Niemiec Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 z druzyny wylecial kazdy, kto mial RAC <1 i Total <1000. przykro mi bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) z druzyny wylecial kazdy, kto mial RAC <1 i Total <1000. przykro mi bardzo Czystki w partii i narodzie, jak za tow. Jeżowa :blurp:. Naliczyłem 14 osób... EDIT wg mnie 144 - 85 = 59 polecialo ;]Jakąś niezaktualizowaną wersję miałem :wink: Z innej beczki - 5-te miejsce w IV RP w Totalu dziś w nocy nasze: http://pl.boincstats.com/stats/team_stats....r&co=Poland. Nice... B-) Edytowane 14 Października 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 wg mnie 144 - 85 = 59 polecialo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Z innej beczki - 5-te miejsce w IV RP w Totalu dziś w nocy nasze:http://pl.boincstats.com/stats/team_stats....r&co=Polandsizec/sizec. Nice...Chyba to już pisałem gdzieś... o tu: :P Według Boincstats powinniśmy już jutro wskoczyć na piąte miejsce w Polsce! wg mnie 144 - 85 = 59 polecialo ;]A to nam nie przeszkodzi z tym piątym miejscem? Edytowane 14 Października 2006 przez Balu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Chyba to już pisałem gdzieś... o tu: :PEch, sorry, jakoś tak mi umknęło... :? Tzn. widziałem, ale skleroza i w ogóle :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Witam widze ze idzie nam dobrze moze niedlugo przekroczymy RAC 40k :) troche spoznione ale zawsze: GRATULACJE DLA CYRUSA ZA PRZEKROCZENIE 200k! :) Hmm DZIĘKUJE :D Małe awarie były , ale myśle że teraz będzie ok i może coś do mojego temu dołaczy co by rac podgonić bo zaraz 3 mjejsce strace :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Hmm DZIĘKUJE :D Małe awarie były , ale myśle że teraz będzie ok i może coś do mojego temu dołaczy co by rac podgonić bo zaraz 3 mjejsce strace :( dolacz do mnie to podskoczymy do top 3 i moze nawet uda sie pogonic gore :D Edytowane 15 Października 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Uhuhu, co za niecne plany tutaj B-). Trzeba zewrzeć siły i inne zwieracze i wziąć się do roboty, bo mi jeszcze koledzy odskoczą i o trzecim miejscu będę mógł zapomnieć :-P A żeby nie być gołosłownym: dzisiejszy nabytek - zobaczymy, na jak długo... Muszę przejść się po znajomych i zobaczyć, kto jeszcze lapy na Core Duo przywiózł ze Stanów w te wakacje B-) BTW. Serwery padły - od kilku godzin nie mogę niczego odesłać... I w ogóle to chyba pora spać powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 tylko nawet nie myslec o tym, aby mnie wykopsac z mojego zacnego 15 miejsca, rozumiemy sie?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 ee ja cie wykopie :wink: nie obowiązuje tutaj prawo zasiedzenia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Chłopaki nie che mi probek uplodowac od wczoraj. Network activity jest na "siec zawsze dostępna" a juz czeka 14 próbek na wysłanie i cały czas jest failed... a ja spadam w rankingu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Mnie też nie odsyła ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 kurde ddzisiaj niedziele nie wtorek wtf? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 jestescie niepenosprytni czyco... wchodzi sie na setiatworkd, widzicie ze NIKT nie odeslal dzisiaj zadnej jednostki i... oczywiste jest chyba, ze wszytkim sie cos popsuło indywidualnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 ja mam 51 do odeslania i tez pipka :/ no ale co tam w koncu zacznie dzialac i bedzie zastrzyk kredytow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 mamy 3,136,893.69 zobaczymy ile bedzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) no nie pomyslałem o sprawczniu czy innym odsyła na setiworld, inna osoba ktora dla mnie liczy stwierdziła że odsyła, więc