Andi Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Huuuuraaa 1.000.000 :P: :D: :lol: :wacko: :ploom: :plum: Edytowane 24 Marca 2007 przez Andi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Huuuuraaa 1.000.000 :P: :D: :lol: :wacko: :ploom: :plum:Nooo, gratulujemy, panie kolego, gratulujemy! Milionik to już poważniejsza sprawa, w CV można by się tym nawet pochwalić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Gratuluje ;) Uosiu: nie odpalaj seti a odpalaj /boinc najlepiej sciagnij screena (taki program) i screen ./boinc ctrl a+d i wtedy mozesz ekran ponowic za kazdym razem =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Gratulacje, gratulacje. Taka ladna okragla liczba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Na rozruszanie atmosfery mała zagadka rodzajowa: którego dnia C2D przestał liczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 19.III ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ja głosuje na 21.III :-P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Na rozruszanie atmosfery mała zagadka rodzajowa: którego dnia C2D przestał liczyć? [igmg]http://img148.imageshack.us/img148/94/downyb3.gif[/img] moze jakas podpowiedz? :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Gratuluje ;) Uosiu: nie odpalaj seti a odpalaj /boinc najlepiej sciagnij screena (taki program) i screen ./boinc ctrl a+d i wtedy mozesz ekran ponowic za kazdym razem =] czyli mam podmienic oryginalke na optymalke i boincem go odpalac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiBi & MiMi Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Panowie i Panie Można powiedzieć, że z bólem i mękami (spadł nam RAC) ale mamy 16 000 000 Gratulacje dla wszystkich! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Pinknie, panocki, pinknie... Kolejne miliony lecą :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avator Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Skora pojawiła sie dyskusja na temat 'co obliczac' to ja napomknę o 2172475[/snapback] Ja ubezpieczam tyły z powodu slabej karty graficznej. :lol: :lol: To BONIG wykorzystuje takze GPU ?! :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 czyli mam podmienic oryginalke na optymalke i boincem go odpalac?dokladnie tak, killnij boinca, wrzuc do katalogu z projektem (projects) optymalki (najlepiej najnowsze - patrz topic z optymalkami lub link jest w moim sigu) razem z plikiem .xml, wlacz boinca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 wlasnie 42 szczesliwcow pozegnalo sie z teamem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 wlasnie 42 szczesliwcow pozegnalo sie z teamem :)good bo juz mialem uzyc 'initiate transfer...' ;); gratki dla Raptora za 2 melony, tez niedlugo siegne po nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 wlasnie 42 szczesliwcow pozegnalo sie z teamem :)Zgodnie z zasadą: TC<10000 i RAC=0 => out? Czystki w narodzie, kurde... :lol: gratki dla Raptora za 2 melony, tez niedlugo siegne po nieHuhuhu, kolejny milionowy jubilat/solenizant/whatever :wink:. Gratulacje Raptor, dobra robota! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Gratki dla klubu milionowców oraz dla całego, dwuosobowego HammeRhead & Mazzi extrimTim ;] za 100k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Po małych przejściach z nowymi optymalkami pod linuxem bardzo fajnie mi RAC rośnie, czas liczenia próbki za 32C spadł o jakieś 2000s :) Ciekawe kiedy Crunch3r wypuści wersje 64bit i czy coś da na moim sprzęcie :) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Wracam do liczenia po sporej przerwie, [Venice 2400Mhz 23.55/7] Mam chyba pierwsze Crunch3r'y SSE2 szukać nowych optymalizacji czy te będą ok? Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez GDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wracam do liczenia po sporej przerwie, [Venice 2400Mhz 23.55/7] Mam chyba pierwsze Crunch3r'y SSE2 szukać nowych optymalizacji czy te będą ok?Pod Venice najwydajniejsze będą te: http://lunatics.at/index.php?module=Downlo...sa=dlview;id=59. Różnica naprawdę spora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Pod Venice najwydajniejsze będą te: http://lunatics.at/index.php?module=Downlo...sa=dlview;id=59. Różnica naprawdę spora...Owszem ta optymalka rządzi. Wróciłem do liczenia po długiej przerwie, zarzuciłem ta optymalkę i mój proc liczy jak burza SanDiego @ 3Ghz Najlepsze jest porównanie z innymi ludzmi liczącymi ta sama próbke ok 6-8 razy wolniej Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Milo ze wrociles :) widze ze liczysz ostro.. niezly RAC jak na sandiego... kiedys za czasow mojego A64 jak byly slabsze optymalki to bylo nie do zrobienia w ogole.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No wiesz...Ja w wakacje robiłem ok 400 na venice@2.9GHz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) No poczekam aż się rac ustabilizuje. Ale w ciągu dnia ok 700 jestem w stanie przeliczyć. tak dla przykładu: claimed credit:66.00 CPU time:5,921.63 Nie jest źle :) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kurczę... nie wiem co się dzieje. Jak zaczynam liczyć to komp się zacina i restartuje :unsure: :mur: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Za cieplo, za bardzo podkrecony, za slaby zasilacz ... itp itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kurczę... nie wiem co się dzieje. Jak zaczynam liczyć to komp się zacina i restartuje :unsure: :mur: . Odpal Orthosa, pokatuj nim najpierw samego procka, potem procka+ram i zobacz, czy to samo... Jeśli tak, to patrz 1 post wyżej. Jeśli nie - przeinstaluj BOINCA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Miałem taką samą sytuację, procek wytrzymywał 10h sp2k4, a wywalał sie od razu po włączeniu seti. Pomogło dowoltowanie o 0.02v :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 bo seti lepiej katuje proca. ortos czasami potrafi śmigać a przy seti czy innym skomplikowanym zadaniu się wywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nom dokladnie u mnie jak jest juz za male napiecie albo pamieci lub mobo nie daje rady to boinc zwiesza kompa;) tak liczy u mnie chyba nie tak zle?:) 3,625.91 66.42 pozdro:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...