AndyN Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Od wczorajszej rejestracji "uzbierałem" 635 punktów ;) A przez kilka godzin komp nie liczył :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) dobrze jest :] wczoraj 35,600 kredytow LOL! :D Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) no niezle :D tyulklo skąd to bierzesz? : tutaj jest 28k http://www.boincstats.com/stats/team_graph...h&id=126291 Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.setiatwork.com/team/teamstats.cgi?teamid=126291 Na samym dole - te są częściej aktualizowane, boincstats nie ma jeszcze pełnej doby uwzględnionej Total Credits - 1209845.55 Chg - +35620.95 Recent Avg Credits - 23823.87 Chg - +1087.14 Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Dobijacie mnie wiecie o tym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) czemu dobijamy?!? :/ p.s juz niedlugo powinienem trafic do klubu 4 cyfrowego RAC :D Raptor tez i Niemiec tak sie wacha na pograniczu =] Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Dobijacie mnie wiecie o tym ;) czemu dobijamy?!? :/Buu AFAIK nie ma proca :P B-) Total credit 918.89 Pending credit: 350.64 Niecałe dwa dni .... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No wiem ze nie ma... ale to wskazuje na to ze jak dorwie proca to nam rac pojdzie w gore jeszcze :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Buu AFAIK nie ma proca :PAlbo palicie podzespoły, albo non stop wymieniacie. Grow up ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) wie ktoś jak wygląda porównanie w seti C2D E6300 @ 2.1G a Pentium D 945 @ 3.8-4.2G ? który będzie sobie lepiej radził ? C2D tak nisko bo płyta na wiecej nie pozwala :| a P-D 945 chyba na tyle poleci bez problemu ? p.s 13k + 1.5k w pendingu :) a po niedzieli będzie lepiej :banana: Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wie ktoś jak wygląda porównanie w seti C2D E6300 @ 2.1G a Pentium D 945 @ 3.8-4.2G ? który będzie sobie lepiej radził ? C2D tak nisko bo płyta na wiecej nie pozwala :| a P-D 945 chyba na tyle poleci bez problemu ? Niezle Raptor zamiatasz towarzystwo ;). Nie znam z autopsji, ale stawiałbym na c2d, poza tym przy większych wartościach oc, mogą się pojawić błędy w obliczeniach i próbka do d... się nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 już mam 147.67 po 2 dniach :D i RAC 13.52 :] to dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Niezle Raptor zamiatasz towarzystwo ;). Nie znam z autopsji, ale stawiałbym na c2d, poza tym przy większych wartościach oc, mogą się pojawić błędy w obliczeniach i próbka do d... się nadaje. mi jakos na 4.8 ghz nie wyskakuja.. :D co do c2d to nie wiem czy ak niskotaktowany pobije 940..trzeba by to jakoś sprawdzić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Albo palicie podzespoły, albo non stop wymieniacie. Grow up ;).Tia, mów mi jeszcze :?. Znowu będę przez miesiąc RAC odrabiał, jak mi teraz zleci :mur: Ale z niecierpliwością czekam na wrzesień, bo może uda się załatwić... małe wzmocnienie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 kurde to nam 1 wojownik wyleciał..załatwiaj szybko nowe mobo... mozę sie poświęć i bierz to p5wd2 od niemca-pewnie ci przy okazji o/c skoczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 od dwoch tygodni nie liczy moj komop, bo zdechl, a racmi wzrosl dwukrotie - jestem elo (3l0)? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 mi jakos na 4.8 ghz nie wyskakuja.. :D co do c2d to nie wiem czy ak niskotaktowany pobije 940..trzeba by to jakoś sprawdzić :wink: dlatego będzie 945 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 problemy rozwiązane - athlon 2,2Ghz resetowany jest średnio raz na 1,5 miecha, więc on bedzie liczył cały czas... mój komp... też bedzie liczył :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) czemu dobijamy?!? :/ p.s juz niedlugo powinienem trafic do klubu 4 cyfrowego RAC :D Raptor tez i Niemiec tak sie wacha na pograniczu =] ? RAC z jakiego okresu jest liczony ? bo u mnie teraz wyrzuca ~1200 a ostatnio robie dziennie ok. 2000-2400 kredytów p.s. wbiłem się do pierwszej 20 PurePC i jeszcze chwila a będzie 20k :) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 RAC z jakiego okresu jest liczony ? Jeśli coś z 2279494[/snapback] p.s. wbiłem się do pierwszej 20 PurePC i jeszcze chwila a będzie 20k :) A ja jestem 9 w kraju haha! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Panowie (i panie jeżeli takie tutaj też dyskutują ;) ) chciałbym przeprosić za brak liczenia spowodowany przeprowadzką i odcięciem od świata na ponad miesiąc :( . Teraz wracam do liczenia z moim kalkulatorem P3 @ 1,2 i raczej nie mam go zamiaru wyłączać na dłużej ;] Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 a mi niktn ie pogratulowal przeskoczenia 150k :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 @Niemiec No to congratulation! Licz dalej! :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Congratulaciones :) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Balu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 licze dalej ;] jutro wyciagam nedznego D930@3,75 i zamieniam go prockiem ze sporo nizszym taktowaniem i mniejsza iloscia kaszy [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 allendejlka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 @niemiec Te nowe core duo to rzeczywiście musi być straszne! Tyle czasu straconego na przekładanie proców - nie wiem kiedy znowu pozbierasz się z RAC-em:) Zrób hot swapa;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Niemiec jak dasz radę zobacz ile liczy c2d @ 2.1G próbkę (albo 2 najlepiej) za ok 67 punktów :) p.s. do 12 musze podjąć decyzje - PD 945 czy E6300 - gdyby moje mobo miało FSB >340 sprawa byłaby prosta a tak mam dylemat :( Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Niemiec jak dasz radę zobacz ile liczy c2d @ 2.1G próbkę (albo 2 najlepiej) za 60-62 punkty :) jak system przezyje przejscie z WD1600JB na WD2500JK i przepiecie z kontrolera od ITE na IHC7R to pierwsze probki juz jutro sie pojawia. @niemiec Te nowe core duo to rzeczywiście musi być straszne! Tyle czasu straconego na przekładanie proców - nie wiem kiedy znowu pozbierasz się z RAC-em:) Zrób hot swapa;) nie da sie hotswapa, bo musze jeszcze mobo przelozyc a tego juz sie tak nie da ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Skryjcie się z konrołami/alendajlkami... >> TO << jest prawdziwa wydajność xD P3 Powa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...