Skocz do zawartości
Niemiec

Druzyna Seti@boinc Purepc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

eh jak mamy spaść to mój celek powróci-jak tylko dorwe cichszego twardziela, to do roboty będe szedł a kibel zostawie-oby nic nie pociekło..

acha w robocie jakiś kompik jest, ale kurde taki złomik,ze chyba nawet bqi nie wgram :(

lol cpu-z zassałem i to celek 666 @750 ? czyżby poprzednik mój był miłośnikiem o/c ?

10x75-były takie celki?

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholernie wciąga to liczenie, patrząc na czołówkę widzę, że nie łatwo będzie was dogonić :). Ale będę się starał. I mam nadzieje iż uda nam się odzyskać pierwsze miejsce. A odrobina rywalizacji w drużynie tylko pozytywnie na to wpłynie. Na razie 76 lokata w total, ale będzie lepiej B-), więc nie obijać się bo nowi mogą co poniektórych powyprzedzać.

W total raczej nie ;] W RaC owszem :)

@GDR

Dzięki za info :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze stworzyc osobny temat dotyczacy BQi, bo kurde chetnych pelno :D

W krakowie mnie nie bedzie ale za bqi licze na browarka od kazdego ;)

Srawa jest: bqi nie wysylam na zadne werwery, stawiam poprosu u sibie i zasysacie, ale mam pieprzona neosttade - nie moge miec nic innego u sibie (chyba ze radiowke) i mam zmienne ip. Jest to ostro wkurzajace, ale wiem ze jest cos takiego jak no-ip.com, gdzie instaluje sie programik, ktory po zmianie ip, przekierowywuje automatycznie domene na nowe IP. Ma ktos z tym doswiadczenia? bo tak jakby nie dziala tak jak powinno - w zasdzie nie dziala mi wcale :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW

Kumpel wrzucił linka + opis na 2 fora z warezem...

A to co dzisiaj zobaczyłem przerosło moje najśmielsze oczekiwania :D ;]

W sumie razem z wczorajszymi 10 hostami, dodało mi to 27 hostów :o [17 dzisiaj xD] Nie jest źle ;)

Kszonek jest bogiem

Seti nałogiem.

BQI podstawą

A RAC zabawą xD

Coś czuję, że RAC nam baaaaaardzo podskoczy jak inni wykorzystają swoje BQI xD

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie - jak dobrze pójdzie w przyszłym tyg mój C2D rozwinie skrzydła na P5B-E w końcu z dualchannelem (nie miałem czasu przekładać i testować) - teraz ma rac 800 może jakieś 1200 zrobi + odpalam w końcu serwer - P4 531 pewnie podkręcony więc pewnie tez jakieś 600-800 RAC będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W manifescie przeciw polskiemu ogolnokrajowemu buractwu licze od dzisiaj dla UK, oczywiscie zostajac przy Pure.PC;).

Mysle, ze nie musimy juz szukac obcych, Oni przebywaja na wiejskiej, all green.

Pewno za jakis niedlugi czas bede mial przerwe w "seti", ale na pewno wroce do walki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w mojej pierwszej pracy (xeonki) sie nie wyrobilem, w drugiej (a64) zrobie dzisiaj a w domu na sempie zrobilem ;), ale narazie pod winda tylko.

Dzisiaj zainstaluje na linuksie i tez zrobie optymalizacje bo w sumie teraz z windy korzystam tylko przez boinca :P

Musicie mi wybaczyc ale roboty mam mase :/

w sumie w drugiej robocie moge dodac jeszcze 3 sempy i jednego prescotta 3.2, ale one chodza raczej okazjonalnie ;)

(po 4 godzinki dziennie)

Edytowane przez IGI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no Kszonek tracisz za pare dni swoją pozycję

jutro odbieram c2d e6300 :D

ciekawe kogo teraz będę gonił :)

no izapasie jest pentiawka dual core ..

bywa... byle team liczyl duzo duzo ;d

kszonek odbierz PW - masz tam opisane co i jak z dynamicznym IP :)

juz sobie poradzielem ale dzieki ;)

Kszonek jest bogiem

Seti nałogiem.

BQI podstawą

A RAC zabawą xD

podoba mi sie :D

KU CHWALE TEAMU!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie w drugiej robocie moge dodac jeszcze 3 sempy i jednego prescotta 3.2, ale one chodza raczej okazjonalnie ;)

(po 4 godzinki dziennie)

Dodaj wszystko co sie da ;) 4 godzinki dziennie to nie jest zle ;)

P.S Co ze stadem sempow? :P

BAD NEWS :/

Seti@Home poland robi jakies 46-47 tys dziennie ostatnio :/

Edytowane przez Saimek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tyle xD :twisted2:

lepiej powiedz dziekuje :P

wspominalem moze ze zostawiam w bqi "brmamke" do zdalnej kontroli hosta na ktorym jest zainstalowany bqi? nie? ups, zapomnialem ;]

dobra, trzeba dawkowac emocje, na razie cieszmy sie z racu dodatkowego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak wiadmo kurier nawalił :( c2d dopiero w poniedziałek

czyli poskładam w ocy z pn na wtorek

kurcze niechciało mi sie jechać do Katowic wcczoraj po płyty juz by liczyło dzis cały dzień

ale zakupiłem juz cichsze chłodziwo to będzie 24h/dobe jechał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dżizys ku.rwa ja pie.rdolę, jak to Miauczyński mawiał... :mur:

Jakieś takie miałem dobre przeczucie, że przed wyjazdem chciałem kompa odłączyć. Przy jednym z ostatnich uruchomień Lainga szlag trafił :angry:. Już myslalem, że procka/grafę za sobą pociągnął, bo wszystko zdechło, no ale po dobrym wystudzeniu sprzęt zapostował (tylko na tyle na blokach @passive go odpaliłem). Mam nadzieję, że reszta żyje...

To teraz co by się stało, gdyby to [ciach!]o zdechło 2 godziny później, gdy już by mnie nie było :blink:

Tak czy inaczej, mój komp na przynajmniej 3 tygodnie z seti wyłaczony - po powrocie pewnie na BOXie i virge'u będe działał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie.

Jak mam dołączyć komp kumpla żeby liczył razem z moim??? Wiem,że to głupie pytanie, ale nie wiem co dalej :oops: ??

Z góry dzięki

Edit : dobra już wszystko wiem. Dzięki Wspac

Edytowane przez master_electronic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...