kszonek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) [imgf]http://img509.imageshack.us/img509/8307/probkisy8.th.gif[/img] Nie ma to jak owocne próbki :rolleyes: zajeździsz serwery jak tak dalej pojdzie ;) Edytowane 1 Października 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 @RsNeo Witamy ;] //// C2D okazał się Pentakiem D 2.8... Do tego kolesiowi coś nie pasowało i odinstalował zaraz Boinca :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 @RsNeo Witamy ;] //// C2D okazał się Pentakiem D 2.8... Do tego kolesiowi coś nie pasowało i odinstalował zaraz Boinca :| to po kij dales mu unistaller? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Hehe juz 320pkt nabito ;D Moj SanDiego dziala 24h/dobe wiec jakos moze dobije do tego miliona ;D ..... za 2 lata .... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam :P ja mam przerwe offline ze tak powiem :/ czekam na neo... powinno byc dzisiaj... mam nadzieje :) jest juz ze 30 probek duzych do odeslania bo nassalem na 8 dni zanim pojechalem do poznania ;) mam nowe mieszkanko i czekam na net.. jak bedzie to i liczenie bedzie nie bojcie :) Free sie nie denerwuj :P hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Free sie nie denerwuj :P hehe.Ja sie nie denerwuje tylko wsciekam, ze wciaz u Ciebie 0 dzien za dniem. Tez zmieniam lokum i kilka dni net tylko w pracy, potem wireless, bo tepse to ... ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 a u mnie wypadły 3 celki 2.0G :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) http://img354.imageshack.us/img354/9710/20...02160228nl3.png wtf................ Edytowane 2 Października 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 W końcu przekroczyłem 100k, co prawda teraz liczy tylko 1 kompik, ale jakoś idzie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 to po kij dales mu unistaller?Sęk w tym że mu nie dawałem uninstallera... Koleś po prostu wyłączył w firewallu połączenie z netem... Jego maszynka pobrała aż 1 próbkę... A szkoda bo P D 2.8 Ghz, który działa 24/7 by troszku zrobił... 40k przekroczone ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Sęk w tym że mu nie dawałem uninstallera... Koleś po prostu wyłączył w firewallu połączenie z netem... Jego maszynka pobrała aż 1 próbkę... A szkoda bo P D 2.8 Ghz, który działa 24/7 by troszku zrobił... 40k przekroczone ;] kto wymuysla takie firewalle :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Juz mam 81 miejscie ;D I ostro pne sie w gore ;) Mam nadzieje ze troche pomagam ? :)Czy jak kupie nowy komputer i poprostu przeniose Bionica na drugiego windowsa to czy wszystkie ustawienia i inne takie beda zapisane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Juz mam 81 miejscie ;D I ostro pne sie w gore ;) Mam nadzieje ze troche pomagam ? :)Czy jak kupie nowy komputer i poprostu przeniose Bionica na drugiego windowsa to czy wszystkie ustawienia i inne takie beda zapisane ? tak. btw czy wam tez nie dosyla ani nie pobiera jednostek? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Dodałem przed chwilą nowego kompa (taki rekreacyjny lapek na Celinie M tylko) i pobrał. Co prawda tylko jedną próbkę, ale poszło. A odsyła (to już u mnie) bez problemu... A tak BTW - 2 ostatnie dni i dzisiaj: 1431.3 1916.3 1480.3 Wreszcie jakoś to wygląda B-) Teraz próbuje drugiego conroe odpalić, ale straszne opory ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 tak. btw czy wam tez nie dosyla ani nie pobiera jednostek? :/ Mi pobiera, na obu kompach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Mi pobiera na wszystkich hostach (tj 10 ;]) [i prawie wszystkie chodzą tylko jakieś 2,3 godzinki dziennie...] