honor Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Nie panikuj :wink: , w każdy wtorek grzebią coś na serwerach. Kopie robią czy cuś :) . U mnie też nie odsyła. BTW: Na dniach będe miał 20k punktów :gitarzysta2: . Edytowane 5 Września 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nie panikuj :wink: , w każdy wtorek grzebią coś na serwerach. Kopie robią czy cuś :) . U mnie też nie odsyła. BTW: Na dniach będe miał 20k punktów :gitarzysta2: . A ja mam 11k mimo tego ze juz nielicze. Łykasz jak pelikan :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Bujaj się, dorwe Cie w szkole to zobaczysz KOCIE :lol2: . Jak jestes taki twardy to rzucam Ci wyzwanie: Wyprzedź mnie w RAC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 hmmm nie Boinc nie moze mi odeslac danych na serwer 2006-09-05 19:12:21|SETI@home|Started upload of file 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0 2006-09-05 19:12:38||Project communication failed: attempting access to reference site 2006-09-05 19:12:40||Access to reference site succeeded - project servers may be temporarily down. 2006-09-05 19:12:42|SETI@home|Scheduler request failed: couldn't connect to server 2006-09-05 19:12:42|SETI@home|Deferring scheduler requests for 2 hours, 14 minutes and 47 seconds 2006-09-05 19:12:44||Project communication failed: attempting access to reference site 2006-09-05 19:12:44|SETI@home|Temporarily failed upload of 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0: http error 2006-09-05 19:12:44|SETI@home|Backing off 1 hours, 32 minutes and 53 seconds on upload of file 07my06aa.21729.5664.1028410.3.246_2_0 2006-09-05 19:12:45||Access to reference site succeeded - project servers may be temporarily down. Wiecie moze jak to naprawic albo co sie dzieje ?? 4 probek nie chce odeslac :/ wtorek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Bujaj się, dorwe Cie w szkole to zobaczysz KOCIE :lol2: . Jak jestes taki twardy to rzucam Ci wyzwanie: Wyprzedź mnie w RAC!Spoko, pogadam tylko z Panem Piotrem, naszym kochanym adminem ktory zna bardzo dobrze moją klase....;] Cos jeszcze? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Spoko, pogadam tylko z Panem Piotrem, naszym kochanym adminem ktory zna bardzo dobrze moją klase....;] Cos jeszcze? ^^ Nie ma problemu, ja też dodam "kilka" hostów dla dobra teamu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Ehh a u mnie nie da rady podłączyć hostów w szkole, bo jest jakiś firewall wewnętrzny i za ch** blokuje wszystko [; Kumpel dodał dzisiaj a64 3000+ i axp 2.4k+ ;] @Kinslayer Gratki zrobienia 10k [; @wspac Gonie Cie ;) grzesiu też... Teraz z nim mam rywalizację 1 vs 1 :D Co update listy zmieniamy się pozycjami ;] BTW zauważyliście, że wszyscy w top 20 mają powyżej 480 RAC'u ? ;] Z tego co pamiętam jakieś 2 tygodnie temu mając 300 RAC'u było się 20 [; Edytowane 5 Września 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 heeh to prawda, bo kiedys bylem juz w top20 majac ~300rac niestety od wczoraj kompy licza dwukrotnie mniej czasu i lepiej juz za bardzo nie bedzie :( @Lanc masz szanse mnie przegonic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ehh a u mnie nie da rady podłączyć hostów w szkole, bo jest jakiś firewall wewnętrzny i za ch** blokuje wszystko [; Kumpel dodał dzisiaj a64 3000+ i axp 2.4k+ ;] @Kinslayer Gratki zrobienia 10k [; @wspac Gonie Cie ;) grzesiu też... Teraz z nim mam rywalizację 1 vs 1 :D Co update listy zmieniamy się pozycjami ;] BTW zauważyliście, że wszyscy w top 20 mają powyżej 480 RAC'u ? ;] Z tego co pamiętam jakieś 2 tygodnie temu mając 300 RAC'u było się 20 [; A dziekuje, dziekuje :), Pne sie coraz wyzej, mysle ze jak rano wstane do pracy bede juz 13sty albo i 12sty :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) A u mnie kicha :( Musiałem się pozbyć P4 3,2GHz i RAC pewnie poleci.A druga zła sprawa to płyta pod mojego E6600 się spóźnia .... Ale ja tu jeszcze wrócę z ............ Conrołem ;) Edytowane 5 Września 2006 przez Madness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 A ja po kilku dniach wrocilem z A64, tylko ze jestem z tylu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Kinslayer - gratulacje wbiłeś się na 9-te miejsce. Ale ja też się cieszę bo na tą chwilę jestem 10-ty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 a ja zauwazlym ze bqi nie dziala tak jak powinien ;) jak dojde o co chodzi to wyjdzie nowwa wersja, ktora po jakims czasie nie przestaje lizyc [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Kinslayer - gratulacje wbiłeś się na 9-te miejsce. Ale ja też się cieszę bo na tą chwilę jestem 10-ty :D łohoho, super, nie spodziewalem sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Troszke was podgoniłem ;]. To jeszcze nie koniec, zamierzam sie wbić do 20 ;]. x2 dobrze sobie radzi.