Gość [RONIN] Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Witamy Orgiusz'a w naszych skromnych szeregach :) Tak trzymać, niech moderacja daje przykład innym userom ~~O będę miał się z kim porównywać :) Te same krzomowe 'klocki'. Skromość to chyba jego drugie imie bo nawet pary nie puścił :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ale moderacja liczy i to się liczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 No i 20.000 punktow przekroczone :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ale moderacja liczy i to się liczy :)Zgadza się, niech liczy. Szkoda tylko że jest dwóch przedstawicieli (chyba) i każdy sie nie przeciąża. No ale może się rozkręci. Orgiusz, kręć no Swojego Sempika bo liczy próbki strasznie długo :blink: No i optymalizacje zarzuć jeśli nie masz ! Na koniec tego topica chciałem powiedzieć że SETI@Poland przed nami. Skopmy im policzki :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ajjj Seti@Poland coraz bliżej :twisted: . A ja tym czasem okupuję pierwszą 40-tke :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 kurde, licze pelna para a rac mi spada a Pending credit: 1,207.55 :| ehh :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Mozecie zapodac jakiegos linka gdzie moglbym sprawdzic ile punktow ma polski team seti z ktorego tak gonimy zaciecie :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 HERE - zresztą odrobina samodzielności i sam byś znalazł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Nie pełne 1k Racu ;] Hah, to imo jutro już ich wyprzedzimy :] U nas teraz Rac rośnie z dnia na dzień coraz szybciej ^^ BTW: U mnie dzisiaj cały dzień Pending jest na poziomie 759, a RAC i TC co godzinę leci do góry o parę pkt :) ;] Hosty dają z siebie wszystko :] Edytowane 14 Września 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zasadziłem narazie "kulawo" WC na proca. Pracuje teraz z zegarem 3,2GHz pamiątki na 450MHz 4-4-4-12 - próbeczkę 61 kredytów wylicza w 4000s. Niestety proc jest nieszczególny i słabo chodzi (ale w sumie jeszcze się uczę intela). A FAQ o podkręcaniu jest pierwszoligowy :D No no, widze ze pedzisz do przodu, ale bede walczyl i nie dam sie wyprzedzic tak szybko :] 2317693[/snapback] Nie pełne 1k Racu ;] Hah, to imo jutro już ich wyprzedzimy :] U nas teraz Rac rośnie z dnia na dzień coraz szybciej ^^ BTW: U mnie dzisiaj cały dzień Pending jest na poziomie 759, a RAC i TC co godzinę leci do góry o parę pkt :) ;] Hosty dają z siebie wszystko :] My mamy 6x mniej userow i jak gonimy do przodu, przydaloby sie wiecej c2d userow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 @Kinslayer Ale my mamy więcej mocniejszych procków ;) Zresztą nie zawsze 1 user - 1 komp ;) Np na moje konto liczy w sumie 11 kompów [w tym 1 mój :twisted: ] Damy radę :D Co do userów c2d, niech ktoś zarzuci linkiem w topicu o c2d :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Znowu odskoczyli od nas o jedno miejsce :/ Ale nie poddamy się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 IMO w przeciągu tygodnia powinniśmy ich wyprzedzić :) Oni mają ponad 800 członków a my aż 129... Przekroczyłem 20k TC ^^ [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Seti@Home Poland sie nie poddaje i maja caly czas okolo 700 punktowa przewage w RAC :/ ale widze ze nie wszyscy po awarii licza jeszcze pelna para wiec pewnie sie poprawi :] GO GO :D ja czekam dalej na mobo z gwary do mojego C2D i sie nie moge doczekac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Seti@Home Poland sie nie poddaje i maja caly czas okolo 700 punktowa przewage w RAC :/ ale widze ze nie wszyscy po awarii licza jeszcze pelna para wiec pewnie sie poprawi :] GO GO :D ja czekam dalej na mobo z gwary do mojego C2D i sie nie moge doczekac :/ TO PRZEZ CIBIE BO JAK BYS LICZYL CONROLKIEM TO BYSMY MIELI 700 RACU WIECEJ, BUCU. ;) a ja zwalniam w liczeniu, tak zwany noworoczny dół [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Wczoraj doszedl jeden komp dzis bede nastepne dwa a nawet moze trzy.