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 A da sie bionica odpalic na PDA ? bo mam pda z prockiem ponad 0,5Gh i on by liczyl to 24h/dobe ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 A da sie bionica odpalic na PDA ? bo mam pda z prockiem ponad 0,5Gh i on by liczyl to 24h/dobe ;D szkoda ramu ;) lepiej zalatw jakiegos kompa innego, bedzie latwiej szybciej i wiecej rac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) No panowie ja wrocilem do gry :] na dzien dobry 6000 kredytow co sie uzbieralo z paru dni ;] Madness na jakim Vcore robisz to 3600? bo ja mam 1,45 w biosie na P5B i nie chce robic 3,6 Ghz juz ale nie wiem czy to nie ram/mobo... bo jak dalem mniejsze NB (1,45) a teraz mam 1,55 to juz nie robilo nawet 440 FSB... ale to jest na strapie 1066... Edytowane 3 Października 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 No panowie ja wrocilem do gry :] na dzien dobry 6000 kredytow co sie uzbieralo z paru dni ;]Welcome back, mate :) Ja właśnie postawiłem na nogi E6600 i jak na złość mamy wtorkowy wieczór i "próbków ni ma" :angry: To trzeba go - korzystając z braku roboty - pomęczyć trochę, żeby zaczął od razu na "normalnym" zegarach liczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 wtorek wtorkiem, ale ja tak mam od niedzieli :( zadnych nowych jednostek, zadnych nie odsyla :( ktos to wyjasni? http://img400.imageshack.us/img400/774/20061003193616at7.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Panowie lipa po całości!! Wczoraj wprowadziłm się do akadmika i chciałm zainfekować kilka kompów a okazalo się że boinc nie moze się skomunikować z serverem - firewall blokuje. Czy jest mozliwośc jakoś to obejść ustawiając go np na port 80? jeżeli nie to na którym on porcie działa w razie jezeli bede z adminem gadał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ekhm tak patrzę, że mi nie pobrał nic nowego od 2 dni... I tak po moich hostach to im też nie pobiera :mur: Znowu pad seti czy jaki ... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Panowie lipa po całości!! Wczoraj wprowadziłm się do akadmika i chciałm zainfekować kilka kompów a okazalo się że boinc nie moze się skomunikować z serverem - firewall blokuje. Czy jest mozliwośc jakoś to obejść ustawiając go np na port 80? jeżeli nie to na którym on porcie działa w razie jezeli bede z adminem gadał. moze proxy? ja mialem taki problem u sibie. Zrobilem sobie wersje na proxy i wuala. //ja juz odeslalem jednostki z ostatnich 2 dni i zassaalem nowe. RAC podskoczyl o 50 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 oki to jaki proxy polecasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 oki to jaki proxy polecasz? nie wiem czy masz proxy w sieci, bo moze to o to chodzi. port 8080, a proxy u mnie 10.1.11.1 z tym, ze u Ciebie jest, jezeli wogole jest, inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Nie w sieci akademickiej nie ma proxy, myślałem o jakimś zewnętrznym przez które można by się łączyć. Jako że wprowadziłem się do nowego akademika nie wiem jeszcze kto jest adminem i tak dalej... lipa bo się kompy marnują zamiast liczyc seti :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Idz szybko przegadaj... albo poszukaj telefonu/nazwiska na stronie uczelni czy cos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Nie w sieci akademickiej nie ma proxy, myślałem o jakimś zewnętrznym przez które można by się łączyć. Jako że wprowadziłem się do nowego akademika nie wiem jeszcze kto jest adminem i tak dalej... lipa bo się kompy marnują zamiast liczyc seti :( moze zobacz przez yourfreedom? nigdy nie patrzylem z boinciem, bo u mnie wystarczy dac proxy, ale przegladarki i programy p2p spokojnie dzialaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) niedziałało ale już działa... nie wiem co jest grane ale już idzie :) Dzięki kszonek za sugestie z youtfreedom, to otworzy mi inne możliwości :D Edytowane 4 Października 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...