwa razy http:// pozdrawiam dla liczacych i promujcie team zeby rosl w sile! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 u mnie meczy 2,5ghz :) bo na 2,6ghz proc nie lubi niskich timingow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A umnie 4.9 GHz :D, szkoda tylko ze jedno jajo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja tez licze na tym co w podpisie tylko @ 2,6Ghz komp chodzi 24h wiec staram sie jak moge :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 To moze i ja troche policze :) narazie komp nie podkrecony, bo nie mam czasu (sesja), ale za około tydzien zobacze co sie da zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Moj liczy @2.5Ghz i nawet niezle mu idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A mój liczy na standardowym taktowaniu i na napięciu 1,2 V. Nie zostaje za bardzo w tyle, a jest chłodno, cicho i może dzięki temu nie zapłacę tak wielkiego rachunku za prąd. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nasz team zajmuje 147 miejsce na świecie w RAC - :gitarzysta: :banana: Oby tak dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nop i idzie do gory statystyka ;] hehe zwerbowalem jednego czlowieka :) zawsze to cos :) narazie dwie probkiprzeliczyl., ale za to ja mam bardzo dziwny problem przeliczylem juz 7 probek i dopero za jedna dostale credyty :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nop i idzie do gory statystyka ;] hehe zwerbowalem jednego czlowieka :) zawsze to cos :) narazie dwie probkiprzeliczyl., ale za to ja mam bardzo dziwny problem przeliczylem juz 7 probek i dopero za jedna dostale credyty :( ( To normale, musisz się przyzwyczaić. Mam pending na poziomie 400-600 kredytów. Nestety te próbki muszą przeliczyć inni i wtedy dostaniesz punkciki :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 No ja chyba zapuszcze liczenie na moim P II 350, zawsze to cos. Nie bijcie ale na pozostalych kompach nie moge ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 PII 350 sobie odpusc.. szkoda czasu i pieniedzy :) czemu nie mozesz na innych odpalic?! przeciez to nie zuzywa nic.. proces bierze tylko wolny czas procesora.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 No ja chyba zapuszcze liczenie na moim P II 350, zawsze to cos. Nie bijcie ale na pozostalych kompach nie moge ;)Z doświadczenia nie polecam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Coś sie chyba strona naszego teamu rypnęła .... czyżbyśmy za szybko liczyli ;) http://setiathome.berkeley.edu/team_displa...p?teamid=126291 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 wlasnie tez to zauwazylem :/ hehe i nie moge sprawdzic jak tam wyniki :)) ale poczekamy zobaczymy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja licze na 2250, ale niedługo zrobie wc to będzie 24/7 jak oczywiście będzie ciche ;]. Czekam tylko na króćce które zamówie u Misia, Strona sie zepsuła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Licze 24/7 na ustawieniach z podpisu, wiatrak 90mm@850obr, praktycznie bezgłośnie. U mnie cały czas stronka działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Teraz działa wszystko jest ok. Mam zmodowanego freerera jak włączam najniższe obroty to jest naprawde cicho można spac ale pod takim obciążeniem to procem sie ugotuje.... teraz jeszcze wszystko na pajączka mam złożone wiec wogle lypa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jaki wpływ na liczenie ma pojemnośc RAM? Bo przez jakiś czas zaposiadowywuję 1GB ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Raczej niewielki, bo w tej chwili BOINC zajmuje mi 5 mega w RAMie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Seti zajmuje okolo 60 mb.. takze luz... ale najwazniejsze to....... B) B) Zulu przekroczyl magiczny próg 500000 KREDYTOW! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! :) B) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ehh.. nie chce nic mowic ale spadlismy z 45-->67 chłopaki do roboty !! he chociaz widze ze przybywa osob po malutku ale zawsze to cos :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4Ctu5 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Bo popatrzyłeś w statystyki calego boinca a nie tylko seti. http://www.boincstats.com/stats/team_stats...&st=0&co=Poland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 C4ctu5 kiedy do nas dolaczasz? :))) =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 no wlasnie sorki za pomylke ale te wyniki na tej stronie chyba nie sa z byt czesto odswiezane :)) bo napewno byli bysmy juz wyzej :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dołączyłem dzisiaj do teamu.... nie zdziwcie się, że w profilu mam 2004 rok ;) Na razie tylko 2 kompy: Athlon XP (barton) @2,3Ghz Athlon 64 2,7Ghz Btw: Postaram sie "uruchomic" program w pracy.... 30 kompow wtedy bedzie liczyc ;) Btw2: da sie zrobic tak aby tylko w nocy seti sie wlaczalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Buu - Harmonogram zadań :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Btw2: da sie zrobic tak aby tylko w nocy seti sie wlaczalo?Po zalogowaniu na swoim koncie, w "general preferences" możesz określić godziny w jakich seti będzie działać. Trzeba zwrócić uwagę na inną strefę czasową na stronie niż nasza. Jest tam jeszcze kilka innych fajnych funkcji (np. określenie w % maxymalnego zużycia procka przez program, czy też stworzenie kilku profili z różnymi ustawieniami kompów w pracy czy w domciu). Ja jednak obstaję przy swoim i polecam wykorzystanie maxa i to all the time, bo seti ma najniższy priorytet w systemie i nie przeszkadza w niczym innym programom (zwłaszcza w linuxie). Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Free' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ... bo seti ma najniższy priorytet w systemie i nie przeszkadza w niczym innym programom (zwłaszcza w linuxie).Jak się nie zmieni priorytetu to jest najniższy ;) Ja tam zawsze ustawiam "wysoki" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...