kszonek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Deinstalator śmiga ;] To mówię ja beta tester :] Co myślicie o tym?. Jak się podoba to można dać do tego linka w sigach itd, ew poprosić jakiegoś moderatora, żeby dał to jako 1 post w topicu o Bqi (jeśli się kszonek zgodzi ;]) Pozdro ;] na razie nie, to tylko beta i prosze za bardzo tego nie stosowac, bo moze cos nie dzialac jeszcze. poradnik bedzie w moim pierwszym poscie w bqi, ale na razie nie, no i nie przykleiac nie dawac ogloszen, dajcie mi to skonczyc ;) to w dalszym ciagu wersja beta ;) ale TESTOWANIE wskazane - pomagacie to szybko skonczyc. http://www.boinc.xp.pl http://www.deleteboinc.xp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 HUD jaki masz nick ?? Mysle ze jeszcze dzis przegonie 2 osoby jeszcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Kinslayer - ja się łatwo nie poddam :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 widze że konkurencja rośnie - musze dodatkowych kompów poszukać ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 HUD jaki masz nick ?? Mysle ze jeszcze dzis przegonie 2 osoby jeszcze :) Nick mam hud ;], ale dopiero mam 100RAC, jakiś quad core by sie przydał ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Kinslayer - ja się łatwo nie poddam :razz: Juz 17ste miejsce. Jeszcze dwie osoby w tym Ty i Ciebie przegonie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Kinslayer - spiesz się bo u mnie po weekendzie rusza E6600 do boju ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Kinslayer - spiesz się bo u mnie po weekendzie rusza E6600 do boju ;) Uuuu no to widze ze moze nie byc tak latwo :). Trzeba bedzie lepiej procka przekrecic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Do mnie dzis dołaczyły 3 kompy :D Jak widac kazdy się uzbraja w coraz wiecej kompów, niedlugo bedziemy 1 teamem jak nic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Eee, Panowie, oczym Wy mówicie. Ja Was wszystkich przegonie :P Mój Sempek jest demonem prędkości i nawet C2D mu nie zagrozi... A tak na serio. Przeliczyłem taką jedną paczke, była dość stara wprawdzie... ~3 miechy miała ale jej jakoś nie uznało... WHY :?: :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Przy każdej paczce masz oznaczony dedlajn, po przekroczeniu którego nie dostaniesz kredytów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Nu cwaniaki pakupili c2d i znowu przyjdzie sie pożegnać z pierwszą 20stką :) mój biedny nw śmiga przekręcony o 1,1G i nic mu nie pomoże :( i jeszcze te 2 kompy nie liczą ostatnio :/ Edytowane 1 Września 2006 przez XwA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Mam problem z seti. Od dzisiaj rano mam takiego zonka na komputerze ze dolicza mi dana paczke do 100%, ale jej nie odsyła tylko ja liczy "do tyłu" i % ubywaja. WTF?? :| Aha dzisiaj podkreciłem troche wiecej procka czy to moze byc tego wina?? Edytowane 1 Września 2006 przez torque8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 a na mnei licza tylko 2 kompy i jakos nie marudze i nie mam zamiaru sie wzmacniac, nawet pozostale 2 domowe kompy stoja bez seti... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 a na mnei licza tylko 2 kompy i jakos nie marudze i nie mam zamiaru sie wzmacniac, nawet pozostale 2 domowe kompy stoja bez seti... ;] CO?! Kompow nigdy nie za malo :P nawet dla biednego p3 warto sie natrudzic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 CO?! Kompow nigdy nie za malo :P nawet dla biednego p3 warto sie natrudzic :Pracja :] ja dzisiaj jeszcze uruchomie sempa 2600+@2.2ghz narazie odrabiam rac, Lanc - szykuj sie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja mam dość błache pytanie. Na jakiej zasadzie obliczany jest RAC? To jest ilość kredytów przeliczonych w ciągu dnia czy poprostu za każdą paczuszke doliczane są punkty i sumowane w nieskończoność... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 ' date=' 2 wrz 2006, 10:43' post='2300795'] Ja mam dość błache pytanie. Na jakiej zasadzie obliczany jest RAC? To jest ilość kredytów przeliczonych w ciągu dnia czy poprostu za każdą paczuszke doliczane są punkty i sumowane w nieskończoność... rac to srednia dziena ilosc punktow z ostatnich ilus tam dni (nigdy ni wiem z ilu) w kazdym razie nie idzie w nieskonczonosc raczej....