LordFury Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 @ IGI Koniecznie optymalizacje. Właśnie spojrzałem na Twoje kompy i żeby Xeon 3,2 liczył normalną (64c) próbke 23.000s, to wręcz profanacja jest B-). Tak samo przy S64/A64 Aczkolwiek najfajniejszy wynik i tak jest tutaj :wink: @ Buu i dkkaczy Dobra robota, witamy w gronie stu-i-więcej-tysięczników :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 GRATULACJE DLA: Raptora za 300k! bylo juz wczoraj! Niemca za 250k bedzie dzisiaj na pewno :) Buu za 100k! =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Szkoda, ze nie moge zainfekowac kompow w pracy :( kilka Pentium D, Xeonow i P4 z HT sie marnuje ;) Niestety taka polityka firmy i nic nie poradze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Windows tweak by Lanc ;] :lol2: :twisted2: :lol: :mrgreen: Nie ściągać tego !! To taki fake, żeby złapać hosty za free na swoje konto (w tym wypadku na moje ;] ) Edytowane 26 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Co to zmienia? wiesz dokladnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Następny się złapał ? :> To nic nie zmienia ;] To jest BQI zrobiony pod moje konto [jeszcze raz dziękujemy kszonkowi :*] :lol: :) Już dzięki temu 2 nowe kompy dostałem [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 dzieki za gratki ;] u mnie jest ostatnio wolniej, bo mam jaja z kompem i szukam przyczyny i z tego powodu sprzet mam @ def. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Kszonke przez sciane tzn? routowane sa przez jakiegos LINUXa czy co? jak tak do dodaje ipchainsem pare regulek i powinno byc ok... ;) Przerz sciane tzn, ze jak juz drzwisa otwarte to ktos tam siedzi i pilnuje :lol: @Buu: Gratki! Szkoda, ze nie moge zainfekowac kompow w pracy :( kilka Pentium D, Xeonow i P4 z HT sie marnuje ;) Niestety taka polityka firmy i nic nie poradze. jezeli bedzie dzialac net to nie ma problemu, moge zrobic Ci tez windows optymalizer :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) :blink: :D :wink: Skutki godzinnej kampanii reklamowej tweaka do windy :D Enjoy :twisted2: Edytowane 26 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 :blink: :D :wink: Skutki godzinnej kampanii reklamowej tweaka do windy :D [imthg]http://img62.imageshack.us/img62/503/nhostrt1.th.jpg[/img] Enjoy :twisted2: uwazaj bo ktos z forum zaisntalowal i sie zdziwize ma taka sama nazwe kompa i takiego samego proca :lol: BQI powa. jak ktos chce dla sibie to wyslac mi account keya i skompiluje, bo zrobilem sobie taka wersje, zeby latwo robic innym. W ten sposob zaraz rac teamu wzrosnie. szkoda tylko ze lanc z takim zapleczem mnie zaraz wyprzedzi,ale czego sie nie robi dla teamu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Niektóre hosty mogą odpaść, co się na pewno stanie ;] Z forum raczej nikt nie dojdzie [; No zobaczymy jutro czy podskoczę :D ;) [ahh i mam znowu 2 nowe kompy xD aXP 2500+ i P4 HT 3.2 ;)] Edytowane 26 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Ale wycie.. Lanc komu to wciskales? w ogole to pisales znajomym na GG czy wrzuciles na jakas strone o tweakach czy co?! :D ej kshonek ja sie pytam serio z tym co Cie blokuje niby.. jak macie routing zrobiony jakie porty odblokowane jakie zablokowane.. Edytowane 26 Października 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Opis na GG + zrobienie lekkiego łańcuszka + plik na speedshare z opisem co na co :D No i 3 kumpli tego łańcuszka rozesłało i dało do opisu i jest ;] Przy okazji doszedł jeszcze Celek 2.53 i jeszcze jeden a64 3000+ xD W sumie 11 nowych hostów :mrgreen: Teraz tylko czekać niech się rozkręcą ^^ Edytowane 26 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 mialem dzisiaj optymalizacje zrobic al;e sie nie wyrobilem w robocie :/ Jutro obiecuje ze na 90 % beda ;) niestety praca wazniejsza ... