Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 U mnie troche inaczej ;] Rac: 311, pending od paru dni powyżej 500... Wczoraj wieczorem było nawet 680 o.O ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 U mnie podobnie. RAC na poziomie 460 a w pending czeka 1200 kredytów. Wieczorkiem pewnie znowu konserwacja serwera czyli przerwa, to się trochę wyników spiętrzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Ok tak jak mówiłem, dzisiaj został dodany Semp 3000+ ;] Komp chodzi parę godzin dziennie także zawsze coś tam policzy ;) EDIT: Wrzuciłem A64 2800+ s.754 kumpla ;] Tylko, że ten komp często jest używany do gier, także za dużo nie policzy, ale zawsze coś ;] @remix Twój post powinien się chyba znaleźć tu. ;) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Co do sensowności liczenia itd. to dajcie sobie spokój z odpowiadaniem. Po co ktoś ma nas obrażać? Nie chce się im nawet dokładnie przeszukać tematu, łamią regulamin podwójnymi postami itd. Olejcie ich Ciepłym Moczem Swoją drogą to im bardziej nas atakują tym jesteśmy silniejsi - zupełnie jak radio ... :-P Logicznie rzecz biorąc to picie alkoholu też nie ma sensu - no chyba, że dla towarzystwa! Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) gdzie macie tak ladnie podane pending credits?? bo chyba nie liczycie tego recznie :D "Logicznie rzecz biorąc to picie alkoholu też nie ma sensu - no chyba, że dla towarzystwa!" marudzisz :P Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Hehhe :D picie piciem.. a ja stracilem dual Xeona wczoraj po poludniu :/ i mniej o 500 kredytow kazdego dnia chlip... :? musial jechac do warszawy ale wroci pewnie ze jakis miesiac =] ale nie ma tego zlego.... jutro bede mial C2D :D :D co do liczenia to sie nie damy i pniemy sie w gore caly czas.. niedlugo 28k rac i coraz wiecej ludzi w teamie =] to wazne.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 15 miejsce pod względem RAC (i to robione na jednym sensownym kompie) :) Dociągnę do 20 tys. kredytów, podciągnę RAC a później pomyślę co dalej .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 prawie udaje mi sie utrzymać średnio 3000 kredytów dziennie i RAC na razie rośnie dalej (już prawie 2500 :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 prawie udaje mi sie utrzymać średnio 3000 kredytów dziennie i RAC na razie rośnie dalej (już prawie 2500 :D) Chyba tylko z tym kompem masz coś nie tak http://setiathome.berkeley.edu/results.php?hostid=2598904 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 gdzie macie tak ladnie podane pending credits?? bo chyba nie liczycie tego recznie :DNa stronie seti klikasz "your account" i tam w części "work done" masz "pending credits" i link "view" i tam ładnie wszystko napisane jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Chyba tylko z tym kompem masz coś nie tak http://setiathome.berkeley.edu/results.php?hostid=2598904 do jutra musi wytrzymać bo nie mam dostępu zdalnego :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 oj raptorek :P nie wrzuciles pliku SETI tak jak nasz kolega ktoremu dzisiaj rano pomagalem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 było ok tylko zmieniałem wersję zoptymalizowaną :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kurcze NEZ przesadza... po przejsciu na enhanced spadl mu rac na ~200k a teraz dobija z powrotem do 400 :D haha... caly team SETI.USA ma 410 a on sam 390 :D ladny kozak... gdzies pisali z pol roku temu ze ma pod soba ponad 2000 kompow... teraz pewnie juz ze 2 razy tyle jak nie wiecej. :D http://setiweb.ssl.berkeley.edu/top_users.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Może zaprosimy go do TEAMU :lol: . BTW: Zacząłem liczyć rosette, przydzieliłem na początek 25% zasobów. Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja CIe linczuje.... nie ma co sie rozmieniac na drobne... 50 projektow i w kazdym gowno zrobione. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ja poluje na wejście do pierwszej 10 a RAC :> sesese Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) a tak szczerze to też bym wolal liczyć coś innego -seri sie można podetrzeć a są inne projekty co przyhajmniej coś daja... Ja bym zrobił narade plemienna :wink: acha i widze doganiamy 7 pozycje w pl w seti :D Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nie bo tutaj sa osiagniecia i tutaj jest wiekszosc :] nie mozna sie ciagle przenosic bo nigdy nie bedziemy na topie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Sądzę, że tak będzie najlepiej. Najpierw powalczymy o 1 miejsce w seti, a potem się zobaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jak ciągle? ja bym pogonił nieco seti a poem przeszedł całą druzyną do sensowniejszego projektu :wink: Jak tutaj roxujemy to gdzie indziej pewnie też bedziemy B) acha jeszcze z 2 conorki i rac będziemy mieć 1 w pl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jak ciągle? ja bym pogonił nieco seti a poem przeszedł całą druzyną do sensowniejszego projektu :wink: Jak tutaj roxujemy to gdzie indziej pewnie też bedziemy B) acha jeszcze z 2 conorki i rac będziemy mieć 1 w pl... Jestem za. Zrobić pierwsze miejsce w PL i zmienić na coś sensowniejszego. Ale całym teamem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Andy zmień siga-teraz bezdomnych pijaczków ścigają to ciebie tym bardziej :wink: publicznie lżysz naszego prezia..nie żebyś nie mial racji B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Niedawno dolaczylem do teamu, ale sie zgadzam z przedmowcami, ze mozna by zmienic na cos bardziej sensownego. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bedzie czas wyjdzie jakis nowy fajny projekt to pomyslimy :D narazie trzeba sie piac w gore :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a mi rac spada i spada i sapaaada...kurde w końcu już licze po przerwie i o na 5 ghz eh nie ma jak e popóżnienia-mam nadzieje,zę mi nie zacznie wywalać errorków bo sie załamie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Andy zmień siga-teraz bezdomnych pijaczków ścigają to ciebie tym bardziej :wink: publicznie lżysz naszego prezia..nie żebyś nie mial racji B) OT :evil: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Lżę? Prawdę piszę! W [gluteus maximus] to mam! Już nie mogę patrzeć na tę menażerię :mur: Tylko Polska traci na tych s[ciach!]ysynach. Cyrk zamiast rozwoju Ojczyzny. Za to powinien być Trybunał Stanu!! Najwyżej będę pierwszym więźniem politycznym IV PyRy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Troche z innej beczki :] Graty Groblowi :>, wiśni i Drejfusowi za przekroczenie 10k TC ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Grobel wymiękł, już nie liczy :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bo to głupia c#pa była :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...