kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) co sie stalo ze nie pobioera zadnych probek ani nie wysyla ??? mam jakies komunikaty ze cos z serwerem ?? nie wiecie moze co jest nie tak ?? serwery znowu leza ;/ to jest seti......... wrrr... nie mam co liczyc .... i tu wlasnie widac zalete innych projektow: ja mam pelno probek do liczenia :D Edytowane 7 Lipca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ja mam co liczyc 3x 6h :P na jednym a na drugim 2x 9h w tym czasie chyba sie uporaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 no wlasnie ja tez mialem ostatnio ze 20 ale juz wszytskie policzylem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja musze wreszcie format zapodać (fak łindołs), wtedy będę mógł wznowić projekty. Komputer mi się nudzi.... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Teraz już wiem dlaczego niektórzy pobierają po kilka próbek naraz. <_< Za 4h policzy mi ostatnią i wówczas zacznie się marnowanie czasu... Co poniektórzy z takiego przystoju zarabiają gdyż ich maszyny liczą a innych nic nie robią :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ja tam mam probek na 3-4 dni na swojej maszynie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 eh... marnuje sie moj kompus... moze przez ten czas tez bym zrobil instalke windy od nowa ?? :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ' date=' 7 lip 2006, 13:22' post='2217590'] Teraz już wiem dlaczego niektórzy pobierają po kilka próbek naraz. <_< ha! eh... marnuje sie moj kompus... moze przez ten czas tez bym zrobil instalke windy od nowa ?? :)) oj instalka windy trwa 10 minut, wiec duzo na liczniu nie stracisz ;) wiecej mocy obliczeniowej arnuje sie jak grasz przez godzinke ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 oj instalka windy trwa 10 minut, Ile? U mnie 6 minut sam Windows, potem Sp1 & 2, stery i niezbedny soft (FF, antywirus, battlefiled2) wiec plus minus godzina z głowy, nie więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Przerwa ma trwać do 18:00 naszego czasu, czyli już niedługo. Na przyszłość ustawiajcie sobie połączenie z netem raz na powiedzmy 2,3 dni - wtedy na trochę starcza liczenia. Ja cały czas jadę pełną parą słabeusze ;) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Free' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ' date=' 7 lip 2006, 14:27' post='2217749'] Ile? U mnie 6 minut sam Windows, potem Sp1 & 2, stery i niezbedny soft (FF, antywirus, battlefiled2) wiec plus minus godzina z głowy, nie więcej. windows 10 minut, potem odpalasz boinca i nie tracisz czasu...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 hehehe... przezorny zawsze ubezpieczony :D mi tez liczenia starczy na 3 dni w razie awarii, teraz lece pelna para :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Przerwa ma trwać do 18:00 naszego czasu, czyli już niedługo. Na przyszłość ustawiajcie sobie połączenie z netem raz na powiedzmy 2,3 dni - wtedy na trochę starcza liczenia. Ja cały czas jadę pełną parą słabeusze ;)Jak dla mnie też może trwać nawet do jutra, bo mam jeszcze liczenia na równe 24h... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mi bys sie skonczylo na 1 kompie dzis o ~23.30 a na 2 mam juz 3x9h :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mi by sie jednostki seti skonczyly za 3 dni, ale zawsze mam jednostke 1400 (slownie tysiac czterysta) godzinną, ktorej chyba nigdy nie przelicze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 siem przeliczylem i na domowej maszynie zostaly 2h liczenia. szybko sie chlopak uporal z 15 probkami :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Hmm, albo mi się wydaje albo RAC mnie, i team'owi znacznie spadł po tej awarii <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 RAC spadł bo ja przestałem liczyć z powodu awari dysków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 siem przeliczylem i na domowej maszynie zostaly 2h liczenia. szybko sie chlopak uporal z 15 probkami :| co dwa jajaka to nie jedno ;) (btw dlaczergo nie masz w sigu nic o SETI@purepc ;) dawaj linka, ale juz :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 oki mam 40 probek :) hehe teraz juz awaria mi nie straszne :))) mam co liczyc :)) tylko szkoda ze wiekszosc tych probek przeliczy w 35 min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 pniemy sie w gore :P 24 miejsce tak mysle ze pierwsza 10 jest osiagalna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 aa no jest i to spokojnie :)) hehe w tamtych teamach nie ma takich zapalencow jak u nas :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mysle ze nawet pierwsza 3 jest osiagalna tylko troche to potrwa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mysle ze nawet pierwsza 3 jest osiagalna tylko troche to potrwa :PA nieco dokładniej... Miejsce - czas do osiągnięcia* 15. - 15 dni ... 10. - 39 dni 9. - 50 dni 8. - 65 dni 7. - 85 dni (widać, gdzie będziemy po wakacjach) 6. - 128 dni 5. - 153 dni 4. - 269 dni 3. - 271 dni ... i zonk - ponownie "*" * przy założeniu RAC = const., co - mam nadzieję - w maszym wypadku nie bedzie miało miejsca. Niech się tylko masowa wymiana na konrołki i przecenione X2 / Pentium D zacznie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) hehe fakt bylo by szybciej ale nie wziles pod uwage osob ktore dojda do teamu :)) i tak btw od czego zalezy ten RAC ?? czy to jest jakas srednia ?? Edytowane 7 Lipca 2006 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mozxe ja wróce szybciej niż po wakacjach..a64 i biostarek na am2 kusi :P to nie 2 jajka zalwe zawsze a64 sie przyda co nie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ale mi spadl rac po tych ich awari :// z 215 na 190 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 mozxe ja wróce szybciej niż po wakacjach..a64 i biostarek na am2 kusi :P to nie 2 jajka zalwe zawsze a64 sie przyda co nie? :D A to ten duronek nie dobry do SETI ? Nie wydaje mi się :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ' date=' 8 lip 2006, 11:29' post='2219009'] A to ten duronek nie dobry do SETI ? Nie wydaje mi się :P kazdy proc, ktory umie liczyc sie nadaje ;] zainstalowac optymalizacje seti, tylko seti, bopinca nie instalowac, zeby sciagal male probki, i lecimy z koksem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Tak oglądałem nasz skład w teamie i widze że niektórzy się ostro obijają :( Szkoda. Gdyby każdy non stop coś liczył (nawet jeśli komputer nie chodzi 24/7 to i tak coś zawsze policzy) nasze wyniki byłyby znacznie lepsze. A mnie tak osobiście interesuje: dlaczego nikt z administracji i moderki nie pomaga w liczeniu :angry: No sorry, ale bycie moderatorem forum nie ogranicza się tylko i wyłącznie do czytania postów i dawania %. Wstyd :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...