Zawoor Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Zawoor: widze ze od paru dni liczysz na optymalkach na tych Xeonkach =) i co spory skok widze jestes na gorze tabelki :]ano, to juz od jakiegos czasu :) RAC ciagle rosnie, jestem ciekawy ile max wyciagna, bo bez optymalizacji oba razem mialy okolo 1100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 No spoko... mysle ze tak z 1400 razem powinny zrobic.. moze wiecej? :D a na tym opku nic nie liczysz? bo cos kiepawo mu idzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 A mnie jak przypuszczałem łyknął UmMas ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 No zulusmanik Cie zapial przed jakas godzinka :P co dwa Core 2 Duo to nie jeden jak to mawiaja haha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 a na tym opku nic nie liczysz? bo cos kiepawo mu idzie ;]wszesniej przez dlugi czas nie liczyl, ale od 4 dni znow liczy bez przerwy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Fajnie jest być w 1szej 15ce :) A teraz dla mnie liczy tylko 1 c2d :) Więc ostatniego słowa nie powiedziałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) E no masz maszynke i sie nie chwalisz :D liczy 24/7 czy nie? bo jakis rac 600 to tak malawo... jest jakies o/c? 6200sec na probke spora to tak jakos wyglada na stock albo lekkie o/c moze 2,4 Ghz :] p.s e no widze ze wczoraj 1500 zrobil wiec nie jest zle :D Edytowane 18 Września 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 To ja wznawiam liczenie po dłuższej przerwie, narazie siedze na ac więc też nie ma takiego oc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Kurcze podlaczylem kilka kompow i zamiast liczyc napsuli juz z 10 probek.... :mur: A nie chce mi sie latac do nich codziennie i sprawdzac jak tam postep i procenty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) @pluszek Najprawdopodobniej zapodałeś złe optymalki... @ice_sagan :lol: :lol: :lol: Tylko nie mów, że to od seti bo ludzie pouciekają xD Edytowane 18 Września 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 a mi sie komp w robocie zjarał :D pojutrze bedzie nowy szybszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Przypadkiem mu nie pomogłeś? Ja w końcu przekroczyłem 10000 TC :D Edytowane 18 Września 2006 przez Kuba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 @pluszek Najprawdopodobniej zapodałeś złe optymalki... @ice_sagan :lol: :lol: :lol: Tylko nie mów, że to od seti bo ludzie pouciekają xD wlasnie dalem optymalke pod SSE2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 od 4 letniej płyty na wiij i nie nie pomagałem mu teraz instalacja wszystkeigo na nowym to jestem 2 -3 dni z robota w plecy i burdello z przenoszeniem danych a zanim komp przyjdzie ehhhh i to chyba jednak celina bedzie:( ale grafa niezintegrowane wiec tak czy siak dostanie kopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) od 4 letniej płyty na wiij i nie nie pomagałem mu teraz instalacja wszystkeigo na nowym to jestem 2 -3 dni z robota w plecy i burdello z przenoszeniem danych a zanim komp przyjdzie ehhhh i to chyba jednak celina bedzie:( ale grafa niezintegrowane wiec tak czy siak dostanie kopa Ale przepraszm bardzo, jak to grafa niezintegrowana na kompie biurowym? To to w pracy gra się? Ładnie to tak? :lol2: PS. Do Pentium D chociaz ich przekonaj. Wiesz, wielozadaniowość itp. itd... :wink: Edytowane 18 Września 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 kuran niezintegrowana ja sem adm i siedze non stop przed kompem i mam po 30 okienek otwarte a na zintegrowanej to mi sie kurcze ikonki rysuja przy zmianie okna a i tak marudze o sempka 3100+ sie dokręci i bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Core2duo liczy czasami 16h czasami 8h zdarza sie i 24h, z tym to różnie w zależności co się na tym kompie robi. Oc - 3,25 ghz, ram 1:1 czyli 465 4-4-4-12 więc nie jest źle. Optymalki sse3 wżucone, więc chyba dobrze liczy - zauważyłem że czas liczenia (w zadaniach) nie jest odliczany co 1 sek a przeskakuje po 7-8 naraz :? A nie chwalę się bo komputer nie należy do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Heja. Fajnie bylo was lyknac w 3 dni ;) A to nie byl full speed, bo jeszcze angazowalem sie w spi dosc duzo i szukanie stabilnych ustawien. Tez jade na ac, ale to 3.5 GHz na procku mam 1:1 z pamieciami..zeby nie bylo przy 4-4-4-8. Moze niebawem zmieni sie mobo, to cos wiecej