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 To spoko tak trzymac :] @kiszonka: hehe no bede liczyc jak tylko przyjdzie sprzet... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 no to 10K przekroczone i dodana nastepna maszynka tym razem licząca odrazu dwie próbki ;) powoli się rozkreca tylko szkoda że wszystko w pending ląduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) a no jak dwurdzen to wazna rzecz jest... jak pracuje dobre pare godzinek dziennie to bedzie git :> widze ze to nie dwa rdzenie z pentak z HT :) ale spoko... masz optmalizacje wszedzize? bo juz nie spradzalem.. towazne :) Edytowane 15 Września 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 wszędzie optymalki i nie pare godzin a 24h/dobe bo to jeden z naszych serwerków :D i to prawie nie obciążony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 No i bardzo dobre podejście do sprawy, tak trzymać i infekować dalej! :wink:. Ja niestety nieuchronnie wylądowałem na drugiej stronie zestawienia - no cóż, tego akurat się spodziewałem :?. Dobre wieści to natomiast takie, że p5p800se czeka już w serwisie na odbiór - może jeszcze na chwile odpalę, żeby zobaczyć czy żyje w ogóle, ale potem z nim i d805 raczej się żegnam. A to dlatego, że po weekendzie przyjedzie to, co w podpisie B-). Potem tydzień szukania optymalnych ustawień i wracam do zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 No i bardzo dobre podejście do sprawy, tak trzymać i infekować dalej! :wink:. Ja niestety nieuchronnie wylądowałem na drugiej stronie zestawienia - no cóż, tego akurat się spodziewałem :?. Dobre wieści to natomiast takie, że p5p800se czeka już w serwisie na odbiór - może jeszcze na chwile odpalę, żeby zobaczyć czy żyje w ogóle, ale potem z nim i d805 raczej się żegnam. A to dlatego, że po weekendzie przyjedzie to, co w podpisie B-). Potem tydzień szukania optymalnych ustawień i wracam do zabawy. za duzo to Ty na tym nie pokrecisz........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Czemu nie pokreci? O_o Zulusman chyba ma taki zestaw i robi lekko 3,5 G :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Czemu nie pokreci? O_o Zulusman chyba ma taki zestaw i robi lekko 3,5 G :) do superpi ;] tak czy siak ja bym bral p5b delux i lepsze chlodzenie ;] Edytowane 15 Września 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 RAC 700 przekroczony :] 1.2k TC w 1 dzień ;] Mój osobisty rekord :) Widać, że ludzie po powrocie ze szkoły mieli kompy włączone xD ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 to jest moja wina, mimo pobrania probek, ich oddawania i tak rac mi dalej spada :| po torbie normalnie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_fm Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Saimek mnie zaprosił mnie do seti ale chciałbym wiedziec jak mam sie podłaczyc do teamu i zeby mi ktos opisał co i jak robimy. Konto juz załozyłem i bionc zaisnstalowałem. No to czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 michal_fm leniu jeden ja rozumiem zaproszenie ale to nie oznacza podania wszystkiego na tacy. Kuknij TUTAJ a powinieneś wszystko sam sobie porobić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Ja powiedzialem ze wszystko wyjasnimy i pomozemy w przypadku problemow :) Michal napisalem do Ciebie na gg wejdz :) albo odezwij sie 1281117 =] uff ale sie rozpisalem u niego na tym gg mam nadzieje ze dobrze zrobi te wszystkie optymalki.. i bedzie kolejny Core 2 Duo w druzynie :D Edytowane 16 Września 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Madness widze ze pedzisz jak burza do przodu :), na ile masz procka wykreconego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...