Lanc Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 chyba LF coś z kompem namieszał. Zaraz pójdę go opi******ć :) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 :D śmiej się śmiej, ale byłem i się okazało, że komp mu nie chodził cały dzień, bo prądu u niego na piętrze nie było :) LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 To trzeba było przynieść wiaderko i dolać trochę prądu. Ew. dobre dynamo i pedałujesz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 :D śmiej się śmiej, ale byłem i się okazało, że komp mu nie chodził cały dzień, bo prądu u niego na piętrze nie było :) LOL to sprawa konkurencji, na pewno Ci z b@p to zrobili :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 tak jak mówisz, nie inaczej ;) a swoją drogą Lanc znowu heeeeeeeeej daleko ;) i tak trzymać Lanc, tak trzymać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Ja ci dam tak trzymać :P :P :P ;]] Swoją drogą @eXecutorr: Łącznie postów 19 Najbardziej aktywny w Seti@Home & UD & inne( 18 postów / 95% z aktywnych postów użytkownika ):lol: @kszonek Kiedy nowa wersja BQI z optymalkami kurczaka ? ;> Nowa porcja gratulacji :] Niemiec - 300k, flusso.pl [iGI] - 50k, Czmichal - 25k Edytowane 28 Listopada 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 tak jak mówisz, nie inaczej ;) a swoją drogą Lanc znowu heeeeeeeeej daleko ;) i tak trzymać Lanc, tak trzymać :D ej ej ej, nie tak trzymac, wiekszy rac lanca = wiesszy rac teamu, wiec do roboty wszyscy ;) @kszonek Kiedy nowa wersja BQI z optymalkami kurczaka ? ;> wkrótce :D (jak samhain sie robie :D ) rowniez gratulsy wszytkim ode mnie i od celinki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) No to czekamy na nowe BQI ;] Raptor szaleje, wczoraj zrobił 13417.4 TC :legal: :gitarzysta2: Na dniach pewnie będzie miał RAC 10k :plum: Tak trzymać B-) Edytowane 28 Listopada 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 No to czekamy na nowe BQI ;] Raptor szaleje, wczoraj zrobił 13417.4 TC :legal: :gitarzysta2: Na dniach pewnie będzie miał RAC 10k :plum: Tak trzymać B-) 13417.4 TC - tak nie mozna wpisac - coby uscislic..... jezli juz to 13417.4 C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja ci dam tak trzymać :P :P :P ;]] Swoją drogą @eXecutorr: Łącznie postów 19 Najbardziej aktywny w Seti@Home & UD & inne( 18 postów / 95% z aktywnych postów użytkownika ):lol: a wszystko przez to, że przez przypadek dałem jeszcze posta w innym topicu ;) i jak teraz statystyki wyglądają... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Komputer ponownie online, bloczek na NB jest - choć trzyma się ledwo, ledwo B-). Za chwilę muszę spieprzać na zajęcia, ale wieczorem trza będzie ciut zegary podnieść, bo Cyrus_6 leje nam dupsko ostatnio :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Chciałeś powiedzieć mi... Chociaż ja znowu przed wami ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 tymczasowo, tymaczasowo... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Komputer ponownie online, bloczek na NB jest - choć trzyma się ledwo, ledwo B-) . Za chwilę muszę spieprzać na zajęcia, ale wieczorem trza będzie ciut zegary podnieść, bo Cyrus_6 leje nam dupsko ostatnio :blink: Staram się :) może bedzie jeszcze lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Pojedynek o 3 miejsce ;] Łeb w łeb ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Pojedynek o 3 miejsce ;] Łeb w łeb ^^ Coś czuje, że może mój łeb bedzie trzeci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 a ja rozwiazuje druzyne i tyle :D nikt o mnie nie pamieta, wiec po co mi ta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Nowa porcja gratulacji :] Niemiec - 300k hmmm rowniez gratulsy wszytkim ode mnie i od celinki ;) ... a ja rozwiazuje druzyne i tyle :D nikt o mnie nie pamieta, wiec po co mi ta :P Ty patrz wiesniaku co sie dzieje na forum, a nie :P ( ;) ) Edytowane 29 Listopada 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 sam jestes wiesniak :P edytowal posta wiec sie nie liczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 sam jestes wiesniak :P edytowal posta wiec sie nie liczy :P oj tam szefuniu marudzisz....... btw: gratulacja dla Niemca za 300k ( :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 niemiec gratki, a na serio to suie staraj bardziej bo Cie wyprzedzilem :P nie wiem jak, nic nie ruszalem, ale ostatnio rac mi cos znowu zaczal rosnac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 sam jestes wiesniak :P edytowal posta wiec sie nie liczy :P No ale Ten post był edytowany przez Lanc: Wczoraj, 15:28 Edytowałem, bo jakąś literówkę w czyimś nicku chyba zrobiłem :P A tyś się upomniał dzisiaj [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 niemiec gratki, a na serio to suie staraj bardziej bo Cie wyprzedzilem :P nie wiem jak, nic nie ruszalem, ale ostatnio rac mi cos znowu zaczal rosnac :P ja tam mam swoje c2d i nedznego a64 w pracy i jakos daje rade ;) No ale Edytowałem, bo jakąś literówkę w czyimś nicku chyba zrobiłem :P A tyś się upomniał dzisiaj [; ale czytalem posta przed edycja.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Pojedynek o 3 miejsce ;] Łeb w łeb ^^ Dziękuje chłopaki ale jestem już przed wami :) :banana: :twisted: :ploom: GRATULACJE DLA NIEMCA !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) I znowu jestem 3 :D Coś czuje, że tak się będziemy dziennie miejscami zamieniać :lol: 3) Lanc 4,136.41 4) Cyrus_6 4,088.40 5) LordFury & eXecutorR 4,044.74 Edytowane 29 Listopada 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 To wy się ścigajcie o 3 miejsce a ja niepostrzeżenie wejdę do 1 dziesiątki hehe :lol2: Gratsy dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 ja nie wiem, że wy nie możecie sie zdecydować ;) zamiast być ładnie na 4 i 5 miejscu to sie bawicie w 'kto najdłużej na 3 miejscu' ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Za to wy grzecznie na 5 siedzicie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 ja nie wiem, że wy nie możecie sie zdecydować ;) zamiast być ładnie na 4 i 5 miejscu to sie bawicie w 'kto najdłużej na 3 miejscu' ;) Ale mi się podoba taka zabawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) mi tam moje 8-10 styka ;) nie mam czasu ladnie BQI opisac :) Lanc => podeslij mi na pm swoj el0 i pr0 opis :D master_electronic => citek Ci jeszcze brakuje :P BTW. kto to flusso.pl ?? :| BTW2. pierwsza strona robi 36038,29 z 48,079.42 RAC :| czyli pierwsza 20 tlucze 36k a pozostala 90 robi 12k :| Edytowane 29 Listopada 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...