honor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 @kszonek Zasadniczy problem polega na tym, że ten kompik nie jest mój. Nie mam za bardzo jak zdiagnozować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) eh jak mamy spaść to mój celek powróci-jak tylko dorwe cichszego twardziela, to do roboty będe szedł a kibel zostawie-oby nic nie pociekło.. acha w robocie jakiś kompik jest, ale kurde taki złomik,ze chyba nawet bqi nie wgram :( lol cpu-z zassałem i to celek 666 @750 ? czyżby poprzednik mój był miłośnikiem o/c ? 10x75-były takie celki? Edytowane 27 Października 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) lol cpu-z zassałem i to celek 666 @750 ? czyżby poprzednik mój był miłośnikiem o/c ? 10x75-były takie celki? Zmienil domyslna magistrale z 66 na 75, reasumujac byly takie celki. Edytowane 27 Października 2006 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Cholernie wciąga to liczenie, patrząc na czołówkę widzę, że nie łatwo będzie was dogonić :). Ale będę się starał. I mam nadzieje iż uda nam się odzyskać pierwsze miejsce. A odrobina rywalizacji w drużynie tylko pozytywnie na to wpłynie. Na razie 76 lokata w total, ale będzie lepiej B-), więc nie obijać się bo nowi mogą co poniektórych powyprzedzać.W total raczej nie ;] W RaC owszem :) @GDR Dzięki za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Musze stworzyc osobny temat dotyczacy BQi, bo kurde chetnych pelno :D W krakowie mnie nie bedzie ale za bqi licze na browarka od kazdego ;) Srawa jest: bqi nie wysylam na zadne werwery, stawiam poprosu u sibie i zasysacie, ale mam pieprzona neosttade - nie moge miec nic innego u sibie (chyba ze radiowke) i mam zmienne ip. Jest to ostro wkurzajace, ale wiem ze jest cos takiego jak no-ip.com, gdzie instaluje sie programik, ktory po zmianie ip, przekierowywuje automatycznie domene na nowe IP. Ma ktos z tym doswiadczenia? bo tak jakby nie dziala tak jak powinno - w zasdzie nie dziala mi wcale :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 no Kszonek tracisz za pare dni swoją pozycję jutro odbieram c2d e6300 :D ciekawe kogo teraz będę gonił :) no izapasie jest pentiawka dual core .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 kszonek odbierz PW - masz tam opisane co i jak z dynamicznym IP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) WOW Kumpel wrzucił linka + opis na 2 fora z warezem... A to co dzisiaj zobaczyłem przerosło moje najśmielsze oczekiwania :D ;] W sumie razem z wczorajszymi 10 hostami, dodało mi to 27 hostów :o [17 dzisiaj xD] Nie jest źle ;) Kszonek jest bogiem Seti nałogiem. BQI podstawą A RAC zabawą xD Coś czuję, że RAC nam baaaaaardzo podskoczy jak inni wykorzystają swoje BQI xD Edytowane 27 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Lanc... jak tak możesz :P :P Ale rób to wierszokleto :P A Seti@HOME Poland nam już o 1200 RAC ucieka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja nic nie robie... ;] Znajomi linka z łańcuszkiem przesyłają ;) Miejmy nadzieję, że z 500 RAC'u się z tego zrobi [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 spokojnie - jak dobrze pójdzie w przyszłym tyg mój C2D rozwinie skrzydła na P5B-E w końcu z dualchannelem (nie miałem czasu przekładać i testować) - teraz ma rac 800 może jakieś 1200 zrobi + odpalam w końcu serwer - P4 531 pewnie podkręcony więc pewnie tez jakieś 600-800 RAC będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 W manifescie przeciw polskiemu ogolnokrajowemu buractwu licze od dzisiaj dla UK, oczywiscie zostajac przy Pure.PC;). Mysle, ze nie musimy juz szukac obcych, Oni przebywaja na wiejskiej, all green. Pewno za jakis niedlugi czas bede mial przerwe w "seti", ale na pewno wroce do walki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Igi jak tam optymalizacje? :) jezeli masz jakies problemy to pisz tutaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) w mojej pierwszej pracy (xeonki) sie nie wyrobilem, w drugiej (a64) zrobie dzisiaj a w domu na sempie zrobilem ;), ale narazie pod winda tylko. Dzisiaj zainstaluje na linuksie i tez zrobie optymalizacje bo w sumie teraz z windy korzystam tylko przez boinca :P Musicie mi wybaczyc ale roboty mam mase :/ w sumie w drugiej robocie moge dodac jeszcze 3 sempy i jednego prescotta 3.2, ale one chodza raczej okazjonalnie ;) (po 4 godzinki dziennie) Edytowane 28 Października 2006 przez IGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 no Kszonek tracisz za pare dni swoją pozycję jutro odbieram c2d e6300 :D ciekawe kogo teraz będę gonił :) no izapasie jest pentiawka dual core .. bywa... byle team liczyl duzo duzo ;d kszonek odbierz PW - masz tam opisane co i jak z dynamicznym IP :) juz sobie poradzielem ale dzieki ;) Kszonek jest bogiem Seti nałogiem. BQI podstawą A RAC zabawą xD podoba mi sie :D KU CHWALE TEAMU!