Balu Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @Raptor, wykruszają się... I to jest smutne :/ C'est la vie. Ale nawet w 48 osób jseteśmy w stanie zwojować Polskę pod względem RACu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A u mnie coś ostatnio 2 dni słabe... 3.5k i 3.3k :mur: @IGI Dzisiaj zrobił 3k ;]] Graty za RAC 2k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Hmm, 6 milionów poszło :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Yeah ;) 6 baniek to juz cos.. czekamy na 10 :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Yeah ;) 6 baniek to juz cos.. czekamy na 10 :P :DO ile nie dostaniemy jakiegoś mocnego kopa mocy, to ze dwa miesiące przyjdzie poczekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nowy nabytek ;> 3Ghz narazie ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nowy nabytek ;> 3Ghz narazie ;]]Dobry SD nie jest zły, jak to mawiali starożytni... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 No to wpadłem na pierwszą stronę. Czas się podciągnąć do pierwszej dziesiątki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 No to spoko.. ostatnio troche spadlismy w RAC ale to dlatego ze Zulusik cos przestal liczyc nie wiem czy wyjechal czy co.. :P i 3k mniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regzio Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Nooo i kto się tutaj nabija z niedoścignionego P2 :P Paczka zajęła mu zaledwie 73 godziny :D Jeszcze tylko poczekać aż się dogada z serwerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Powracam znów do SETI :) W najblizszych dniach dojdzie ~10 laptopów na CoreDuo + to co jest w sigu :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 a ja myslałem zę mój 1 na core 2 duo coś tam doda...10 lol :blink: tylko mogą być jaja- ja mam 70 stopni na cepie w lapku i wylot spalin gorący jak w śmigłowcu bojowym :lol: mogą sie klienci wkurzyc,zę ich lapki parzą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 W najblizszych dniach dojdzie ~10 laptopów na CoreDuo + to co jest w sigu :>Nice... :twisted2: RAC pewnie z 4-5k, przy normalnie używanych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Odpaliłem właśnie mój nowy nabytek B) . Myslę, że o kilka ładnych miejsc awansuję. Niedługo pęknie 50k :gitarzysta2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Nooo i kto się tutaj nabija z niedoścignionego P2 :P Paczka zajęła mu zaledwie 73 godziny :D Jeszcze tylko poczekać aż się dogada z serwerem. e no to rakieta :) jak bedzie chodzil 24 godziny na dobe to rac sie powinien ustabilizowac na poziomie 16-18 ! :> hehe ;) grzesiu taki zastrzyk lapkow to dobra sprawa :D ale nie wiadomo wlasnie czy nie beda sie grzac :// najwyzej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Moj lap juz liczy ponad 15 dni bez przerwy, niestety dochodzi do 70 stopni na rdzeniu. Na szczescie jeszcze nic sie nie zwiesilo ani nie bylo zadnych niestabilnosci systemu. Wystarczja mu krotkie przerwy w drodze z domu do kafejki i odwrotnie :) Niedlugo 20 dni urlopu takze sobie troszke odpocznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 no to 100000 pękło :D i jeszcze się wbiłem na 7 miejsce no coraz lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 GRATKI :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 no to 100000 pękło :D i jeszcze się wbiłem na 7 miejsce no coraz lepiej :D gratki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Peklo 14000 pkt, huuura i tez sie ciesze z takiej skromnej liczby :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 @Andi Ładnie ładnie ;]] Mój nowy nabytek ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Haha Lanc ladnie :D to jakas infekcja? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 No ba :D A koleś na to "Ale mi komp przyśpieszył" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ten c2d to @stock, czy ocnięty jakoś ;] ,bo ten trzepiący mi najwięcej kredytów też @ stock, chciałbym tak jakoś porównać. Dobry Robercik dał się namówić na liczenie, ba! nawet o wyniki się pyta :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Z tego co mi wiadomo to stock :) Oddał już 1 próbkę za 12 claimed ;] Obliczył to w jakieś 1.2k sekund :) Zresztą możesz zobaczyć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 a ja przedwczoraj wyłączyłem na chwile S@H bo coś testowałem na C2D i zapomniałem włączyć - 1 dzien w plecy :mur: i RAC mu poleciał z ponad 2k do 1850 :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 zapraszam do tematu o bqi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Hmmm. C2D już coś policzył ;] Tylko 1 rzecz mnie zastanawia. 5067.1875s - 28.55 claimed - by C2D 5535.8437s - 29.29 claimed - by my SD @ 3Ghz U mnie cziken, tam crunch3r. Ale na c2d cziken podobno mało daje. Z tego wynika, że c2d jest taki słaby ? :] Ja wiem że to e6300 non oc, no ale, żeby SD był lekko gorszy :mrgreen: By the way... Od kiedy mam SD cały czas dostaje próbki za ~30 claimed :mur: Tutaj przykład resultsów z ostatnich 2 dni.... Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wiesz, jednak "delikatna" różnica zegarów robi swoje. 1,86GHz a 3,0GHz i mimo to jest te kilka % szybszy. Nowe optymalki dołożyłyby kolejne kilka % (na dużych próbkach jednak trochę dają). No i przede wszystkim - E6300 policzy przez ten czas dwie próbki, SD jedną :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 u mnie kurczak byl szybszy, liczb nie podam, ale rac na samym c2d skoczyl z ~1,3-1,4 na ~1,6-1,7 a teraz spadnie do zera, bo cos seti zaczela mi kurewsko kompa zamulac i nie mam zamiaru sie meczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...