Free' Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Widzę, że uczestników jest coraz więcej, ale wzrostu RAC nie ma. Nie lubię takich co zaczynają i kończą jak były premier. Dobrze, że jest chociaż jedna 20, która stara się cokolwiek liczyć, bo reszta to nie bardzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 no na pewno leprza z jednych :))) zaraz po spamie :) do wszytskich userow :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 OT:co wy tak caly czas liczycie :| :o ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 OT:co wy tak caly czas liczycie :| :o ??miedziaki na browar? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 OT:co wy tak caly czas liczycie :| :o ?? ]he he zobacz czego dotyczy temat i zaczynaj liczyc :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 RAC mi spada, spadam w rankingu...pomyslec ze niedawno byłem na drugiej pozycji ^^ Padaka, ale niewiele zdzialam tym kompem....;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 miedziaki na browar? ja licze papiery na koke [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dobra podpisy mogą być. Jakby co to ja jestem ten pierwszy [; B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Kiedy i co pojawi się pod avatarami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja chce jakis ladny podpis :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja mam pomysl zeby podpis pod avatarem mieli ci z RAC powyzej 100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja mam pomysl zeby podpis pod avatarem mieli ci z RAC powyzej 100 :)o tez sie zgodze... i zeby byly rangi uzaleznione od RAC-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Mój komp od rana pracuje pełna para!! dla teamu :) (a ze było goraco musiałem bude rozebrac ;) ) Narazie jestem prawie na samym koncu statsów, ale to dopiero pierwszy dzien :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez torque8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam pomysl zeby podpis pod avatarem mieli ci z RAC powyzej 100Jestem na tak. Wyniki w praca = nagroda czyli ranga. o tez sie zgodze... i zeby byly rangi uzaleznione od RAC-aJestem na nie. Dyskryminacja pod wzgędem zamożności. Nie każdego stać na super komputer i nie każdy pracuje w biurze gdzie kompy się obijają i można je podciągnąć do programu SETI. Każdy poninien mieć taki sam podpis! Edytowane 9 Lipca 2006 przez [RONIN] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Rac powyzej 100 - super pomysl, jak ktos spadnie to uczestnikiem jest [; tylko ktoskto to bedzie kontrolowal bysie przydal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mój komp od rana pracuje pełna para!! dla teamu :) (a ze było goraco musiałem bude rozebrac ;) ) Narazie jestem prawie na samym koncu statsów, ale to dopiero pierwszy dzien :) Witamy w team'ie! BTW: kazdy kiedys byl na szarym koncu tabeli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Też cośtam licze, tylko troche się boje o wirnik od pompki bo trudno go dostać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 a co to ma wspolnego z seti ?? mi wirnik nawalal to poczestowalem go tasma teflonoa i teraz pracuje lepiej niz nowy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) to że gdy proc jest obciążony na maxa to woda robi się cieplejsza aż do gorącej a w takiej temp wody wirnik szybko pada Edytowane 10 Lipca 2006 przez misiom1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Mam pytanko czy jak zawiesiłem liczenie jakiejs probki (a miałem 55%) czy moge ja jakos przywrocic do liczenia?? Bo na czas grania dałem wstrzymaj tylko teraz nie moge znalezc zednego przycisku do przywrocenia liczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Ten sam przycisk ("wstrzymaj" zamienia się w "wznów") Edytowane 10 Lipca 2006 przez Barthezzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 to że gdy proc jest obciążony na maxa to woda robi się cieplejsza aż do gorącej a w takiej temp wody wirnik szybko pada ee tam to po co ci to WC skoro boisz sie obciazyc kompa bo pompka padnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Woda gorąca ? misiom1 - panikujesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 ja chcialem zaczoac liczyc ale nieda sie sciagnac boinc:/ macie jakies alternatywne linki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Moja jedna maszyna odpadła ;( , ale jak dobrze pójdzie to może dam radę dorzucić kolejnego jajowca. Edytowane 10 Lipca 2006 przez M@r3C3k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Marecki czemu nie zapodasz optymalek na swoich kompach. Wyciągnąłbyś dużo dużo więcej pkt na dzionek, naprawdę polecam a to tylko chwila roboty - link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Pomalutku zaczynam sie piąć w górę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Mam (nie)ciekawą sytuację - mianowicie baaardzo anemicznie zaciąga mi od wczoraj nowe jednostki do przeliczenia. Tylko tyle "na przetrwanie", na jakieś najliższe ~5-6h. Mimo requestów na >80 tys. sekund pracy, przysyła max. po 1 małym ~10-15k gó.wnie (zmiana cache'u z 2 na 3 dni nic nie dała). Wygląda to trochę jakby na serwerze wolnych jednostek do przeliczenia nie było... :-| EDIT: Żadnych pomysłów? Dziwna sprawa trochę, mam w zadaniach tylko 2 małe i 2 normalne jednostki. Do tej pory zawsze naście ich było... Przy okazji pending wzrósł mi dwukrotnie, no ale raczej co ma piernik do wiatraka :? Edytowane 10 Lipca 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Wygląda to trochę jakby na serwerze wolnych jednostek do przeliczenia nie było... :-| Jest co liczyć , np takie próbki : 10 Jul 2006 1:14:52 UTC 10 Jul 2006 19:16:12 UTC Over Success Done 25.25 0.06 0.06 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Spróbuj wstrzymac liczenie tych co masz na chwile to ci przysle wiecej, ja tak zrobiłem i mam na kompie w tej chwili 6, a kazda musze liczyc po 6h ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...