Raptor Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 panowie tez macie taki duzy pending ? Bo u mnie juz prawie 3.000.00 mnie też wczoraj urósł z 4000 do 5500 ale dzisiaj juz spada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) @banti Graty za 1k RAC'u ;] Kiedy tyś to zrobił ;]] A ja mam pending 2k ;] A rac 4k xD EDIT: A własnie ;] Lord i eXecutorr 4.3k RAC'u ;O Nowe maszynki jakieś, czy procki ocnięte ;> Bo tak z dnia na dzień rac o 300 w górę [; Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 a o nas zapomnieli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) DLA LordFury i eXecutorr za... 300k! :) Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 :banana: no wlasnie i wielki powrot na 3 miejsce, tak tak Lanc, tak tak Cyrus_6 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Gratulacje tej ładnej liczby :wink: A co kiedy ja to zrobiłem? chase się dopiero rozkręca, z czasem coś konretniejszego z tego będzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 a ja sie pochwale :P teraz trochę spadło ale od jutra mam nadzieje że poniżej już nie zejde B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Gratz Raptor ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Gratuluje! 10k to niezle osiagniecie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Gratulacje dla wszystkich, którym nie gratulowałem i dzięki :wink:. Natomiast o ile nic się nie spie%&oli, dzisiaj lub jutro przebijamy RAC 50.000 :blink: - skromne 233pkty jeszcze tylko brakują. Więc do roboty Panowie, kolejny milestone w zasięgu ręki B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam, jak tam ostatnio wspominalem, dzis zaktualizowalem bonica i zabralem sie do liczenia :) Takze z mojej strony cos zawsze doloze. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 No i super :wink:. A zapowiadane RAC 50.000 właśnie stało się faktem. Good job guys! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 A mię C2D wrócił :D Kumpel coś namieszał z czytnikiem kart i komp wylądował na serwisie (nie ma to jak plomba na obudowie...) Potrzebujemy dobić jeszcze 5-6K żeby łyknąć Boinc@Poland [; I być pierwszym w całym RAC w PL :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 PANOWIE 50k! RAC! :D i rosnie! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Kurcze, nie moge siebie znalezc w statystykach ani jak przegladam liste czlonkow SETI PurePC :( Mam nick Andi w teamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Też Cię nie widzę. Jesteś pewien, że dołączyłeś? Walnij profilaktycznie "Join" na stronie teamu (http://setiathome.berkeley.edu/team_displa...p?teamid=126291) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Też Cię nie widzę. Jesteś pewien, że dołączyłeś? Walnij profilaktycznie "Join" na stronie teamu (http://setiathome.berkeley.edu/team_displa...p?teamid=126291) Kliknalem join i: You are already a member of PurePC.pl. Zaraz ponownie sprawdze statystyki. Po nocy liczenia oddalem dzis 433,17 kredytow. PO sprawdzeniu, niestety nadal jestem nie widoczny w statystykach. Zerkne jutro. Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Andi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 @Andi Jesteś w teamie ;] Bynajmniej tutaj cię widać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 musisz chwilke poczekac zanim cie dodadza :) mnie dodali dopiero po 2 dniach liczenia na liste :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Już wszystko ok, widać Cię na 3. stronie. Najwyraźniej dodało dopiero po odesłaniu paczki wyników + 1-2h na aktualizację strony. Optymalizacje też w porządku - teraz tylko zostaje liczyć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 No muszę powiedzieć że jest bardzo zadowolony z nowego procka :P W ~24h nabiłem RAC=50pkt. :P A to bynajmniej nie granica O/C tego proca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Przy obecnych czasach liczenia i wielkościach próbek (raczej duże) Excel twierdzi, że możesz wyciągnąć RAC ok. 950 (zakładając kompa chodzącego 24/7). Jest o co walczyć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 No faktycznie, jestem uwzgledniony. Dostep do neta mam raz na kilka dni ale probki zawsze biore na 10, takze komp ma co liczyc. Laptop raczej chodzi 24h. Pod koniec grudnia robie przerwe, 2 tygodnie urlopu w gorach. Co tam do tego czasu policz moje Core Duo to odesle. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Przy obecnych czasach liczenia i wielkościach próbek (raczej duże) Excel twierdzi, że możesz wyciągnąć RAC ok. 950 (zakładając kompa chodzącego 24/7). Jest o co walczyć :wink:To niech jeszcze policzy ile prądu mi zje komp i jak wysoki kredyt będę musiał <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 LordFury - jak możesz sprawdź dla mojego C2D (RAC ok. 1700 w tej chwili) i P4 z vistą/longhornem jaki mogą mieć max rac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Najlepiej zapodaj tutaj tego skrypta ;> Każdy skorzysta ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) To nie żaden skrypt - po prostu kilka kliknięć w Excelu i ot, cała filozofia. (czas działania kompa na dobę / czas na 1 zdobyty punkt * liczba rdzeni) Archiwum załączone do tego posta - wystarczy wypełnić żółte pola. Pozdr. RAC.zip Edytowane 5 Grudnia 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 jak myslicie czy rac 550 z sempa @ 2,5 ?? to duzo czy malo ?? czy jeszcze cos z niego wycisne ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 To aż za dużo ;]] To chyba tylko wtedy gdy by chodził 24/7 + nic by go nie obciążało ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Nom, zgadzam sie, to już chyba granice możliwości tego Sempa. Ale czasy liczenia masz ładne, jednak nowe optymalki szaleją -pamiętam że wcześniej na Venice z podobnymi zegarami i crunch3rem było ok 10-11k sec. na dużą próbkę - u Ciebie jest nieco ponad 8k sec. Nice :wink: Jeszcze jedna uwaga - w tym Excelu powyżej wpisujcie czasy i punkty za próbki RÓŻNEJ WIELKOŚCI! Wiadomo, że najefektywniej liczone są największe i jesli wpiszesz tylko wyniki z próbek 60+, to RAC będzie zawyżony. Po prostu wpisz w takiej proporcji małe/średnie/duże, w jakiej są faktycznie liczone na danym kompie - wówczas wynik będzie bardziej realny. Edytowane 6 Grudnia 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...