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 3 miejsce w polsce w teamach :mur: Ludzie postarajcie się !! Szkoda tak spaść z 1 na 3 miejsce... Źródło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) 3 miejsce w polsce w teamach :mur: Ludzie postarajcie się !! Szkoda tak spaść z 1 na 3 miejsce... Źródło nie strasz ludzi buraku :P ( ;) ) zreszta pomysl logicznie, jak b@p mogl NAGLe z robic w seti rac 56k :lol: Edytowane 26 Października 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 3 miejsce w polsce w teamach :mur: Ludzie postarajcie się !! Szkoda tak spaść z 1 na 3 miejsce... ŹródłoTo jest link do statystyk całego BOINCA, a nie SETI. Tu jest właściwy: klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Wybaczcie ;] My mistake... Pentak D i X2 oddały już jakieś wyniki. Optymalki jak widać chodzą, czy czasy są dobre nie wiem bo narazie małe próbki były [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Kurde Lanc, a chciałem Cię przegonić na 1 kompie właściwie :wink:, postaram się coś zdziałać w tym kierunku B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Teraz to już chyba nie da rady ;] Pentak D i X2 już oddały parę próbek :) A64 też nie próżnuje [; Pending 286 :) [od tygodnia miałem cały czas pending 0, obliczalo probke i zaraz dodawalo pkt :) ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 oj nie wiem czy nie da rady :D bant tez sie zglosil po swoj powerpack bqi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 narazie zrobilem optymalizacje na moim domowym ;) zobaczy,y czy szybciej i o ile szybciej policzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Ojjj to będzie problem ;]] W sumie team na tym dobrze wyjdzie ~~ A o to chodzi ;] Z tego co widzę to mam jakiegoś ocniętego a64 :) I to nawet lepiej od mojego :] Tutaj ten host, niby 3000+ a bench lekko lepszy od mojego 3000+ @ 2.35Ghz ;) Pending rośnie... ;] W sumie dzisiaj dodałem 10 hostów [+1 wczoraj] i 8 z nich już oddało przynajmniej 1 próbkę, także one raczej nie wypadną za szybko ~~ Edytowane 26 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Ja tam mam narazie jeden host... i z przerwami w pracy robi ponad 2000 dziennie :P ale bede musial pomotac z tym BQI jak tylko dostane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Coś czuję, że kszonek będzie miał po takim sukcesie marketingowym ( :wink: ) sporo zamówień na BQI Personal Edition :lol2: PS. Moje oczywiście juz też poszło B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Pytanie na szybko. Sempy na socket A/754/939 mają/nie mają SSE2 ? Edytowane 26 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A ja knuję taki plan coby się połączyć z kimś z czoła i skopać ogródek tym pierwszym trzem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) A ja knuję taki plan coby się połączyć z kimś z czoła i skopać ogródek tym pierwszym trzem ;)Chyba modna taktyka ostatnio. Niedługo normalnie fala M&A nam się tutaj zacznie :lol2: I z mniej wesołych wieści - od jutra mój konroł ma 10-dniową przerwę <_<. Robię sobie wybitnie długi weekend, a to jednak ciut za dużo, żeby go włączonego bez opieki zostawiać (jak z dzieciakiem prawie). Więc będzie te półtora-dwa kilo dziennie mniej (nie wiem, jak z drugim sprzętem). Z drugiej strony - mam wielką nadzieję podczas pobytu w domu małe co nieco zainfekować (sempów "kilka", sprawa do obgadania) - i tu wielki uśmiech w stronę kszonka oczywiście, bo BQI bardzo by było w owym niecnym planie pomocne :D. A po powrocie drugi lapek na Yonahu, to już na 100% - tak żeby nadrobić zaległości. Więc walczcie dzielnie no i trzeba zbierać siły, żeby na pierwsze miejsce w IV RP wrócić. Tym razem już na dobre :wink:. Pozdr. Edytowane 26 Października 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 @Lanc - Sempy na Socket A nie mają SSE2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco_S Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Cholernie wciąga to liczenie, patrząc na czołówkę widzę, że nie łatwo będzie was dogonić :). Ale będę się starał. I mam nadzieje iż uda nam się odzyskać pierwsze miejsce. A odrobina rywalizacji w drużynie tylko pozytywnie na to wpłynie. Na razie 76 lokata w total, ale będzie lepiej B-), więc nie obijać się bo nowi mogą co poniektórych powyprzedzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...