master_electronic Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 @ Niemiec wiem, że cienko przęde, ale mam do dyspozycji tylko 2 kompy :mur: . Mam nadzieję, że ktoś sie jeszcze dołączy bo jak nie to będe musiał zrezygnować z walki o lepsze pozycje z uwagi na "lekkie" zużycie kompa :sad: . Chodzi nonstop od 24/7 :mur: <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 @ Niemiec wiem, że cienko przęde, ale mam do dyspozycji tylko 2 kompy :mur: . Mam nadzieję, że ktoś sie jeszcze dołączy bo jak nie to będe musiał zrezygnować z walki o lepsze pozycje z uwagi na "lekkie" zużycie kompa :sad: . Chodzi nonstop od 24/7 :mur: <_< ja tez mam tylko 2 kompy, domowy 24/7 i firmowy a64 3000+ s754 od 9/17 i jakos daje rade... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Taa tylko że jeden z nich to Core, więc to daje ci lekkiego powera. I mój athlonik nawet na tych marnych 2,7 nie jest w stanie Cie dogonić. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 @Niemiec Opis poszedł ;] flusso.pl to IGI :) Pierwsza strona się stara, reszta zainstalowało, tak żeby sobie leciało w tle i się nie interesuje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 zauwazyc trzeba ze pierwsza 20tka trzepie 36k, ale pierwsza 5tka 26,5k :D a ja wypadlem gdzies tam daaaaleko....... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Wczoraj dolaczylem do teamu. Dzis sciagnalem dopiero optymalizacje do Core Duo ze stronki: http://lunatics.at/index.php?module=Downlo...sa=dlview;id=39 o tytule: Automatic installer - Full package (Rev 2.0) No graphics. Mam nadzieje ze cos pomoze w szybszym liczeniu. Strasznie dlugo liczy mi jednostki, okolo 3h na 1 rdzen :( Edytowane 30 Listopada 2006 przez Andi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ciekawe czy ktoś o mnie będzie dzisiaj pamiętał... Liczę na Saimka albo Lorda, którzy są zawsze na czasie jeśli chodzi o kredyty ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Zaczalem modzic nowe bqi.... ale cos mi sie wali i mam przerwe :D Gratulacje: Lanc 200k !! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 oszukujesz ;) jeszcze 460,54 mu brakuje ;) Gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) oszukujesz ;) jeszcze 460,54 mu brakuje ;) Gratki przy tym racu to zaraz bedzie mial :D szczegolnie ze ma spory pending, wiec mozna to zaliczyc :D Edytowane 30 Listopada 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Zaczalem modzic nowe bqi.... ale cos mi sie wali i mam przerwe :DCzekamy czekamy ;]] Gratulacje: Lanc 200k !! ;) Dziękować B-) @eXecutorr Już mam 200k ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 no to teraz oficjalne gratulacje. strona 77 nalezy do Ciebie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 a mnie na trochę odpada c2d, później wracam do domu - p3 liczy mniej i już tracę RAC. A łudziłem się, że wskoczę do pierwszej 20tki... i będę leeeciał w dół :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 gratuluje Lanc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) no to teraz oficjalne gratulacje. strona 77 nalezy do Ciebie ;) gratuluje Lanc ;) gratki Lanc :mrgreen:Dzięki :mrgreen: Edytowane 30 Listopada 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 gratki Lanc :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Gratuluje LANC !! Skaczesz , raz w góre raz w dól i nie mogę cię dogonić :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Tak to jest jak się ma 1 host swój i się zna właściciela 3 innych hostów ;]] Reszta bez kontroli ^^ BTW Cyrus fany av :D Edytowane 30 Listopada 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) No nieźle Lanc tylko pozazdrościć, ale jakbyś wszedł na 1 miejsce to by było dopiero coś :D Gratki EDIT : niech ktoś mi wyjaśni w końcu jak są naliczane te kredyty bo nie do końca rozumiem :oops: 30 Nov 2006 3:43:17 UTC 30 Nov 2006 14:10:15 UTC Over Success Done 8,008.31 88.88 88.88 30 Nov 2006 3:31:10 UTC 30 Nov 