Niemiec Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 jakiego masz procka ? d915 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) jakiego masz procka ? pD 915 ;] // szwabik.......... Edytowane 3 Września 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) nie zazywaj go ta,bo sie na labie prawie na mnie pogniewał :lol: jacy ci paskudni germanie wrażliwi-jeszcze nam III w. ś. zrobi :wink: go go pure !! Edytowane 3 Września 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 pD 915 ;] // szwabik.......... musiales sobie posta nabic?? :P jeszcze raz szwabik i bedzie bolalo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) musiales sobie posta nabic?? :P jeszcze raz szwabik i bedzie bolalo ;] jak wczytywal sie temat to jeszcze Twojego poata nie bylo :D nie podoba sie? why? zreszta ja to gdzies przeczytalem...... :P rac mi spadl... co za [tubylbrzydkiwyrazaleniechcebana], pare godzin nieliczylem i.... @tomcat: co Ty zes zacytowal ;) co to germanow i 2 wojny swiatowej - :lol: Edytowane 3 Września 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 to jeden i drugi dostanie w nos :P mi tez rac polecial w dol :/ szkoda, ze ten c2d wyciaga tylko ~1200 :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Panowie ze szczytów się biją o pozycje a ja pomału (nawet bardzo ale zawsze) pne się do góry. W prawdzie zanim osiągne średni RAC dla mojej maszyny (~100 RAC) troche czasu potrwa tym bardziej że komp nie chodzi 24h (niektórzy nie potrafią tego zrozumieć) ale zawsze to jakieś punkty dla Teamu który stara się o najlepszy zespół w Polsce. Ja licze, więc te moje przeliczone kropelki wody są w oceanie punktów które naliczają najlepsi B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 co jak co ale ja sie pne w gore, cel to TOP10 i czasu malo bo za 6 dni brak neta dla mojego najsilniejszego PD :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) co jak co ale ja sie pne w gore, cel to TOP10 i czasu malo bo za 6 dni brak neta dla mojego najsilniejszego PD :(A na jak długo będzie odłączony? Bo jeżeli góra jakieś 2-3 tygodnie (a więc nie przekroczy okresu ważności dla większości próbek), to nie ma problemu - po prostu odeśle je po ponownym podłączeniu i punkty nie uciekną. Tylko tuż przed odczepieniem ustaw w opcjach swojego konta, żeby łączył się co 10 dni i zrób aktualizację - pobierze sobie spory zapas (10-dniowy właśnie) i będzie mielił offline. Nie będzie się moc marnować :lol2: BTW. Mój RAC jeszcze jako tako się trzyma. No ale w chwili obecnej jest to "faktyczne" 550p./dobę. Wszystko ponad to to "pozostałości" po aktualnie nieaktywnych kompach <_< Edytowane 3 Września 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 no wlasnie nie wiem, przeprowadzam sie znow na rok do krk ;) wiec probek nabiore do liczenia ale net bede mial jak se sam zaloze, a to moze potrwac, jak to z zakladaniem jeden PD bedzie non topa liczyl + semp 2600+ wiec rac na poziomie mniej wiecej 300 zostanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ojjj wspac uciekłeś mi O.o ;] Dzisiaj robie 19 miejsce w RAC'u, potem już będzie problem bez dodatkowych hostów [; Zresztą teraz początek szkoły to niektóre hosty trochę osłabną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Aj nie stekajcie ludzie :D i tak idziemy jak dzicy.. Total credit 1,737,150.23 Recent average credit 30,091.78 GRATULACJE DLA CALEJ DRUZYNY WLASNIE PRZEKROCZYLISMY 30k RAC! =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 właśnie awansowałem do top10 w rankingu :D jutro może bede na 9 miejscu ;) no wlasnie nie wiem, przeprowadzam sie znow na rok do krk ;)jest jakiś sposób na przerzucenia próbek - jak coś to ci raz na tydzień moge podrzucać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ojjj wspac uciekłeś mi O.o ;] Dzisiaj robie 19 miejsce w RAC'u, potem już będzie problem bez dodatkowych hostów [; Zresztą teraz początek szkoły to niektóre hosty trochę osłabną...nom, i przez najblizsze dni bede sie staral utrzymac ten dystans ;) właśnie awansowałem do top10 w rankingu :D jutro może bede na 9 miejscu ;) jest jakiś sposób na przerzucenia próbek - jak coś to ci raz na tydzień moge podrzucać :P gratzzz !! hehehe, no jak cos to bedziesz dowozil i odwozil dostawy probek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 to jeden i drugi dostanie w nos :P mi tez rac polecial w dol :/ szkoda, ze ten c2d wyciaga tylko ~1200 :| w nos? jaki Ty pieszczotliwy :huh: Ojjj wspac uciekłeś mi O.o ;] Dzisiaj robie 19 miejsce w RAC'u, potem już będzie problem bez dodatkowych hostów [; Zresztą teraz początek szkoły to niektóre hosty trochę osłabną... moj wlasnie nie oslanie, wrecz odwrotnie - wstaje