pipanol-pl Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 na kompie caly czas pracuje czyli slucham muzy przegladam strony od czasu do czasu jakis filmik :) hehe co tutaj zrobic zeby wyciagnac ok 600 racu ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 3.5Ghz i powinno dać radę :twisted2: A tak na poważnie, to najlepiej dodaj więcej hostów i rac podskoczy ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) moze ktos by zrobil skrypcik, ktoremu daje sie ID hosta, a on wylicza srednia z ostatnich 20tu odeslanych jendostek..... nie przegladalem zrodla strony, ale mysle ze latwo by to zrobic.... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « edit: ktos zaiteresowany? :P Edytowane 7 Grudnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 na kompie caly czas pracuje czyli slucham muzy przegladam strony od czasu do czasu jakis filmik :) hehe co tutaj zrobic zeby wyciagnac ok 600 racu ;D sie nie da haha :lol2: :razz: A tak poważnie to widze że mnie gonisz, no niezła rywalizacja ja na razie robie ok 800 racu i raczej więcej nie będzie bo sie kolesiowi nie chce zarzucić więcej hz :mur: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja tam nie narzekam, komp chodzi i tak tylko 12h na dobe, chase też nie liczy ile by mógł a jesteśmy już w 10-tce :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja tam nie narzekam, komp chodzi i tak tylko 12h na dobe, chase też nie liczy ile by mógł a jesteśmy już w 10-tce :wink:Banti to że jesteś 10 nie oznacza że nie będziesz 11 :D . Ach pomarzyć, gdybym miał allendale też bym poszalał. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 5,5 miliona pękło, RAC powyżej 51k i rośnie. Gut, gut :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 W niecałe pół roku staliśmy się taką marką, że niuja nikt nam w Polsce nie poskoczy [; Podziękowania dla Niemca - założyciela i wszystkich liczących, niech moc i dużo prądu będzie z nami [; Na pół roku istnienia musimy być pierwsi w _ogólnym_ RAC w Pl :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 @Balu O to to się już nie martw ;] Duże podziękowania też dla kszonka za BQI ;]] Bez tego RAC były z 10k mniejszy, jak nie więcej :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) No a ja niestety chyba nie dolacze do swojego teamu nowych 4ro procesorowych maszynek... Mielismy sie jako firma opiekowac serwerownia, ale zaproponowano mi tam prace niezaleznie i poza firma, jednak z racji tego ze jestem lojalny uczciwy i frajer to odmowilem mimo iz warunki calkiem spoko... Jest jeszcze szansa jakies 10 % ale raczej nie bedziemy tego robili... Na flusso.pl w sieci komputerowe sa zdjecia maszynek ktorymi mielismy sie bawic ;) "centrum sportowo biznesowe" ... Edytowane 6 Grudnia 2006 przez IGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 No szkoda maszynek, trochę RACu uciekło. Ale mówi się trudno i kombinuje kolejne... A za tę osobistą lojalność/uczciwość stawianą ponad kasę masz u mnie dużego plusa. Też mi już tak kilka razy parę zł uciekło, ale pewne wewnętrzne zasady to rzecz święta :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 ...ale zaproponowano mi tam prace niezaleznie i poza firma, jednak z racji tego ze jestem lojalny uczciwy i frajer....[OT] ale musze sie odniesc ;) Hehe, przeciez podwojne zatrudnienie to jedyna mozliwosc jako takiego zycia w tym bajzlu. Chyba ze pracujesz we flusso.pl gdzie zarabiasz krocie i nic wiecej do szczescia w aspekcie materialnym nie jest ci potrzebne. W kazdym razie nastepnym razem radze wykorzystac okazje i byc uczciwym tylko wobec siebie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Pierwszy tysiaczek za mna, mam nadzieje ze awansuje kilka pozycji w gore przy takim liczeniu :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 ktos sie odniesie do mojego poprzedniego posta, czy wszyscy leniwi? ;) trzeba zalatwiac nowe maszynki, potrzebujemy jakies 8k wiecej dziennie zeby wbic sie na pierwsze miejsce w polsce w tRAC.... na b@p troche dziwnie na nas patrza, skad oni sie wzieli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 A ja się pochwale największym RAC jaki kiedykolwiek miałem. Sempron 2400+ wykręcony na 2GHz miał ogromne problemy dobrnąć do 70 pkt. a tymczasem Intelek chodzi dziennie ~6h i już łyknął na śniadanie... Miodzio B) A, no i 36 pozycja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ronin ;]] Popatrz na to i na to :) Nie wiem ile one chodzą, ale trochę mi tego RAC'u robią ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ronin ;]] Popatrz na to i na to :) Nie wiem ile one chodzą, ale trochę mi tego RAC'u robią ;]] Fajnie. Ale zwróć uwagę że moje chodzą ~6h dziennie i mimo że procek chodzi tylko na 3GHz liczy szybciej niż te Twoje :P Nieważne, RAC rosnący... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja jakos slabo licze niestety :( tylko 2,564.05 ehh no ale zawsze cos:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 A ja sie staram dogonić czołówke :D jak narazie 21 i lece w góre :D (mam nadzieje :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ronin ;]] Popatrz na to i na to :) Nie wiem ile one chodzą, ale trochę mi tego RAC'u robią ;]] Że to dużo niby? Na Pentium D i RAC 1500 przy dobrych wiatrach wyciągniesz. No dobra, bardzo dobrych wiatrach :wink: (czyt. 4,5GHz i 24/7 :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja dałem przykład ile robi P D bez o/c (bo te pewnie nie mają oc), które chodzą parę godzin dziennie ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja dałem przykład ile robi P D bez o/c (bo te pewnie nie mają oc), które chodzą parę godzin dziennie ;]]A NO WŁAŚNIE :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 dzisiaj też ładnie 61k do teraz mamy :D coś mi się kompy rozkręciły mam nadzieje że na stałe kolejne 13k :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Uhuhu, ostro :D. O ile boincstats nie kłamie, jest to nasz trzeci jednodniowy wynik w historii! I pierwszy, jeśli uwzględniać tylko "normalne" dni (a nie także te po awariach, z podwójna liczbą odesłanych wyników)! Good job, gentlemen! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wreszcie wstawiłem P-M, ale różnica w wydajności w porównaniu do celerona raczej niewielka. Przy zegarze 2.2 próbka 62.40 przeliczona została w 8,866.39 s. Daje to jakieś ~500-600s szybciej niż C-M na takich samych taktach :-| . Liczę dalej, może przy mniejszych próbkach będzie lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 @honor Oczywiście wrzucone optymalki pod Pentiuma M od czikena ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Dzisiaj RAC stale rosnie, ode mnie jeszcze kilka pakietow jest w trybie PENDING wiec cos sie uzbiera. No i zostaly jeszcze policzone probki z 24h, postaram sie oddac wieczorkiem. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 @honor Oczywiście wrzucone optymalki pod Pentiuma M od czikena ? :> Taa, jade na kurczaku :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 panowie, slaby wynik dzisiaj, do konca dania 3 godziny niby, ale tylko 47k ................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 http://bempes.republika.pl/5.7.5.64.zip jak ktos ma windowsa 64bit to niech sprawdzi czy benchamrki ida w gore ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...