Skocz do zawartości
Niemiec

Druzyna Seti@boinc Purepc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Deinstalator śmiga ;] To mówię ja beta tester :] Co myślicie o tym?. Jak się podoba to można dać do tego linka w sigach itd, ew poprosić jakiegoś moderatora, żeby dał to jako 1 post w topicu o Bqi (jeśli się kszonek zgodzi ;])

Pozdro ;]

na razie nie, to tylko beta i prosze za bardzo tego nie stosowac, bo moze cos nie dzialac jeszcze.

poradnik bedzie w moim pierwszym poscie w bqi, ale na razie nie, no i nie przykleiac nie dawac ogloszen, dajcie mi to skonczyc ;) to w dalszym ciagu wersja beta ;)

ale TESTOWANIE wskazane - pomagacie to szybko skonczyc.

http://www.boinc.xp.pl

http://www.deleteboinc.xp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, Panowie, oczym Wy mówicie. Ja Was wszystkich przegonie :P

Mój Sempek jest demonem prędkości i nawet C2D mu nie zagrozi...

A tak na serio. Przeliczyłem taką jedną paczke, była dość stara wprawdzie... ~3 miechy miała ale jej jakoś nie uznało... WHY :?: :blurp:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nu cwaniaki pakupili c2d i znowu przyjdzie sie pożegnać z pierwszą 20stką :) mój biedny nw śmiga przekręcony o 1,1G i nic mu nie pomoże :(

i jeszcze te 2 kompy nie liczą ostatnio :/

Edytowane przez XwA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z seti. Od dzisiaj rano mam takiego zonka na komputerze ze dolicza mi dana paczke do 100%, ale jej nie odsyła tylko ja liczy "do tyłu" i % ubywaja. WTF?? :|

Aha dzisiaj podkreciłem troche wiecej procka czy to moze byc tego wina??

Edytowane przez torque8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam dość błache pytanie. Na jakiej zasadzie obliczany jest RAC? To jest ilość kredytów przeliczonych w ciągu dnia czy poprostu za każdą paczuszke doliczane są punkty i sumowane w nieskończoność...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

' date=' 2 wrz 2006, 10:43' post='2300795']

Ja mam dość błache pytanie. Na jakiej zasadzie obliczany jest RAC? To jest ilość kredytów przeliczonych w ciągu dnia czy poprostu za każdą paczuszke doliczane są punkty i sumowane w nieskończoność...

rac to srednia dziena ilosc punktow z ostatnich ilus tam dni (nigdy ni wiem z ilu) w kazdym razie nie idzie w nieskonczonosc raczej.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Total credit 10,136.30

Recent average credit 410.41

:mrgreen:

wspac czekam czekam ;] BQI powa ;) Mam od wczoraj 2 nowe hosty :] Dzisiaj jeszcze dojdzie 1/2 ;D

hehe, tłusto ;)

narazie przekrecam kompy wyzej, jakies optymalki, no ale widze ze tez walczysz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kinslayer

Zmerguj sobie swojego c2d ;] Bo patrząc na twoje hosty to masz 3x c2d ;] Kliknij poprostu na Computer ID i na dole daj Merge i z listy wybierz swoje procki i daj merge ;] I będziesz miał 1 komputerek ;) Wyniki się ofc zsumują :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kinslayer

Zmerguj sobie swojego c2d ;] Bo patrząc na twoje hosty to masz 3x c2d ;] Kliknij poprostu na Computer ID i na dole daj Merge i z listy wybierz swoje procki i daj merge ;] I będziesz miał 1 komputerek ;) Wyniki się ofc zsumują :)

Wlasnie sie zastanawialem co z tym zrobic :) Pare razy windowsa przeinstalowywalem i dlatego sa 3 sztuki.

Mozesz opisac dokladniej gdzie mam wejsc ?

http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user....l=0&sort=id

Tutaj jest ComputerID ale merge niema.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kliknij na ComputerID jednego z komputera na liście. Np tego, zjedź na sam dół i tam jest Merge Computer ;]

Dołączona grafika

Połącz wszystkie w 1 host, bo tak to ci na tamtym poprzednim rac spada bo nie dochodzą nowa wyniki :) A tak to będzie 1 tak jak ma być [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sie zastanawialem co z tym zrobic :) Pare razy windowsa przeinstalowywalem i dlatego sa 3 sztuki.

Mozesz opisac dokladniej gdzie mam wejsc ?

http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user....l=0&sort=id

Tutaj jest ComputerID ale merge niema.

Pozdrawiam

Taa, jasne masz trzy kompy na c2d i strugasz wariata :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pieknie pieknie sie tu dzieje widze :D ludzie sie zbroja w nowe kompy a moj C2D stoi i sra pod siebie :/ cos z mobo nie tak niestety i plany z C2D trzeba bedzie odroczyc na jakis czas :/ zanim gwara sie zrealizuje itp itd to mina wieki :///

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kliknij na ComputerID jednego z komputera na liście. Np tego, zjedź na sam dół i tam jest Merge Computer ;]

Dołączona grafika

Połącz wszystkie w 1 host, bo tak to ci na tamtym poprzednim rac spada bo nie dochodzą nowa wyniki :) A tak to będzie 1 tak jak ma być [;

Dzieki Lanc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm jak mówiłem ;] Update hostów :)

Aktualnie dla mnie liczą (pogrubione dodane dzięki bqi)

A64 3000+ @ 2.4 Ghz - jedyny mój proc xD

A64 3000+

A64 2800+

Pentium 4 2.8 HT

Celeron D @ 3.06 x2

Semp 2200+

Semp 2800+

TO DO :mrgreen:

Celek NW 2Ghz

Bqi powa ;D

Kinslayer połaczyłeś już te hosty czy nie ? :> Bo na liście masz dalej 3 [; // Nie cytujemy obrazków :twisted:

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie bqi działa, pogadajcie ze znajomymi na gg Team dzięki temu baaardzo się wzmocni

ja jak patrze na swoja liste gg i myslami widze te zasilki w kompach kumpli, to boje sie namawiac ;)

kompy na dluzsza mete moga tego nie wytrzymac ;]

no ale werbowanie ludzi napewno pomoglo Ci Lanc, ile w tym jest Twoich kompow?

Edytowane przez wspac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja licze moim sempem 2200 dla Lanca :D A werbuje ludzi (czyt. nupków) podając im taką regułkę :D :D

Jest to programik, optymilizujacy prace systemu windows, poprawia jego stabilnosc, dziala w tle, nie obiaza procesora, chroni przed atakami z sieci Lokalnej, oraz blokuje mozliwosc wtargnieca na kompa, z uzyciem Internetu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...