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Total credit 10,136.30 Recent average credit 410.41 :mrgreen: wspac czekam czekam ;] BQI powa ;) Mam od wczoraj 2 nowe hosty :] Dzisiaj jeszcze dojdzie 1/2 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Total credit 10,136.30 Recent average credit 410.41 :mrgreen: wspac czekam czekam ;] BQI powa ;) Mam od wczoraj 2 nowe hosty :] Dzisiaj jeszcze dojdzie 1/2 ;D hehe, tłusto ;) narazie przekrecam kompy wyzej, jakies optymalki, no ale widze ze tez walczysz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 @Kinslayer Zmerguj sobie swojego c2d ;] Bo patrząc na twoje hosty to masz 3x c2d ;] Kliknij poprostu na Computer ID i na dole daj Merge i z listy wybierz swoje procki i daj merge ;] I będziesz miał 1 komputerek ;) Wyniki się ofc zsumują :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 @Kinslayer Zmerguj sobie swojego c2d ;] Bo patrząc na twoje hosty to masz 3x c2d ;] Kliknij poprostu na Computer ID i na dole daj Merge i z listy wybierz swoje procki i daj merge ;] I będziesz miał 1 komputerek ;) Wyniki się ofc zsumują :) Wlasnie sie zastanawialem co z tym zrobic :) Pare razy windowsa przeinstalowywalem i dlatego sa 3 sztuki. Mozesz opisac dokladniej gdzie mam wejsc ? http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user....l=0&sort=id Tutaj jest ComputerID ale merge niema. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Kliknij na ComputerID jednego z komputera na liście. Np tego, zjedź na sam dół i tam jest Merge Computer ;] Połącz wszystkie w 1 host, bo tak to ci na tamtym poprzednim rac spada bo nie dochodzą nowa wyniki :) A tak to będzie 1 tak jak ma być [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Wlasnie sie zastanawialem co z tym zrobic :) Pare razy windowsa przeinstalowywalem i dlatego sa 3 sztuki. Mozesz opisac dokladniej gdzie mam wejsc ? http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user....l=0&sort=id Tutaj jest ComputerID ale merge niema. Pozdrawiam Taa, jasne masz trzy kompy na c2d i strugasz wariata :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 no pieknie pieknie sie tu dzieje widze :D ludzie sie zbroja w nowe kompy a moj C2D stoi i sra pod siebie :/ cos z mobo nie tak niestety i plany z C2D trzeba bedzie odroczyc na jakis czas :/ zanim gwara sie zrealizuje itp itd to mina wieki :/// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Kliknij na ComputerID jednego z komputera na liście. Np tego, zjedź na sam dół i tam jest Merge Computer ;] Połącz wszystkie w 1 host, bo tak to ci na tamtym poprzednim rac spada bo nie dochodzą nowa wyniki :) A tak to będzie 1 tak jak ma być [; Dzieki Lanc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Hmm jak mówiłem ;] Update hostów :) Aktualnie dla mnie liczą (pogrubione dodane dzięki bqi) A64 3000+ @ 2.4 Ghz - jedyny mój proc xD A64 3000+ A64 2800+ Pentium 4 2.8 HT Celeron D @ 3.06 x2 Semp 2200+ Semp 2800+ TO DO :mrgreen: Celek NW 2Ghz Bqi powa ;D Kinslayer połaczyłeś już te hosty czy nie ? :> Bo na liście masz dalej 3 [; // Nie cytujemy obrazków :twisted: Edytowane 2 Września 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Ludzie bqi działa, pogadajcie ze znajomymi na gg Team dzięki temu baaardzo się wzmocni ja jak patrze na swoja liste gg i myslami widze te zasilki w kompach kumpli, to boje sie namawiac ;) kompy na dluzsza mete moga tego nie wytrzymac ;] no ale werbowanie ludzi napewno pomoglo Ci Lanc, ile w tym jest Twoich kompow? Edytowane 2 Września 2006 przez wspac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KarVen Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja licze moim sempem 2200 dla Lanca :D A werbuje ludzi (czyt. nupków) podając im taką regułkę :D :D Jest to programik, optymilizujacy prace systemu windows, poprawia jego stabilnosc, dziala w tle, nie obiaza procesora, chroni przed atakami z sieci Lokalnej, oraz blokuje mozliwosc wtargnieca na kompa, z uzyciem Internetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 z tym bqi to robie sobie zła robote :D innym rosnie rac a ja spadam :D ale czego sie nie robi dla dobbra teamu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...