pociagnie, a jakby sie zmienil procus...to juz nie mowie ;) EDIT: moj liczy tak: 4,895.23 64.63 pierwsza lepsza przytoczona probka... EDIT2: Taki hots spocik by mi sie marzyl: E6600@415x9 i ramce 4:5 4-4-4-8 - wiem ze tyle potrafia :)] Tylko niech no ktos kupi to mobo !! |||| \ / | Edytowane 19 Września 2006 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zulu sprzedajesz znowu mobo? czemu? :D i co bierzesz? wczoraj zrobilismy ponad 38 tys kredytow takze jest dobrze panowie jest dobrze :D do mnie wroci mobo dzisiaj/jutro.. tylko jest problem bo to ze ona nie bootowala jest chyba przez ram :// bede musial sprzedac ten co mam i zalatwic inny.. no nic trudno :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Mowilem ci ..... tyle ze ta pamiec co sprzedalem, okazlala sie walnieta....ale mialbys teraz 800 llk....tez fajne pamieci....polasiles sie to masz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Tak dolaczylem. Witam Nie nie uzywam optymalizacji bo mie szlag trafia jak chce to poprawnie zainstalowac chrzani mi tylko cale bionic :| Zulusman popraw sig... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 WoW :o Wyprzedziłem Kinslayer'a :D Aktualnie 8 miejsce. Aż za wysoko jak dla mnie :] @Orgiusz Może wrzucałeś złe optymalki... Kurde one dużo dają, także dobrze by było jak by ci działały [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Orgiusz w topicu jest wszystko opisane.. uzyj SSE2 bo masz procek z SSE2 chyba? czy nie.. moze nie i dlatego to wszystko... albo tez brakuje ci app_info.xml ! wszystko jest opisane w moim poscie optymalizacje.. punkt po punkcie powinno dzialac wszystkim dziala :) P.S wrocilo mobo z serwisu.. az sie boje do tego zabierac bo jak wsadze moj RAM i stuff i znowu nie bedzie dzialac to sie zagotuje pewnie... :/ a tak bedzie na 99%... zulus: ale ja kupilem komplet za 230 zl z wysylka.. a Ty za swoje chciales 400... widzisz roznice? :D dzisiaj i tak jade na grilla zaraz i wracam jutro takze na spokojnie jutro po poludniu sobie zloze wszystko :P Edytowane 19 Września 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Witam po malej przerwie, poszedlem chwilowo po rozum do glowy, ale juz wrocilem ;). Kaś "menda" jest przede mna w RAC, tak byc nie moze (w koncu bedziemy walczyc hehe jak mezczyzni na kilo, nie obrazajac setkowiczow i dziesiatkarzy). Pare kompow odpadlo ale znajda sie inne, musza i tyle. So let the war begin... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 No welcome back, czas najwyższy :lol2: Widziałem u Ciebie ostatnio te "marne" 2000-2500 na dobę i zastanawiałem się, co się dzieje. A tu konkurencja na ogonie siedzi i pierwszego miejsca w Polsce bronić trzeba... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Dobra chyba optymalizacja dziala :arrow: Z probki ktora miala byc liczona w 9h z hakiem po przeliczeniu niemalze 4 zostalo ponad 2,5h... Sempron nie jest niestety demonem predkosci [; Zulusman Nie lubie sie powtarzac ale chyba musze :arrow: ZMIEN SIZE NA REGULAMINOWY :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 WoW :o Wyprzedziłem Kinslayer'a :D Aktualnie 8 miejsce. Aż za wysoko jak dla mnie :] @Orgiusz Może wrzucałeś złe optymalki... Kurde one dużo dają, także dobrze by było jak by ci działały [; Gratulacje :), ja niestety nie moge 24/7 gdyz mieszkam u znajomych ktorzy nie pozwalaja zeby komp tyle chodzil pomimo ze bym placil za prad hehe :blink: , a ze mam u nich mieszkac rok to niestety musze sie podporzadkowac grrrrrrr :mur: :mur: :mur: :mur: no juz mi lepiej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 No ja po takiej tm sobie przerwie wroilem na pieszą stronę ;) teraz na piechotke sobie pójde dalej bo rac pińćset mnie nie zadowala, Saimek jestes przedemną, wiec zaraz będziesz za :D Wczoraj natłukłem cztery cyferki, dzisiaj mam nadzieje że będzie podobnie. Gardło mnie boli niemiłosiernie, więc idę sie położyć, a Wy mi tu liczyć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Zulusman: widze, ze chcesz mnie wyprzedzic <_< nie wiem czy mam jeszcze jakies szanse, ale sprobuje powalczyc :) Edytowane 20 Września 2006 przez Zawoor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Zawoor musialbys sprzetu dorzucic chyba... bo Zulusik liczy na 2 C2D :P robi dziennie ponad 2000... a to i tak lajtowo bo docelowo bedzie mial z tych 2 sprzetow conajmniej 3 tys ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...