się zapytałem. Dobrze że chociaz coś pobrało do licznia i komp nie chodzi bez uzytecznie. Edytowane 15 Października 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) U mnie też pobiera, a nie odsyła... Będzie trochę próbek przeliczonych więcej niż zwykle^^ Też byście się cieszyli licząc na biednym, małym P3... EDIT: Ladies and Gentelmen! Jesteśmy 5 teamem pod względem Total Credits w SETI@HOME w Polsce! Edit #2: (mniej ważny) e6300 mi jako host dołącza ^^ Edit #3: 2006-10-15: SETI@Home We are having server problems that result in an error when results are uploaded. We're trying to identify the cause now. źródło: boincstats Edytowane 15 Października 2006 przez Balu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 naprawili, mi sie juz udalo odeslac wyniki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Mo tez... poszlo duuuuzo :D i co z tego wyszlo?! Total credit 400,320.08 Recent average credit 1,412.12 ihaaa przekroczylem 400k =) ciekawe kiedy pol miliona :] mysle ze tak za ~2 miesiace :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 No no no, pogratulować! "Dumny" wynik już to jest, jak najbardziej dumny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gratki gratki! no ja też już odsyłam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Pora spać, a elektrownia niech liczy. Mam nadzieję za 5h obudzić się już oczko wyżej. Tak, tak, Szanowny Panie Kolego Cyrusie, o Panu mowa B-) O ile oczywiście serwery postawią, bo po chilowym powrocie do normalności padły po raz drugi - tym razem już na całej linii http://setiathome.berkeley.edu/sah_status.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Lord, oczywiście słowny z Ciebie w 100% facet i wdrapałeś, a raczej wdarłeś, do skromnej trójeczki. Jak to w jednej z reklam powiadają: jak mówisz, tak robisz. Chwała ;) , bo coraz mniej takich. Dla mnie nie istnieje drugie, jest tylko pierwsze, ale muszę oddać Raptorowi, że on je zajmuje. We'll see how long hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Dzięki, dzięki, miło mi, nareszcie wymarzone miejsce na podium :wink:. Kolejny cel: RAC 3500p. A na samej górze walka też bardzo ciekawa - jak nie patrzeć dzieli was tylko jakieś 3%... To jest cały urok seti właśnie - każda wewnętrzna rywalizacja odbija się korzystnie na koncie całej drużyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) tak sobie mysle wejde i pogratuluje saimkowi 400k, a tu wredota samochwala i mnie wyprzedział ;) Buu: gratki 90k ;) a ja sobie dalej siedze na stoleczku na moim skromnym 15tym miejscu ;] scigam sie z kolega kto bedzie mial pierwszy TC 100k, ja licze pol roku, on dwa lata :D z tym ze ja tłukłem racu 1k z sempronika za dobrych czasow einsteina [; on ma TC97,2k a ja 94,8k..... uda mi sie go dorwac? On teraz jedzie na QMC z sempronikiem, rac ma malusi ale jest juz blisko ;] przydalby mi sie C2D. edit: Buu: ukradłes mi moje piekne gwiazdeczki z podpisu :( ( ;) ) Edytowane 16 Października 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Ludzie sie tutaj grupuja po 5 osob na 1 nick i sie dziwic pozniej ze maja duzy RAC :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Gratuluje LORD :) , szkoda 3 miejsca ale postaram się coś powalczyć tylko za bardzo nie mam jak Ludzie sie tutaj grupuja po 5 osob na 1 nick i sie dziwic pozniej ze maja duzy RAC :P Ja jestem sam jeden i mam tylko 3 kompy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Gratulacje dla.. Madnessa za 100k! =) yuupie Kiszonka :D za 50k hehe ;) Tomcata za 30k.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Merci z boku :D Tak to dziś stuknie 100K Oczywiście gratsy dla reszty szczęśliwych przeskakujących równe RAC-e liczone w tysiącach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...