Skocz do zawartości
Niemiec

Druzyna Seti@boinc Purepc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ok tak jak mówiłem, dzisiaj został dodany Semp 3000+ ;] Komp chodzi parę godzin dziennie także zawsze coś tam policzy ;)

EDIT:

Wrzuciłem A64 2800+ s.754 kumpla ;] Tylko, że ten komp często jest używany do gier, także za dużo nie policzy, ale zawsze coś ;]

@remix

Twój post powinien się chyba znaleźć tu. ;)

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do sensowności liczenia itd. to dajcie sobie spokój z odpowiadaniem.

Po co ktoś ma nas obrażać?

Nie chce się im nawet dokładnie przeszukać tematu, łamią regulamin podwójnymi postami itd.

Olejcie ich Ciepłym Moczem

Swoją drogą to im bardziej nas atakują tym jesteśmy silniejsi - zupełnie jak radio ... :-P

Logicznie rzecz biorąc to picie alkoholu też nie ma sensu - no chyba, że dla towarzystwa!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie macie tak ladnie podane pending credits?? bo chyba nie liczycie tego recznie :D

"Logicznie rzecz biorąc to picie alkoholu też nie ma sensu - no chyba, że dla towarzystwa!"

marudzisz :P

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehhe :D picie piciem..

a ja stracilem dual Xeona wczoraj po poludniu :/ i mniej o 500 kredytow kazdego dnia chlip... :? musial jechac do warszawy ale wroci pewnie ze jakis miesiac =]

ale nie ma tego zlego.... jutro bede mial C2D :D :D co do liczenia to sie nie damy i pniemy sie w gore caly czas.. niedlugo 28k rac i coraz wiecej ludzi w teamie =] to wazne..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie macie tak ladnie podane pending credits?? bo chyba nie liczycie tego recznie :D

Na stronie seti klikasz "your account" i tam w części "work done" masz "pending credits" i link "view" i tam ładnie wszystko napisane jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze NEZ przesadza... po przejsciu na enhanced spadl mu rac na ~200k a teraz dobija z powrotem do 400 :D haha... caly team SETI.USA ma 410 a on sam 390 :D ladny kozak... gdzies pisali z pol roku temu ze ma pod soba ponad 2000 kompow... teraz pewnie juz ze 2 razy tyle jak nie wiecej. :D

http://setiweb.ssl.berkeley.edu/top_users.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak szczerze to też bym wolal liczyć coś innego -seri sie można podetrzeć a są inne projekty co przyhajmniej coś daja... Ja bym zrobił narade plemienna :wink:

acha i widze doganiamy 7 pozycje w pl w seti :D

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ciągle? ja bym pogonił nieco seti a poem przeszedł całą druzyną do sensowniejszego projektu :wink:

Jak tutaj roxujemy to gdzie indziej pewnie też bedziemy B)

acha jeszcze z 2 conorki i rac będziemy mieć 1 w pl...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ciągle? ja bym pogonił nieco seti a poem przeszedł całą druzyną do sensowniejszego projektu :wink:

Jak tutaj roxujemy to gdzie indziej pewnie też bedziemy B)

acha jeszcze z 2 conorki i rac będziemy mieć 1 w pl...

Jestem za. Zrobić pierwsze miejsce w PL i zmienić na coś sensowniejszego. Ale całym teamem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andy zmień siga-teraz bezdomnych pijaczków ścigają to ciebie tym bardziej :wink:

publicznie lżysz naszego prezia..nie żebyś nie mial racji B)

OT :evil:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Lżę? Prawdę piszę!

W [gluteus maximus] to mam! Już nie mogę patrzeć na tę menażerię :mur: Tylko Polska traci na tych s[ciach!]ysynach. Cyrk zamiast rozwoju Ojczyzny. Za to powinien być Trybunał Stanu!!

Najwyżej będę pierwszym więźniem politycznym IV PyRy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...