2006 13:29:53 UTC Over Success Done 8,566.78 88.35 88.35 :-P Edytowane 1 Grudnia 2006 przez master_electronic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Za mało hostów mam ;] U mnie średnio robią 50rac hosty, mam 3 fajne które robią ponad 150 ;) Jak bym miał z 300 kompów to może te 10k racu by się uzbierało :mrgreen: Najlepsze jest to, że mam najwięcej hostów w Polsce ;]] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam :D PORCJA GRATULACJI :P DLA WOLANA za... 150k! :) i spoznione dla IGI za 50k ;) dzisiaj bardzo dobry dzien grubo ponad 50k! =) Jak Madness zacznie znowu liczyc to 2k wiecej dziennie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak zarzucić optymalizacje "Kurczaka" dla moje procka? Nie mogę sobie poradzić :( Jak zmusić drugie jądro do pracy bo liczy mi tylko jedno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Edycja General Preferences i ustawiasz tak: On multiprocessors, use at most 2 processors I potem aktualizacja Boinc'a ;) Co do optymalek kurczaka, to po prostu wyłaczasz boinca i podmieniasz plik w project ;] Wrzuca się tak samo jak crunch3ra ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 No to co, liczy. Dwa rdzenie działają, optymalizacje "chyba" działają więc można się troszkę pościgać. Czekam na pierwsze wyniki bym mógł porównać je z innymi. Wówczas się okaże czy opytymalki spełniają swoją role :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) ' date=' 2 gru 2006, 21:37' post='2411882'] No to co, liczy. Dwa rdzenie działają, optymalizacje "chyba" działają więc można się troszkę pościgać. Czekam na pierwsze wyniki bym mógł porównać je z innymi. Wówczas się okaże czy opytymalki spełniają swoją role :) Niestety jednak nie działają: podgląd próbki Masz wrzuconego managera w wersji 5.5.0 (dobrze), ale główny klient liczący ciągle standardowy. Wejdź tutaj: http://lunatics.at/index.php?module=Downlo...sa=dlview;id=37 Ściągnij optymalkę, wypakuj ją poprzez 7-zip (link na stronie) i skopiuj pliki z folderu "Files to install" do C:/Program files/BOINC/projects/setiathome.berkeley.edu/ (o ile oczywiście nie zainstalowałeś boinca w inne miejsce). A ten D915 to mam nadzieję, ze przynajmniej na jakiś 3,5GHz chodzi :wink: Edytowane 2 Grudnia 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wróciłem do seti, na dniach będę miał P-M, zobaczę o ile szybciej będzie liczył od celeronka :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Wróciłem do seti...Good to have U back :cool: Raptor jedziesz z koksem rowno. Soon prawdziwy milestone, tzn. 10k RAC co jest nie lada wyczynem. Mysle ze gratulowac mozna wlasnie takich i temu podobnych wynikow. Rac 1k, 2k itd. Total 500k, 1mln itd. Nie ma co sie rozdrabniac... Pozdro cieniasy (to mialo wywolac pozytywna rywalizacje) :-P . Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Free' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Niestety jednak nie działają: podgląd próbki Masz wrzuconego managera w wersji 5.5.0 (dobrze), ale główny klient liczący ciągle standardowy. Wejdź tutaj: http://lunatics.at/index.php?module=Downlo...sa=dlview;id=37 Ściągnij optymalkę, wypakuj ją poprzez 7-zip (link na stronie) i skopiuj pliki z folderu "Files to install" do C:/Program files/BOINC/projects/setiathome.berkeley.edu/ (o ile oczywiście nie zainstalowałeś boinca w inne miejsce). A ten D915 to mam nadzieję, ze przynajmniej na jakiś 3,5GHz chodzi :wink: OK, skopiowałem i wszystko. Nie uruchamiałem tego pliku EXE (wówczas to zrobiłem i może dlatego nie działało). Odnośnie 915 i O/C. Chciałbym! Bardzo :P Ale na stock mam już 57 stopni C a co dopiero kiedy było by 3.5GHz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 panowie tez macie taki duzy pending ? Bo u mnie juz prawie 3.000.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No ja mam też prawie 3k, wyjątkowo dużo, heh chyba chase popędza c2d :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...