Skocz do zawartości
Niemiec

Druzyna Seti@boinc Purepc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

musiales sobie posta nabic?? :P

jeszcze raz szwabik i bedzie bolalo ;]

jak wczytywal sie temat to jeszcze Twojego poata nie bylo :D

nie podoba sie? why? zreszta ja to gdzies przeczytalem...... :P

rac mi spadl... co za [tubylbrzydkiwyrazaleniechcebana], pare godzin nieliczylem i....

@tomcat: co Ty zes zacytowal ;) co to germanow i 2 wojny swiatowej - :lol:

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ze szczytów się biją o pozycje a ja pomału (nawet bardzo ale zawsze) pne się do góry. W prawdzie zanim osiągne średni RAC dla mojej maszyny (~100 RAC) troche czasu potrwa tym bardziej że komp nie chodzi 24h (niektórzy nie potrafią tego zrozumieć) ale zawsze to jakieś punkty dla Teamu który stara się o najlepszy zespół w Polsce.

Ja licze, więc te moje przeliczone kropelki wody są w oceanie punktów które naliczają najlepsi B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co jak co ale ja sie pne w gore, cel to TOP10 i czasu malo bo za 6 dni brak neta dla mojego najsilniejszego PD :(

A na jak długo będzie odłączony? Bo jeżeli góra jakieś 2-3 tygodnie (a więc nie przekroczy okresu ważności dla większości próbek), to nie ma problemu - po prostu odeśle je po ponownym podłączeniu i punkty nie uciekną.

Tylko tuż przed odczepieniem ustaw w opcjach swojego konta, żeby łączył się co 10 dni i zrób aktualizację - pobierze sobie spory zapas (10-dniowy właśnie) i będzie mielił offline. Nie będzie się moc marnować :lol2:

BTW. Mój RAC jeszcze jako tako się trzyma. No ale w chwili obecnej jest to "faktyczne" 550p./dobę.

Wszystko ponad to to "pozostałości" po aktualnie nieaktywnych kompach <_<

Edytowane przez LordFury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie nie wiem, przeprowadzam sie znow na rok do krk ;) wiec probek nabiore do liczenia ale net bede mial jak se sam zaloze, a to moze potrwac, jak to z zakladaniem

jeden PD bedzie non topa liczyl + semp 2600+ wiec rac na poziomie mniej wiecej 300 zostanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojjj wspac uciekłeś mi O.o ;] Dzisiaj robie 19 miejsce w RAC'u, potem już będzie problem bez dodatkowych hostów [; Zresztą teraz początek szkoły to niektóre hosty trochę osłabną...

nom, i przez najblizsze dni bede sie staral utrzymac ten dystans ;)

właśnie awansowałem do top10 w rankingu :D jutro może bede na 9 miejscu ;)

jest jakiś sposób na przerzucenia próbek - jak coś to ci raz na tydzień moge podrzucać :P

gratzzz !!

hehehe, no jak cos to bedziesz dowozil i odwozil dostawy probek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jeden i drugi dostanie w nos :P

mi tez rac polecial w dol :/ szkoda, ze ten c2d wyciaga tylko ~1200 :|

w nos? jaki Ty pieszczotliwy :huh:

Ojjj wspac uciekłeś mi O.o ;] Dzisiaj robie 19 miejsce w RAC'u, potem już będzie problem bez dodatkowych hostów [; Zresztą teraz początek szkoły to niektóre hosty trochę osłabną...

moj wlasnie nie oslanie, wrecz odwrotnie - wstaje o 6, a nie o 10 (czy 8 jak praca), wiec zawsze pare godzin dziennie wiecej [;

Aj nie stekajcie ludzie :D i tak idziemy jak dzicy..

Total credit 1,737,150.23

Recent average credit 30,091.78

GRATULACJE DLA CALEJ DRUZYNY WLASNIE PRZEKROCZYLISMY 30k RAC! =)

e tam 30k, co to jest, trzeba zrobic 50 zeby z jako taką predkoscią piąć się w górę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to niech bedzie w ucho :P ale tak z miloscia :D

od ten Twojej miłości az mi rac wzrosl :D przekroczylem cale 600... yeah, przy odrobinie szczescia moze bede mial >1k..... Najwyzszy rac w histori mialem kiedys 1001 :D na moim biednym, malym semproniku ;) einstain s4 power :D

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheh :D widze ze tu romansy sie wywiazuja :D mysle ze RAC 40k jest spokojnie do zrobienia po wakacjach jak ludzie pojda do akademikow/mieszkan i ruszy machina sprzetu.. ja sam dorzuce ze 2k jak mi ruszy C2D od pazdziernika pelna para =] chwilowo plytka leci z powrotem na gware :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SETI@Home Poland w zasięgu granata. Jeszcze kilka dni, no może tygodni i jesteśmy ponad nimi a to oznacza że Team PurePC będzie najaktywniejszą grupą w Polsce a może nawet w Europie. Przemiał mamy bardzo fajny. Ino czekać aż każdy zaopatrzy się w C2D lub X2 i jazda...

Czas pobawić się troszke FSB :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Europie to chyba nie bo Seti.Germany ma ~200k rac ;]

Tak, zgadza się ale:

SETI.Germany | RAC: 296.938 | Liczba członków: 16295 | RAC/Liczb.człon = 18pkt. na osobe

PurePC.pl | RAC: 30454 | Liczba członków: 118 | RAC/Liczb.człon = 258pkt. na obosbe

Liczby mówią same za siebie. Niech się Niemcy boją :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobyłem pierwszego dodatkowego hosta :D :mrgreen:

Fakt, c(w)elek 3,06 non oc, ale zawsze lepiej w porównaniu do mojego złomku ;) A jeszcze może jakiś Venice 3000+ s754 dołączy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa!! Co za sh**!!

Liczyłem SETI i komp stanął. Zwykła zwiecha. RESET i pupa! 64 creditowa próbka przeliczona w 86% liczy się od zera. Tragedia :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm nie Boinc nie moze mi odeslac danych na serwer

2006-09-05 19:12:21|SETI@home|Started upload of file 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0

2006-09-05 19:12:38||Project communication failed: attempting access to reference site

2006-09-05 19:12:40||Access to reference site succeeded - project servers may be temporarily down.

2006-09-05 19:12:42|SETI@home|Scheduler request failed: couldn't connect to server

2006-09-05 19:12:42|SETI@home|Deferring scheduler requests for 2 hours, 14 minutes and 47 seconds

2006-09-05 19:12:44||Project communication failed: attempting access to reference site

2006-09-05 19:12:44|SETI@home|Temporarily failed upload of 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0: http error

2006-09-05 19:12:44|SETI@home|Backing off 1 hours, 32 minutes and 53 seconds on upload of file 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0

2006-09-05 19:12:45||Access to reference site succeeded - project servers may be temporarily down.

Wiecie moze jak to naprawic albo co sie dzieje ??

4 probek nie chce odeslac :/

Edytowane przez Kinslayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...