Niemiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Niemiec Ale kszonek się już wytłumaczył stronę wcześniej [;; nie zauwazylem ;] w ciagu dnia bywam na 3 kompach i moglo mi uleciec [; wielkodusznie wybaczam :D ;) dalej czekam na liste ludzi do kick out na pm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Przy okazji odpisze Miazdze na PM'a ;)No czekam czekam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 cicho bo spalilem 2x1gb patriot llk....... jak ja teraz bede gral w age of empires bez 4x1gb ;( a serwer to taki lamus ze chodzi spac razem ze mną - musicie mi twybaczyc ze sypiam w nocy.... teraz nie mam czasu, wiec liczcie ze serwer was wpusci, ide sie bawic w pi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Dostałem się na serwer ;]] Mam już bqi :) Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Chłopaki wczoraj przeliczylismy ponad 60K NICE :) aa rtack Teamu wynosi teraz 49K :) oby tak dalej !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Co z tym linkiem? Mi juz 2 raz pod rzad wysypal sie Bonic, wczoraj skopaly sie wszystkie probki a dzis siedze w pracy a lap wywalil zwieche w domu :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 wtf Co ty robisz xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja nie ukrywam kompów... Coś ci się chyba pomyliło [; http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user.php?userid=8443249 U mnie od zawsze są wszystkie widoczne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) moze i faktycznie cos mi sie zle kliknelo Edytowane 21 Stycznia 2007 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) RAC 50k osiągnięty !! Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 O lol pare dni nie czytalem forum.. patrze co tu sie dzieje a pipanol szaleje LOL! :D 800 kompow? przeciez to jakas masakra.. nie wiem co napisales w tytule pliku i skad masz tego tyle ale to prawie graniczy z cudem :D jak Ci ludzie nie pokasuja BQI to niedlugo bedziesz w top10 na swiecie :D rotfl. te kompy sie dopiero rozgrzewaja taka ilosc to mysle ze spokojnie na 40000 raca :D mam nadzieje ze nie zniknie 3/4 po 2-3 tydoniach i ze zostanie chociaz polowa =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 @pipanol-pl na PW poproszę w skrócie - Tajemnica mojego sukcesu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 hehe :D to nic takiego :) bym wam powiedział no ale ... wiecie jak to jest :) nie ma to jak samemu wymyślić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 SPAMik i te sprawy? ;) 23 i kszonek poszedł w kimę a ja nie mogę bqi ściągnąć. Bu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) nie nic z tych rzeczy :) klient musi sam chciec to zainstalowac :) Saimek@ z ta pierwsza 10 na swiecie to nie wypali no ale w polsce moze moze ... Edytowane 20 Stycznia 2007 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 popanol-pl - ładny szatan :twisted2: No to mamy nie lada zawodnika w zespole. A że podstępem? - tym lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rork Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 30s temu przyłączyłem się do Drużyny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) 30s temu przyłączyłem się do Drużyny :)Witamy, witamy, każdy nowy liczący mile widziany, zwłaszca z C2D na pokładzie :wink: @pipanol Aż się z wrażenia pokusiłem o szybkie podsumowanie Twoich hostów na chwilę obecną :rolleyes: 4szt. - AMD Hammer 4szt. - AMD Turion 64 8szt. - Mobile AMD Sempron 9szt. - Intel® CPU Core Duo Txxxx :razz: 14szt. - AMD Athlon 64 X2 Dual Core :razz: 16szt. - AuthenticAMD Unknow CPU Type 20szt. - AMD Athlon 21szt. - Intel® Pentium® D CPU :razz: 23szt. - Intel® Celeron® M CPU 24szt. - Intel® Core2 CPU :mrgreen: 27szt. - Intel® Pentium® M 34szt. - AMD Duron 50szt. - Intel x86 Family 6 Model 7 (P3/Cel) 67szt. - AMD Sempron XP 71szt. - AMD Sempron 64 113szt. - AMD Athlon 64 143szt. - Intel® Pentium® 4 CPU 169szt. - Intel® Celeron® CPU 286szt. - AMD Athlon MP/XP I perełki: Intel Pentium 5 CPU :razz:, AMD ES, AMD K7, Athlon FX-51, AMD Pro2800+ Processor (?), CentaurHauls VIA Nehemiah A my z eXecutorrem ciągle bez netu, się sprzęty marnują, jedynie kilka pomniejszych kompów szalone 250c/dobę nabija :mur: Edytowane 21 Stycznia 2007 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 9szt. - Intel® CPU Core Duo Txxxx :razz: 14szt. - AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core :razz: 21szt. - Intel® Pentium® D CPU :razz: 24szt. - Intel® Core2 CPU :mrgreen: 68szt dualcoreów O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rork Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) No pipanol-pl dobra robota :D ps. czy ktoś może mi powiedzieć czy taki wynik benchmarka 5492 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 25491 integer MIPS (Dhrystone) per CPU dla C2D taktowanego 3110Mhz jest dobry ? @kszonek czy Twoja instalka przydziela dwa procesy dla dwurdzeniowców automatycznie ? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez rork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 instalka działa w zależności od tego co ustawiłeś sobie w profilu co do wyników c2d to są ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 pipanol już 26k dzisiaj zrobił o.O // Skąd wy wiecie ile on ma hostów jak wszystkie są hidden ? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) hehe nie sa hidden :) dzieki chlopaki za slowa otucxhy :) postanowilem troszke to ruszyc :) i zebysmy szybciej staneli na pierwszym miejscu w PL LordFury@ dzieks za podsumowanie mi by sie samemu nie chcialo :) Edytowane 21 Stycznia 2007 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 do roboty chlopaki, ja chce widziec 100k dziennie do konca stycznia oraz 100k rac do konca lutego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Pipanol jak to nie top10 na swiecie?!? ja powiem lepiej.. TOP5! Przeciez wczoraj zrobiles 30k a dopiero sie hosty rozkrecaja.. dzisiaj JUZ masz 30k do godziny 15 zostalo jeszce 9 godzin wiec spokojnie 40-45 k bedziesz mial.. wiadomo ze 30% gdzies sie zorientuje ze to jakis syf i Ci odpanie hostow ale przeciez ciagle przybywaja nowe... jak nawet ustalisz RAC na poziomie 40k to bedzeisz 4-5 na świecie :) GRATULUJE :D panowie po 100k dziennie bedziemy robic niedlugo :P ciekawe jak tam ludzie z innych teamow jak zobacza to im oczy zbieleja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja moze zaprzegne to u mnie w sieci :] A co kto bedzie mogl to pomoze. Wladuje u ojca w kompie i raz na miesiac bede go do neta laczyl (jego komp jest offline, nie bedzie to przeszkadzalo jak bede go podlaczal tylko raz na jakis czas?? Zachowa przeliczone jednostki i pusci je pozniej??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja moze zaprzegne to u mnie w sieci :] A co kto bedzie mogl to pomoze. Wladuje u ojca w kompie i raz na miesiac bede go do neta laczyl (jego komp jest offline, nie bedzie to przeszkadzalo jak bede go podlaczal tylko raz na jakis czas?? Zachowa przeliczone jednostki i pusci je pozniej??) Max bufor jest na 9 dni wiec po miesiacu liczenia offline, duzo jednostek straci swoja waznosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 "After instalation this aapz looks for update, so you must allow it to connect with net" Dobre.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ok. Czyli raz na tydzien musze puscic jednostki :] Komp to zlom. Northwood 2.2 ale dziala conajmniej 10 godzin dziennie [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ekspertem nie jestem ale wydaje mi sie, ze co 10 bedzie ok. Nie pamietam ile maja waznosci pobierane probki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...