pluszek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 BTW. jestesmy na 19 miejscu icon_smile3.gif) A gdzie jest ten ranking? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Z moim Atlonikiem Xp to juz wstyd mowic ze wogole licze :wink: Nie marudź ja mam nw 1,8 i krece go ile mogę, aby szybciej liczył :wink: Edytowane 12 Lipca 2006 przez XwA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 http://setiathome.berkeley.edu/show_host_d...?hostid=2495627 - Tualatin 1.1 na ECSie (oc nierealne w tym wypadku :D) Najsłabszy w mojej ekipie, raz na jakiś czas coś tam przyśle. Ale mógłby chodzić regularnie chociaż kilka godzin dziennie, bo tak część próbek marnuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Juz 3 z rzedu probka do liczenia, ktora pochlonie ponad 20h... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 A w moim team-ie jest Dell Precision 420 który dysponuje dwoma procami pędzącymi z zawrotną prędkością 733MHz i jakoś daje radę a próbki nie zmarnował jeszcze żadnej :) Tak więc nie marudzić , ładować optymalizacje i liczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Marnuje, bo służy mojej ciotce za narzędzie do wieczornego porozmawiania na GG/Skype + kilka stron i pasjansów może i tyle. Wiec średnio max 2-3h na dobę. U mnie by 24/7 chodził :D. PS. Conroe jak Conroe, wymiata i tyle, ale prawdziwy ewenement jest tutaj: http://setiathome.berkeley.edu/show_host_d...?hostid=2495169 kszonek, czemu się nie chwaliłes, że 8-rdzeniowego X2 4400 masz? :lol: Tylko liczy cos słabo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Panowie! Po pierwsze primo: ścigamy się CAŁYM teamem z całą Polską (Światem); Po drugie primo: Nie ważne kto jest pierwszy a kto drugi! Ważne że się liczy; Po trzecie primo: nie otwieramy tych drzwi :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) PS. Conroe jak Conroe, wymiata i tyle, ale prawdziwy ewenement jest tutaj: http://setiathome.berkeley.edu/show_host_d...?hostid=2495169 kszonek, czemu się nie chwaliłes, że 8-rdzeniowego X2 4400 masz? :lol: Tylko liczy cos słabo... po pierwsze primo: sasiad mi skasowal boinc :D bo mu sioe procesor przez to grzal (nie wiem dlaczego sie grzal - normalnie sie tego niespodziewałem O_o :lol: ) po drugie primo: ja i te moje eksperymenty z fakeowaniem boinca ;] komp liczył tez RALPHa, a tam limit na dzien ni ejst 100jednostek na cpu, tylko 8 jednostek na cpu (mało), a ze to dla x2 4400+ @ 2,6 ghz jest pestka na dzien to liczyl 8x tyle i potem seti ;] szkoda ze tylko przez pare dni :/ //edit po trzecie primo: moj sempronik to tez jest fajny ;] http://setiathome.berkeley.edu/show_host_d...?hostid=2526602 8 jajców na s939 w sempronie - kto pobije :D Edytowane 12 Lipca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja bym 6300 nie pogardził tez ;) 99tomcat jaka wersje bedziesz miał tego procka?? bidny jmestewm cwereron na cm i te 5ghz licze będzie na budziku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 No zulu zulu niezle ten procek liczy nawet :D heheh,... z tego co policzylem to conajmniej z 2000 RAC z tego kompa przy 24/7 bedzie :D hehehe. takze zdrowo... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 a miec takiego kensfielda O_o rac po 1k na rdzen vzyli łacznie 4000RACu :lol: pięć takich i mamy zespoł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 po trzecie primo: moj sempronik to tez jest fajny ;] http://setiathome.berkeley.edu/show_host_d...?hostid=2526602 8 jajców na s939 w sempronie - kto pobije :D8 lol o co biega??? tez tak chcem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Pomyslalem ze moj x2 tez sie przyda wiec zaczelem liczyc dla purepc.pl :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Panowie, przedstawiam wam moje plany na najblizsza przyszlosc. 1. Mody na P5W DH - dla wyzszego fsb i Vdrop. 