Skocz do zawartości
Niemiec

Druzyna Seti@boinc Purepc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy Orgiusz'a w naszych skromnych szeregach :) Tak trzymać, niech moderacja daje przykład innym userom ~~

O będę miał się z kim porównywać :) Te same krzomowe 'klocki'. Skromość to chyba jego drugie imie bo nawet pary nie puścił :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale moderacja liczy i to się liczy :)

Zgadza się, niech liczy. Szkoda tylko że jest dwóch przedstawicieli (chyba) i każdy sie nie przeciąża. No ale może się rozkręci.

Orgiusz, kręć no Swojego Sempika bo liczy próbki strasznie długo :blink: No i optymalizacje zarzuć jeśli nie masz !

Na koniec tego topica chciałem powiedzieć że SETI@Poland przed nami. Skopmy im policzki :blurp:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pełne 1k Racu ;] Hah, to imo jutro już ich wyprzedzimy :] U nas teraz Rac rośnie z dnia na dzień coraz szybciej ^^

BTW: U mnie dzisiaj cały dzień Pending jest na poziomie 759, a RAC i TC co godzinę leci do góry o parę pkt :) ;] Hosty dają z siebie wszystko :]

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadziłem narazie "kulawo" WC na proca. Pracuje teraz z zegarem 3,2GHz pamiątki na 450MHz 4-4-4-12 - próbeczkę 61 kredytów wylicza w 4000s.

Niestety proc jest nieszczególny i słabo chodzi (ale w sumie jeszcze się uczę intela).

A FAQ o podkręcaniu jest pierwszoligowy :D

No no, widze ze pedzisz do przodu, ale bede walczyl i nie dam sie wyprzedzic tak szybko :]

2317693[/snapback]

Nie pełne 1k Racu ;] Hah, to imo jutro już ich wyprzedzimy :] U nas teraz Rac rośnie z dnia na dzień coraz szybciej ^^

BTW: U mnie dzisiaj cały dzień Pending jest na poziomie 759, a RAC i TC co godzinę leci do góry o parę pkt :) ;] Hosty dają z siebie wszystko :]

My mamy 6x mniej userow i jak gonimy do przodu, przydaloby sie wiecej c2d userow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kinslayer

Ale my mamy więcej mocniejszych procków ;) Zresztą nie zawsze 1 user - 1 komp ;) Np na moje konto liczy w sumie 11 kompów [w tym 1 mój :twisted: ] Damy radę :D Co do userów c2d, niech ktoś zarzuci linkiem w topicu o c2d :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seti@Home Poland sie nie poddaje i maja caly czas okolo 700 punktowa przewage w RAC :/ ale widze ze nie wszyscy po awarii licza jeszcze pelna para wiec pewnie sie poprawi :] GO GO :D ja czekam dalej na mobo z gwary do mojego C2D i sie nie moge doczekac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seti@Home Poland sie nie poddaje i maja caly czas okolo 700 punktowa przewage w RAC :/ ale widze ze nie wszyscy po awarii licza jeszcze pelna para wiec pewnie sie poprawi :] GO GO :D ja czekam dalej na mobo z gwary do mojego C2D i sie nie moge doczekac :/

TO PRZEZ CIBIE BO JAK BYS LICZYL CONROLKIEM TO BYSMY MIELI 700 RACU WIECEJ, BUCU.

;)

a ja zwalniam w liczeniu, tak zwany noworoczny dół [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no jak dwurdzen to wazna rzecz jest... jak pracuje dobre pare godzinek dziennie to bedzie git :>

widze ze to nie dwa rdzenie z pentak z HT :) ale spoko... masz optmalizacje wszedzize? bo juz nie spradzalem.. towazne :)

Edytowane przez Saimek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i bardzo dobre podejście do sprawy, tak trzymać i infekować dalej! :wink:.

Ja niestety nieuchronnie wylądowałem na drugiej stronie zestawienia - no cóż, tego akurat się spodziewałem :?. Dobre wieści to natomiast takie, że p5p800se czeka już w serwisie na odbiór - może jeszcze na chwile odpalę, żeby zobaczyć czy żyje w ogóle, ale potem z nim i d805 raczej się żegnam. A to dlatego, że po weekendzie przyjedzie to, co w podpisie B-). Potem tydzień szukania optymalnych ustawień i wracam do zabawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i bardzo dobre podejście do sprawy, tak trzymać i infekować dalej! :wink:.

Ja niestety nieuchronnie wylądowałem na drugiej stronie zestawienia - no cóż, tego akurat się spodziewałem :?. Dobre wieści to natomiast takie, że p5p800se czeka już w serwisie na odbiór - może jeszcze na chwile odpalę, żeby zobaczyć czy żyje w ogóle, ale potem z nim i d805 raczej się żegnam. A to dlatego, że po weekendzie przyjedzie to, co w podpisie B-). Potem tydzień szukania optymalnych ustawień i wracam do zabawy.

za duzo to Ty na tym nie pokrecisz...........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiedzialem ze wszystko wyjasnimy i pomozemy w przypadku problemow :)

Michal napisalem do Ciebie na gg wejdz :) albo odezwij sie 1281117 =]

uff ale sie rozpisalem u niego na tym gg mam nadzieje ze dobrze zrobi te wszystkie optymalki.. i bedzie kolejny Core 2 Duo w druzynie :D

Edytowane przez Saimek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...