o 6, a nie o 10 (czy 8 jak praca), wiec zawsze pare godzin dziennie wiecej [; Aj nie stekajcie ludzie :D i tak idziemy jak dzicy.. Total credit 1,737,150.23 Recent average credit 30,091.78 GRATULACJE DLA CALEJ DRUZYNY WLASNIE PRZEKROCZYLISMY 30k RAC! =) e tam 30k, co to jest, trzeba zrobic 50 zeby z jako taką predkoscią piąć się w górę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 w nos? jaki Ty pieszczotliwy :huh: to niech bedzie w ucho :P ale tak z miloscia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) to niech bedzie w ucho :P ale tak z miloscia :D od ten Twojej miłości az mi rac wzrosl :D przekroczylem cale 600... yeah, przy odrobinie szczescia moze bede mial >1k..... Najwyzszy rac w histori mialem kiedys 1001 :D na moim biednym, malym semproniku ;) einstain s4 power :D Edytowane 4 Września 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Heheh :D widze ze tu romansy sie wywiazuja :D mysle ze RAC 40k jest spokojnie do zrobienia po wakacjach jak ludzie pojda do akademikow/mieszkan i ruszy machina sprzetu.. ja sam dorzuce ze 2k jak mi ruszy C2D od pazdziernika pelna para =] chwilowo plytka leci z powrotem na gware :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 SETI@Home Poland w zasięgu granata. Jeszcze kilka dni, no może tygodni i jesteśmy ponad nimi a to oznacza że Team PurePC będzie najaktywniejszą grupą w Polsce a może nawet w Europie. Przemiał mamy bardzo fajny. Ino czekać aż każdy zaopatrzy się w C2D lub X2 i jazda... Czas pobawić się troszke FSB :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 w Europie to chyba nie bo Seti.Germany ma ~200k rac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 w Europie to chyba nie bo Seti.Germany ma ~200k rac ;]Tak, zgadza się ale: SETI.Germany | RAC: 296.938 | Liczba członków: 16295 | RAC/Liczb.człon = 18pkt. na osobe PurePC.pl | RAC: 30454 | Liczba członków: 118 | RAC/Liczb.człon = 258pkt. na obosbe Liczby mówią same za siebie. Niech się Niemcy boją :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ja niestety niedlugo zaczne popintalac na hot celinie, bo p5wd2 wraca z gwary i mi pD zabiorą :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu miajmy nadzieje, ze nowy wlasciciel bedzie czesto kompa uzywal..... ja nadrobie celinka u sobie, a on pD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zdobyłem pierwszego dodatkowego hosta :D :mrgreen: Fakt, c(w)elek 3,06 non oc, ale zawsze lepiej w porównaniu do mojego złomku ;) A jeszcze może jakiś Venice 3000+ s754 dołączy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Aaaaa!! Co za sh**!! Liczyłem SETI i komp stanął. Zwykła zwiecha. RESET i pupa! 64 creditowa próbka przeliczona w 86% liczy się od zera. Tragedia :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 haa juz 14ste miejsce :] B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 no to jazda:D Total credit 1,760,571.39 Recent average credit 30,669.75 dajemy rade :> odeslalem dzisiaj plyte do Asusa :D 2-3 tygodnie i wroci hahah :D :D nie moze moze sie postaraja i bedzie szybciej :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 haa juz 14ste miejsce :] B-) długo sie utrzymałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 już jestem 9 i RAC prawie 3200 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Total credit 1,783,693.36 Recent average credit 31,025.92 JEA :D 31k RAC i jedziemy gore ostro dalej... niedlugo przegonimy Seti@Home Poland :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) hmmm nie Boinc nie moze mi odeslac danych na serwer 2006-09-05 19:12:21|SETI@home|Started upload of file 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0 2006-09-05 19:12:38||Project communication failed: attempting access to reference site 2006-09-05 19:12:40||Access to reference site succeeded - project servers may be temporarily down. 2006-09-05 19:12:42|SETI@home|Scheduler request failed: couldn't connect to server 2006-09-05 19:12:42|SETI@home|Deferring scheduler requests for 2 hours, 14 minutes and 47 seconds 2006-09-05 19:12:44||Project communication failed: attempting access to reference site 2006-09-05 19:12:44|SETI@home|Temporarily failed upload of 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0: http error 2006-09-05 19:12:44|SETI@home|Backing off 1 hours, 32 minutes and 53 seconds on upload of file 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0 2006-09-05 19:12:45||Access to reference site succeeded - project servers may be temporarily down. Wiecie moze jak to naprawic albo co sie dzieje ?? 4 probek nie chce odeslac :/ Edytowane 5 Września 2006 przez Kinslayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...