Niemiec Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 dalej nikt niezalapal.... trudno.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) dalej nikt niezalapal.... trudno.... misiu kochany: gratuluje przekroczenia 200k zgadlem? ;> Edytowane 23 Września 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 btw, ktos chcial liczyc einsteina? przeliczylem dwie jednostki, coby wiedziec jak punktuje, punktuje do D, jakos 15% gortzej niz seti, ale zobaczcie to: http://einstein.phys.uwm.edu/workunit.php?wuid=13992149 moj komp to oczywioscie 736081 :D za druga dostalem credity http://einstein.phys.uwm.edu/workunit.php?wuid=13993459 nie lubie einsteina :D Ja licze Einsteina jeszcze nie mam teamu ale chyba dołącze do największego Polskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Ja licze Einsteina jeszcze nie mam teamu ale chyba dołącze do największego Polskiego jak juz chcesz to licz dla B@P, ale nie wiem po co liczyc dwa projekty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 jak juz chcesz to licz dla B@P, ale nie wiem po co liczyc dwa projekty ;) SETI liczyłem przez chwilę w Einsteinie mam już prawie 3k creditu jak na moją maszynkę 1,75GHZ@1,3V to sporo :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 SETI liczyłem przez chwilę w Einsteinie mam już prawie 3k creditu jak na moją maszynkę 1,75GHZ@1,3V to sporo :> ale einstein punktuje gorzej, wiec nie lepiej liczyc seti, w dodatku dla forum, a nie dla nikogo/innego teamu? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Panowie, 41 miejsce :) Już niedługo nacieramy do 1-szej czterdziestki. Do roboty! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 misiu kochany: gratuluje przekroczenia 200k zgadlem? ;> zgadles :) wygrales wycieczke do okola pokoju i szklanke wody z kranu :D gratuluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Ale jestes zajefajny.. tak nas wych..ujales niezle.Przynajmniej nie jestem takim trollem giełdowym jak ty? eot :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Da się jakoś wyzerować RAC zanim odrobię nie liczenie przez 2 miesiące to miną 2 lata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Da się jakoś wyzerować RAC zanim odrobię nie liczenie przez 2 miesiące to miną 2 lata :D zawsze moze byc tylko gorzej, wiec wyzerowanie nie ma sensu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Chciałem zacząć liczyć a teraz mam chyba 1,5 RAC :) w Einsteinie miałem 60 a to jest chyba średnia liczona od początu "kariery" :> ? edit: Nie pobiera mi próbek, wy też macie problemy czy ja coś s[ciach!]liłem przy optymalizacji? Już działa :> :> Edytowane 23 Września 2006 przez GDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 zgadles :) wygrales wycieczke do okola pokoju i szklanke wody z kranu :D gratuluje yes yes yes ! ! ! :lol: Chciałem zacząć liczyć a teraz mam chyba 1,5 RAC :) w Einsteinie miałem 60 a to jest chyba średnia liczona od początu "kariery" :> ? to jest średnia dzienna, z ostatniego miesiąca podajrze ;) czy tam zdwoch tygodni, czy dwoch miesiecy, nigdy nie pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Przynajmniej nie jestem takim trollem giełdowym jak ty? eot :lol: Cie robil? :-\ P.S Niemiec gratuluje.. siedze w pracy takze nie mam czasu patrzec na staty :/ Edytowane 23 Września 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Wdarłem się do piątki :banana: Niemiec GRATULACJE !!! Edytowane 23 Września 2006 przez Madness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Wdarłem się do piątki :banana: rwij dalej, na czwórke ;) Edytowane 23 Września 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Jak jestesmy juz przy gratulacjach.. to gratki dla Zulusa za 600k! :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 dalej nikt niezalapal.... trudno.... Gratuluje 200 k , ale zwolnij troche bo cie nigdy nie dogonie w total ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Wdarłem się do piątki :banana: Niemiec GRATULACJE !!! A ja wróciłem do 10-tki ;), może nie pisałem ostatnio wiele ale liczyłem. btw: niezle Niemiec btw2: a Zawoor to co ? 100,007.33 ladnie ;) Edytowane 23 Września 2006 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Czas wrócić do gry. Sztuka pierwsza ruszyła dzisiaj, sztuka druga w pon./wt. B-) I gratulacje dla wszystkich w/w! Edytowane 23 Września 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Buu: o, sam nawet nie zauwazylem, ze mam ponad 100k :) A ja gratuluje wszystkim liczenia w najlepszym polskim zespole :D Weszlismy do pierwszej 40 w RAC na swiecie i widze realna szanse na pierwsza 30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Nono, ładnie :D Jeszcze z tydzień i zainfekuję kilka kompów w akademiku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Nono, ładnie :D Jeszcze z tydzień i zainfekuję kilka kompów w akademiku ;)Mhm, u mnie w ten weekend się już ludzie zjeżdżają, więc może coś się znajdzie. Ale i tak najlepiej poczekać na tych wracających ze Stanów, z nowymi lapami na Core Duo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a ja ładnie przekroczyłem 4k w RAC :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Gratuluje 200 k , ale zwolnij troche bo cie nigdy nie dogonie w total ;) ale ja licze tylko na 2 kompach ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ale ja licze tylko na 2 kompach ;] Ja też tylko na dwóch :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Ja też tylko na dwóch :) to chyba masz 2 razy c2d.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 to chyba masz 2 razy c2d.... :D Tylko raz to jest 6300 :( @2800 i nie pracuje 24 tylko 10h :( Ale drugi nadrabia - Recent average credit :2,050.66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Nie wiem co się znowu dzieje, bo nie pobiera mi próbek :/ Jak u was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 U mnie pobiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...