2. E6600 - dla wyzszego mnoznika i cache 3. FC - dla schlodzenia tych 4GHz :P Jesli chodzi o 4rdzeniowki, to jest taki jeden do kupienia od zaraz...ale kosztuje niemalo.., 1900Eurosow. To nie pomylka... Ma mnoznik 8 zdaje sie, wiec mopzna by z niego ladnie pociagnac RAC. EDIT: Nie ukrywam, ze procek poleci na spylenie. Mam nadizeje ze ktos z teamu bedize chetny. Dla smaczku dodam, ze procek jest wyjatkowo chlodny :) Edytowane 12 Lipca 2006 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Jesli chodzi o 4rdzeniowki, to jest taki jeden do kupienia od zaraz...ale kosztuje niemalo.., 1900Eurosow. To nie pomylka... Ma mnoznik 8 zdaje sie, wiec mopzna by z niego ladnie pociagnac RAC. yoto mowil, ze na XS quadcora mozna wyrwac za 1,5k usd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 yoto mowil, ze na XS quadcora mozna wyrwac za 1,5k usd ale ciezko niestety. W zasadzie to kensfield to taki 2x conroe, bo nieczym innym raczej sie nie rozni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 ale ciezko niestety. W zasadzie to kensfield to taki 2x conroe, bo nieczym innym raczej sie nie rozni. a 640 yotoa myslisz, ze kosztowal duzo mniej niz pol tego kensfielda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja bym prosił o nie usuwanie mnie z teamu pomimo tego, że jutro przestaję liczyć. Jak wrócę w październiku to wracam do liczenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 a 640 yotoa myslisz, ze kosztowal duzo mniej niz pol tego kensfielda?? oj no mysle, że tak, 750 $ to kupa kasy nawet za conroe es. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 a 640 yotoa myslisz, ze kosztowal duzo mniej niz pol tego kensfielda??Watpie zeby wiecej niz 1/5 ceny tego Kensfielda kosztowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Watpie zeby wiecej niz 1/5 ceny tego Kensfielda kosztowal. to sie mylisz o kilkaset dolarow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 to sie mylisz o kilkaset dolarow... co? 1/5 to 300$ (a za e6400 to i tak duzo) i jeszcsze pomyłka o kilkaset dolarów? Przecviez juz dawno dawno dawno temu był na ebayu proc po 400$......... jak jeszcze na XS tylko wiktor vang mial conroe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Nie wierze w to zeby yoto dal wiecej niz 300$ za 6400 :wink: i nikt mnie nie przekona - czyba ze sam yoto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ludzie przeciesz w taki OT zrobiliscie ze glowa boli dajcie spokuj sa inne tematy o ty m procku aa nie tutaj !!! przydal by sie jakis moderator zeby tutaj posprzatal ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 18 w Polsce a liczymy dalej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 wc złożone zaczynam liczyc znowu. Własnie kto mi conroe zasponsoruje? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 wc złożone zaczynam liczyc znowu. Własnie kto mi conroe zasponsoruje? ;] yoto ma na sprzedanie pogadaj z nim to moze za ja jakas dogadac i za jakas drobna przysluge c odda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 yoto ma na sprzedanie pogadaj z nim to moze za ja jakas dogadac i za jakas drobna przysluge c odda... co Ty tutaj piszesz, przestan robic oftopic, wogólejak mozesz, od tego jest pw ( ;) ) musze załatwić x2 do liczenia........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Zalatw C2D - bedzie znacznei lepiej :P Wiem co mowie, mialem X2, opka i mam C2D :) Mam bardzo rozbudowana chec posiadania -> Chce miec duuuzy RAC :) Edit: Wszsytkie czasy spadly ponizej 2h. Temp procka teraz to 28*C :) a na zegarze prawie 3 GHz - miodek... Edytowane 13 Lipca 2006 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Moje CoreDuo zaczeło liczyć :) Narazie ładnie sie to prezentuje, bo w ciagu 10min, przeliczył to co miał w ciagu godz. No i równocześnie przelicza sobie po dwie próbki. Jedynym minusem tego jest dość mocne grzanie, ale zobaczymy jak popracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...