Lanc Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Nie wiem co się znowu dzieje, bo nie pobiera mi próbek :/ Jak u was?Boinc MGR > Activity > Daj Zawsze Uruchomione i Sieć zawsze dostępna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 A u mnie sie mobo posypalo i klopocik znow jest. Asrock rzadzi i te sprawy...6300+Asrock=blllleeeee. Na jednym hioscie rac wzrosl, na drugim drastycznie zmalal.... ale chyba nie na dlugo, zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Boinc MGR > Activity > Daj Zawsze Uruchomione i Sieć zawsze dostępna :) Cały czas miałem tak ustawione i nic :/ W komunikatach też nie ma żadnych wpisów "no work from projeckt" czy coś podobnego. Cache mam ustawiony na 2 dni i zawsze miałem ok 5-6 próbek, a teraz mam 2 i nie pobiera mi nowych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) gratulacje dla Free z okazji przekroczenia 1mln punktow :D Edytowane 26 Września 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) zabrali mi pD ;( teraz liczy mi tylko moj biedny celek :( // Free: gratki! Edytowane 26 Września 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Free GRATULACJE. 1mln pkt. przekroczone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 R I E S P I E K T, Panie Free, riespiekt! B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Free' - Graty :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Thx, mysle ze RAC niedlugo troche podskoczy bo narazie to chowam glowe w piasek z takimi dziennymi przyrostami ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Końgratulejszyn Free' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 GRATULEJSZONS :D ja juz licze na C2D ostro ale chwilowo nie moge odeslac.. wiadomo wtorek i wieczor serwery down :P mialem 3 dni ZPP .... z PUPY wziete i nie pisalem przez to :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 A ja juz ponad 5000 rac i 200 punktow....!!!!! Pluszek szaleje..... B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 A ja juz ponad 5000 rac i 200 punktow....!!!!! Pluszek szaleje..... B-) chyba odwrotnie ;) 5000 kredytow i 200 racu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 chyba odwrotnie ;) 5000 kredytow i 200 racu ;] moze, ale to nie zmienia faktu ze ide ostro w gore!!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 moze, ale to nie zmienia faktu ze ide ostro w gore!!!!! :D nie no ja az kompa na noc nie odlacze, bo widze ze ktos mnie goni! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 nie no ja az kompa na noc nie odlacze, bo widze ze ktos mnie goni! ;) I tak Ci nie pomoze.... B-) jeszcze kilka dni i bedziesz w tyle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 hmmmm Pierwsza 10 ma RAC >1k, ladnie ladnie. Fajnie, że do niej należę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 No i 2,5 miliona zaliczone. Nieźle idzie B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 No i 2,5 miliona zaliczone. Nieźle idzie B-) u mnie jeszcze 2,499,270.69 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 a ja wbiłem się w końcu do pierwszej 5 pod względem total credits :D jeszcze tylko wymiana płyty głównej żeby C2D rozwinęło skrzydła i może 5k RAC będzie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 5k RAC będzie :|Ten emot odzwierciedla wszytko - chciałbys 10k racu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ten emot odzwierciedla wszytko - chciałbys 10k racu :DWszystko da sie zrobic, nawet 10k RACu. LordFury jak tam Twoj sprzet, bo cos tak nijak narazie, Saimek to samo - disappointment jednym slowem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Mój proc idzie pełną parą. 3,6GHz na budziku :mrgreen: Sprawdzam go więc może się trochę pomęczyć. Edytowane 29 Września 2006 przez Madness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Wczoraj wieczorem poskładałem prawie kompa, ale w ostatniej chwili wywiązała się impreza integracyjna na początek semestru, no i co zrobić - siła wyższa :wink: Dziś po powrocie tylko ostatnie poprawki, odpowietrzanie WC, "kosmetyka" i inne świecidełka no i zaczął liczyć przed momentem. Pewnie kolejne kilka dni tak na pół gwizdka, zanim optymalne ustawienia znajdę, ale zawsze coś. A w poniedziałek przyjeżdża mobo do E6600 - reszta klocków już jest, więc powinno szybko pójść... Więc zaczynam powoli nadrabiać tyły B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 ja awansowalem na miejsce 14 ;] inni liczyc, wyprzedzialem Kinslayera, a on ma c2d, do roboty, do roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Witam po dłuższej przerwie, niestety siedzę nadal na jednym kompie. P4P800 okazała się padnięta, czekam teraz na zwrot kasy, CT-479 i dothan leżą :cry: . Do tego doszły poprawki i jakoś nie miałem nawet czasu zobaczyć co dzieje się na forum. Seti liczę, ale nie non stop jak wcześniej, RAC spadł do około 250 <_< . Widze, że mamy sporą przewagę nad innymi drużynami za dzienny przemiał próbek :) , co dobrze rokuje na przyszłość. TAK TRZYMAĆ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 hmmmm Pierwsza 10 ma RAC >1k, ladnie ladnie. Fajnie, że do niej należę ;) Tez sie cieszę że do niej należę. Mam nadzieję że w następnym tygodniu zaczną jeszcze dla mnie liczyć 2 mocne kompy i 2 słabe no i może w jak sie wkońcu wprowadzę na ms to jakieś kompy będą chętne... a wtedy moim celem będzie 1sza piątka ;) ale jak to mówią: pożyjemy, zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Ehh wyleciałem z top 10 ;] Osz ty wiśnia :P ;) Jest szansa że dzisiaj dojdzie c2d :o Kumpel przestał liczyć na Sempronie 2200+ i powiedział, że załatwi c2d ;D Co najlepsze te c2d działa 24/7 ^^ No nic pożyjemy zobaczymy [; Swoją drogą: Top 11 = Rac 1000++ :gitarzysta2: :blurp: :ploom: Edytowane 30 Września 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 No i dolaczylem do purePC ;) Login " ble " zobaczymy jak to bedzie szlo .... W planach tez mam C2D od 30 pazdiernika 24 godz na dobe bedzie liczyc ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nie ma to jak owocne próbki :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...