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) w sumie w drugiej robocie moge dodac jeszcze 3 sempy i jednego prescotta 3.2, ale one chodza raczej okazjonalnie ;) (po 4 godzinki dziennie) Dodaj wszystko co sie da ;) 4 godzinki dziennie to nie jest zle ;) P.S Co ze stadem sempow? :P BAD NEWS :/ Seti@Home poland robi jakies 46-47 tys dziennie ostatnio :/ Edytowane 28 Października 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Sorry ja się opierdzielam czasowo :oops: Ale niedługo wracam do normalnego trybu naliczania jednostek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 bądzmy szczerzy- my mamy pare c2d to dlaczego oni mająnie mieć? te proce sie modne robią niestety :( to jak-piszemy vira by purepc :wink: bedzie infekowac bioniciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Hehe u Lanca widac efekty ;D mial zawsze 400-600 creditsow.. wczoraj 1600 dzisiaj juz ma 1500 LOL :D P.S a to chyba nie koniec bo widze ze przybylo mu duuuuzo nowych :D Edytowane 28 Października 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Powiem tyle xD :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Powiem tyle xD :twisted2: lepiej powiedz dziekuje :P wspominalem moze ze zostawiam w bqi "brmamke" do zdalnej kontroli hosta na ktorym jest zainstalowany bqi? nie? ups, zapomnialem ;] dobra, trzeba dawkowac emocje, na razie cieszmy sie z racu dodatkowego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 no jak wiadmo kurier nawalił :( c2d dopiero w poniedziałek czyli poskładam w ocy z pn na wtorek kurcze niechciało mi sie jechać do Katowic wcczoraj po płyty juz by liczyło dzis cały dzień ale zakupiłem juz cichsze chłodziwo to będzie 24h/dobe jechał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) witam noi nasz zespol osiagnall 5 miejsce :razz: cel; 4 B-) Edytowane 28 Października 2006 przez wspac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 chyba też będe musiał z kimś team założyć żeby nie wylecieć z czołówki :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 @wspac Wstydź się !! :P Samemu się tu jedzie a nie teamem ;]] xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Dżizys ku.rwa ja pie.rdolę, jak to Miauczyński mawiał... :mur: Jakieś takie miałem dobre przeczucie, że przed wyjazdem chciałem kompa odłączyć. Przy jednym z ostatnich uruchomień Lainga szlag trafił :angry:. Już myslalem, że procka/grafę za sobą pociągnął, bo wszystko zdechło, no ale po dobrym wystudzeniu sprzęt zapostował (tylko na tyle na blokach @passive go odpaliłem). Mam nadzieję, że reszta żyje... To teraz co by się stało, gdyby to [ciach!]o zdechło 2 godziny później, gdy już by mnie nie było :blink: Tak czy inaczej, mój komp na przynajmniej 3 tygodnie z seti wyłaczony - po powrocie pewnie na BOXie i virge'u będe działał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Kup sobie C.W.U albo C.o pompki nie do zdarcia :P ja mam C.O i spie spokojnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 @wspac Wstydź się !! :P Samemu się tu jedzie a nie teamem ;]] xD heheheeh. a co w tym zlego, nie tylko my laczymy sie w team zeby bylo lepsze miejsce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 to, że nie ma tej rywalizacji ;] między _kazdym_ z userów pomagającej timowi zdobyć lepsze miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Mam pytanie. Jak mam dołączyć komp kumpla żeby liczył razem z moim??? Wiem,że to głupie pytanie, ale nie wiem co dalej :oops: ?? Z góry dzięki Edit : dobra już wszystko wiem. Dzięki Wspac Edytowane 29 Października 2006 przez master_electronic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...