Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No sprzedalem juz wiekszosc bebechow ze starej platformy.. czekam tylko na kupca RAM az sie wycofa z innej aukcji i wezmie odemnie RAM. Dojdzie pare pobran na konto i bede zamawiac... =] na razie doszedl mi pentak D 920 i RAC powinien mi sie ustabilizowac na poziomie 1200.. bo tyle przez ostatnie 3 dni kredytow dziennie robie. Xeon odpadnie na jakis miesiac pozniej ale wroci ;) no a jak przyjdzie Core 2 Duo to 2000 RAC dziennie razem z nim :D ale to tak od 20 wrzesnia dopiero 24/7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja juz powrocilem z wczasow i znowu zaczelem ostro liczyc :DD wiec napewno troszke szybciej podskoczymy :D hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Web site http://www.purepc.pl Members (with AND without Credit) 100 Total credit 1,159,302.28 Recent average credit 22,443.26 http://setiathome.berkeley.edu/team_displa...p?teamid=126291 Setka, Panowie. To teraz pora na ćwiartkę przynajmniej :D No właśnie, były przecież plany zmasowanej akcji rekrutacyjnej, a coś ucichło w tym temacie... <_< Statystyki forum Nasi użytkownicy napisali 2 173 418 postów Mamy 40 244 zarejestrowanych użytkowników Niech by chociaż 5% się włączyło, to już by był niesamowity zastrzyk mocy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam. właśnie dzisiaj zacząłem liczyć. Komp i tak chodzi prawie cały czas, więc co mi szkodzi?! Myślę, że takich userów jak ja jest strasznie dużo na tym forum. Zresztą niczego nie odkryłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 spoko witamy w teamie =) kazdy komp sie przyda a tym bardziej taki co pracuje 24/7 =) pnij sie w gore =) p.s masz zainstalowane optymalizacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To już wiemy, kto jest setnym uczestnikiem naszej zabawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 właśnie stuknęło mi 10k (8,5 zaliczone + 1.5 w pending) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a ja kurde robiłem oporzadki na aprtycji z windą pod spi i niestety zapomnailem zę mam bionica- straciłem probki i instaluje progsa od nowa-strace troche liczenai ale trudno :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) zaszczyt setnej osoby odstąpię komuś innemu! Jak się rejestrowałem to równo setka była na stanie. Jestem 101. Niech 100 się ujawni! Ps. optymalizacje sse2 (a wszystko chodzi na 3000+ newcastle) Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) ... zainstalowałem, zrobiłem konto i nie może sie podłączyć do projektu... lol jak to ustawić? EDIT: ok poradziłem sobie :] jestem w teami i mmój sempek liczy dla was :D EDIT 2: Wesoło poączenie odrzucone ;p za 10 minut się zobaczy czy coś ściągnie... Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Bio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Widze ze sciagnal Ci juz 2 jednostki.. masz optymalizacje na kompie? =] pod SSE2 oczywiscie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 stwierdziłem że przeinstaluje bo mnie dobija... nic nie robi i zamula kompa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Co Ty gadasz? nic nie zamula.. :/ musiales cos zle zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 zainstalowąłem, dołączyłem do rojektu... a teraz myślę jaką otymalizację walnąć... bo obecna paczuszka bedzie liczona 12h... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 W twoim przypadku optymalka sse będzie dobra. Niestety te procki nie są tak szybkie jak nowsze konstrukcje :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Co Ty gadasz? nic nie zamula.. :/ musiales cos zle zrobic.Hehe, u mnie troche zamula, tzn. np. bestplayera musze przestawiać z normalnego na wysoki prio żebym mógł normalnie oglądać, a po około 20-22h liczenia kończy sie ram i zaczyna po dysku skrobać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witamy w teamie Andiego i jego X2 :D http://setiathome.berkeley.edu/show_host_d...?hostid=2608610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Hehe, u mnie troche zamula, tzn. np. bestplayera musze przestawiać z normalnego na wysoki prio żebym mógł normalnie oglądać, a po około 20-22h liczenia kończy sie ram i zaczyna po dysku skrobać ;)Do not believe it!!! Chyba, że masz 128megusów ramu i system =<win2k, pod którym kiedyś też miewałem problemy z wątkami seti, tzn. niby miał najniższy prior, ale przycinało countera ;(. @Saimek Witamy wszystkich, bo widzę że więcej ludzików przyszło! Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Free' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja też nie wierze-zaczynałem zabawe w setio na x xp 1700 palonino 0% oc i 512mb ram i nic nie muliło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Do not believe it!!! Chyba, że masz 128megusów ramu i system =<win2k, pod którym kiedyś też miewałem problemy z wątkami seti, tzn. niby miał najniższy prior, ale przycinało countera ;(.No poważnie zamula po jakimś czasie. Mam XP Pro, i 512megsów ramu, wierzyć nie musicie, ja wiem że po około właśnie 20h liczenia komp wymaga reebota bo skrobanie po dysku i zamułki się zaczynają ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja czasem 72h bez rebota lekko siedze pisze w wordzie gg ssam torenty i nic nie zamula... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Przespieszyłem z deczka moją skrzynkę, siedzę na C-M 1.5@2.3 B) . Ciekawy jestem jakie czasy będą. Tymczasowo zapuściłem sp2004, zobaczę jak ze stabilnością i wracam do liczonka :gitarzysta2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No poważnie zamula po jakimś czasie. Mam XP Pro, i 512megsów ramu, wierzyć nie musicie, ja wiem że po około właśnie 20h liczenia komp wymaga reebota bo skrobanie po dysku i zamułki się zaczynają ;] To dziwne, ja nawet jak gram to nie wyłaczam SETI ;) a złóżycie ramu przez probke wynosi około 60MB i sie nie zwieksza w przeciwienstwie do FF :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 U mnie tez nic sie nie muli. Komp z seti teraz chodzi od 2 albo trzech dni i nic sie nie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 U mnie też brak zamuł ;) od paru dni komp bez przerwy liczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To dziwne, ja nawet jak gram to nie wyłaczam SETI ;) a złóżycie ramu przez probke wynosi około 60MB i sie nie zwieksza w przeciwienstwie do FF :DNo ta zalamarzyłem :lol: faktycznie FF, tylko jakoś mi się nie chciało w menadzera zaglądać a jakoś mi się to spostrzezenie zbiegło z tym że zacząłem liczyć seti ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No zalamerzyłes na całej linii ;) Teraz musisz sie odkuc :D i właczyc kompa z SETI na 36h/dobe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Dołaczyłem do teamu :D X2@2,9GHz; memki 2,5-3-3-6@241,7MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Aight :D panowie niedlugo zapinamy Seti@Home Poland bo im sie juz pewnie nudzi na tym 1 miejscu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Teraz musisz sie odkuc :D i właczyc kompa z SETI na 36h/dobe ;)24h/dobe musi mu starczyć, bo za dobrze by miał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...