Skocz do zawartości
Niemiec

Druzyna Seti@boinc Purepc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko jest ta strona z sygnaturami... tylko chwilowo seti nie wysylalo zadnych statystyk do zadnych stron... nie wiem czy zauwazyliscie ale wszystkie statystyki (boincsynergy, boincstats, teamocuk) sa z przed 3 dni......... :P ja mam sygnature na forum seti :) liczcie liczcie ostro dacie rade az tak cieplo nie jest... no chyba ze jesciescie z Poznania jak ja Zawoor i ent :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barthezzo napisał(a):

Ano bo w mieszkaniu mam ze 3 wiatraki stojące i jakiś ruch powietrza jest :P do tego 2 fandery na full wieją do kompa :P

LOL. Praw fizyki nie oszukasz. Na AC/WC nie można zejść z temp proca czy obojętnie czego ponizej temperatury otoczenia. Jezeli temperatura otoczenia wynosi 33c, to procek w spoczynku(czyli wyłączony komputer), ma 33c, a jak go włączysz to wydziela ciepło, i powietrzem o temperaturze 33c nie schłodzisz go do 32c...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saimek napisał(a):

Spoko jest ta strona z sygnaturami... tylko chwilowo seti nie wysylalo zadnych statystyk do zadnych stron... nie wiem czy zauwazyliscie ale wszystkie statystyki (boincsynergy, boincstats, teamocuk) sa z przed 3 dni......... :P ja mam sygnature na forum seti :) liczcie liczcie ostro dacie rade az tak cieplo nie jest... no chyba ze jesciescie z Poznania jak ja Zawoor i ent :D

i ja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sir_ice napisał(a):

nie mam klopotu z angielskim, chodzi mi o to ze to sa swiezo pobrane probki ktore zaczynam liczyc i za kazdym razem gdy zresetuje kompa dostaje ten komunikat. Przeciez niemozliwe ze za kazdym razem gdy wylacze grata mija deadline... <_<

ktos wie dlaczego tak sie dzieje?

masz dobrze ustawiona date w systemie :>

DaRoN napisał(a):

mam pomysł, coby ludzi z old Tweak.pl ponamawiać ( jeśli jeszcze nie przeszli) żeby przeszli do nas do teamu.

Tylko nie wiem czy wszystkie nicki się zgadzają, ale większośc napewno.

juz dawno klika pw poszlo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idziemy jak przecinaki :) szkoda ze statsy wywalilo i nie moge zobaczyc ile dziennie kredytow robimy.. ale mysle ze okolice 10-12 tys ;) seti nie wysyla serverom ze statsami pliku XML i nie maja z czego tworzyc statystyk. :/ zainstalowalem na Linuxowym sprzecie u mnie nowego klienta pod SSE2 ktorego wypuscil ktos z teamu KWSN i sprawdza sie ok. przyspieszenie o jakies 15% jak na moje oko ;) takze rac pojdzie troche w gore :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem zwerbować PIII 1.24Ghz ale do niektórych "[...] za darmo!?! Szkoda mi limitu!!!" nie warto nawet gęby otwierać :mur: Wprawdzie 1.2 GHz za wiele by nie pomogło, ale zawsze to jakieś dodatkowe punkty, ale z takim podejście to niech się "kołleś" za przeproszeniem "w.a.l.i".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saimek napisał(a):

dobre 4 Ghz nie jest zle :D heheh. =) ciesze sie ze liczysz.. widze ze weteran Chaosik do nas dolaczyl :)

Chaos popraw sobie profil bo masz w linku dwa razy http:// pozdrawiam dla liczacych i promujcie team zeby rosl w sile! :)

hehe poprawione ;]

milo ze ktos mnei zauwazyl .. tak cos tam z nudów stwierdzilem ze potestuje stabilnosc kompa ;]

w akademiku prad za darmo ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saimek napisał(a):

Spoko =) Ronin komu szkoda LIMITU? i jakiego? Neo? przeciez probka ma 300 KB a liczy sie okolo dnia na takim sprzecie :D

Mojemu kunflowi :mur: Koleś ma Neo 512 ściąga filmy jak najęty (komp chodzi w nocy) a dla SETI szkoda mu limitu :mur: SAM TEGO NIE ROZUMIEM ale on już taki jest... ciężko go zrozumieć.

PS. RAC ponad 10k :twisted2: Pięknie chłopaki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam sprawe do kogos:

wiecie gdzie mozna znalezc kod, ktory jest w aplikacji znany jako: <authenticator> w pliku account_setiathome.berkeley.edu.xml z glownego katalogu boinc? podejrzewam ze jest on inny dla kazdego usera.

Najlepiej jakby jakas osoba z DC, albo pentiumem z HT zglosila sie do mnie z tym numerem (sprawdze od razu dwie sprawy, czy BQI dobrze działa z Dc, bo podobno nie oraz czy moge zrobic szybka instalacje na czyjes konto tylko na podstawie tego numeru)

pozdraiwam

kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

2006-06-27 21:22:09|SETI@home|Started upload of file 02ap99aa.3558.22720.897148.3.88_2_0

2006-06-27 21:22:31||Project communication failed: attempting access to reference site

2006-06-27 21:22:31|SETI@home|Temporarily failed upload of 02ap99aa.3558.22720.897148.3.88_2_0: http error

2006-06-27 21:22:31|SETI@home|Backing off 3 hours, 53 minutes and 8 seconds on upload of file 02ap99aa.3558.22720.897148.3.88_2_0

2006-06-27 21:22:54||Access to reference site succeeded - project servers may be temporarily down.

Też nie możecie odsyłać próbek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

honor napisał(a):

Też nie możecie odsyłać próbek?

Mam to samo, co wtorek robia kopie serwera bazodanowego, poczekaj troche.

Cytat

Weekly Outage Notice

Every Tuesday around 17:00 UTC we have a short outage to back up our database. The data servers and most web pages are offline during this time. The outage lasts 3-4 hours, and then there is a long period of "catch up" afterwards as the servers are swamped with backlogged requests.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pipanol-pl napisał(a):

no i przekroczylismy

Total credit 200,000.00

Świetnie!

Dodam tylko, że już niebawem znajdziemy się w setce najlepszych drużyn pod względem RAC.

Troche gorzej jeśli chodzi o ogólną liczbe punktów. Fakt, jesteśmy nowym teamem, ale już zajmujemy 2638 miejsce a ewentualne przemieszczenia w góre to tylko kwestia czasu (różnice pomiędzy team'ami są strasznie małe). Czyż to nie budujące? A więc do liczenia B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pipanol-pl napisał(a):

jak to jest liczone ze tortal credit jest ponad 200 k ale przeciez kilka osob ma nawet ponad 500 k :/

zarobili je dla poprzednich zespolow, w statystykach indywidualnych sa, ale dla teamu kazdy liczy od 0

Edytowane przez Sir_ice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...