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Heh, może banalne pytanie, ale jak dołączyć drugiego kompa (rodziców) pod swój profil w seti? Sorki jeśli było, ale nie mam czasu szukać, bo siedze na kompie rodziców, a na swoim nie mam monitora (w serwisie :( ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Podczas instalacji boinca wybierasz opcje ze masz już konto, wpisujesz maila i haslo. Chyba tylko tyle :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Instalujesz Boinc a potem podczas Konfigurowania wybierasz swoje istniejące konto. Zapyta cię o e-mail i hasło. Pozostaje przyłaczenie do projektu czyli podanie strony seti at home. I masz kompa zwerbowanego. Potem wiadomo optymalizacje coby szybciej liczył ;) Cholender za długo się rozpisywałem :) Edytowane 6 Września 2006 przez Madness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Okej, zaraz dołącze 2 masszyne (axp 1,4, 256 ram ;) ), szczerze powiem że seti zainstalowałem sobie kiedyś gdy mi się nudziło i licze do dziś, ale o żadnej optymalizacji nie mam, nawet nie wiem o co chodzi :lol: (nie bić ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ehh janio optymalka to podstawa... Dzięki temu 1 próbkę liczy do 60% szybciej... Poczytaj tutaj. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Ehh janio optymalka to podstawa... Dzięki temu 1 próbkę liczy do 60% szybciej... Poczytaj tutaj. ;) Dobra, już się biorę za optymalkę (ale ze mnie lama :lol: ) ;]]] Edit: Mogę zrobić obydwie optymalki pod mmx i sse na raz, czy tylko jedną z nich? Edytowane 6 Września 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Mogę zrobić obydwie optymalki pod mmx i sse na raz, czy tylko jedną z nich?Tylko jedna, lepsza bedzie pod sse niz mmx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A ja pomału, bez wiekszych problemów (tylko raz mi się komp zawiesił jak liczył próbke) pne się po drabinie ku samego szczytu ;) Już zbliżam się do miejsca 60 B-) (Jestem dobry nie :P) PS. Lubie sobie czasem troszke 'przetrzymać' próbke by później nie czekac na innych darmozjadów którzy liczą czasami próbki nawet i kilka ładnych dni a ja czekam aż ni RAC się zwiekszy :P Jeszcze dziś mam realną szanse uzyskać RAC na wysokości 10-12 punktów! Rulezzz :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Zrobiłem optymalkę zgodnie z instrukcją na kompie rodziców pod SSE, nie wiem czy działa, ale w każdym razie liczy :P Na swoim niestety nie mogę bo tymczasowo nie mam monitora :( , ale jak dorwę to odrazu zrobię :D Na sprzęcie - AXP 1.46, 256 ddr, fsb133, k7s5a, przy 0,5 % jest napisane że zostało jakieś 13:40 h, to normalny (po optymalizacji) czy nienormalny wynik jak na ten sprzęt? Edytowane 6 Września 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 no mi doszedł a64 ale tylko na apre godzin na dobe wiec nie jest zbyt dobrze- 1-2 moze 3 próbki dziennie ale zawsze coś.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 ja tak sobie mysle.... conroe wymiata na calej lini, jest zajefajny, ma niesamowita predkosc liczenia.... a co dopiero jak wyjda optymaliki na sse4 O_______o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Pewnie duzo nie dadza... chociaz kto to wie :D ja czekam na mojego mobasa do 6400 i jazda :D dobrze idziemy w ogole pniemy sie w gore z RAC caly czas... Raptor szaleje w ogole :D robi dziennie prawie tyle co Free :D Raptor przyznaj sie co tam podlaczyles za sprzet :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ha, 1-wsza 20 w koncu ;) Wyzej bedzie na razie ciezko, ale kto wie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) poziom wzrasta, nadzieje na wbicie sie w top10 juz mi odeszly :( ale przez te kilka dni jeszcze nie oddam 16 miejsca choc widze ze Lanc siedzi mi na plecach ;) @Kshonek - doganiam Cie :P Edytowane 7 Września 2006 przez wspac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 No jak to z X2 Toledo ciezko? :P nie zartuj.. wrzuc na tego lapa jeszcze i bedziesz top10 jak nic :D a tymczasem.. http://www.teamocuk.com/cteamcred3.php?p=SAH&t=126291 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...