Saimek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Lanc ale szalejesz :D widze ze infekcja sie szerzy.. wczoraj ponad 2400 krrdytow dzisiaj juz 2200 :) szalejesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) :twisted2: O tak, szaleje ;] Już 3107 credit dzisiaj xD ;] Edytowane 29 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 LOL przeciez Ty masz 92 hosty... komu to nawysylales? lancuszek sie zrobil czy co? :D LOL! gratuluje ;) niedlugo zrobimy Seti@home chyba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A ja PIERD*** Lanc zapierdzielasz :D 3k dzisiaj, ja nie moge..... Czy jak sie polaczy dwa konta i sie liczy razem, to mozna potem to rozerwac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 @Saimek Że ci się to chciało liczyć :D Ja doliczyłem 30 i sobie podarowałem :) W sumie to wrzucenie tego na 3 fora z warezem (maja z 1k odwiedzin kazde / dzien) + lancuszek na gg, ofc jest to program, który optymalizuje pracę windowsa xD @kszonek Rozerwać można ale pkt przepadną chyba jak zrobisz swoje konto ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ...ofc jest to program, który optymalizuje pracę windowsa xDGrube :lol: :lol: A ludzie już ci dziękują że winda szybciej chodzi? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Ja probowalem na kilku forach powciskac i kiepsko mi wyszlo.. jeden semp doszedl tylko :/ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 @Saimek Że ci się to chciało liczyć :D Ja doliczyłem 30 i sobie podarowałem :) W sumie to wrzucenie tego na 3 fora z warezem (maja z 1k odwiedzin kazde / dzien) + lancuszek na gg, ofc jest to program, który optymalizuje pracę windowsa xD laczymy nasze konta :lol: jak nie to Ci zattrzymam liczenie na wszytkich kompach ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A zaprzestancie... :D po co sie laczyc? :P a co do zablokowania liczenia to musialbys znac IP wszystkich kompow i jeszcze nie moga byc za firewallem :P z reszta port to sobie mozna samemu sprawdzic jaki otworzyles portscanem... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Grube :lol: :lol: A ludzie już ci dziękują że winda szybciej chodzi? :lol: Dokładnie ~~ Tutaj opis tweaka ;) Możecie skorzystać jeśli chcecie :) Programik przyśpieszający działanie windowsa poprzez 1 malutka zmiane w systemie Dostosowuje dzialanie systemu bezposrednio pod nasz procesor [; Jeśli mamy: Durona lub Athlona to wybieramy z listy MMX Athlona XP lub Semprona to z listy wybieramy SSE Athlona 64, Semprona 64bit, Athlona X2, Pentiuma 4, Celerona, Celerona D to wybieramy SSE2. Posiadacze Pentiumów D i Core 2 Duo wybierają z listy SSE3. No i posiadacze laptopów z Celeronem i Pentakiem M oraz wszelakimi prockami od AMD wybierają SSE2. Tutaj potwierdzenie, że plik nie jest żadnym wirusem [; >> http://img221.imageshack.us/img221/9404/novirusim0.jpg << Program zaraz po zainstalowaniu komunikuje się z internetem [sprawdza czy nie ma nowszej wersji], także jak wyskoczy jakieś okienko firewall'a to pozwalamy mu połączyć się z netem Odpowiedź Dla niedowiarków.. Wirusa rzeczywiście nie ma A w działaniu windowsa można zauważyć dość duża poprawę Ale nie spodziewajcie się cudów :lol: :lol: :lol: @kszonek Pomyślimy ;] Edytowane 29 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Dla niedowiarków.. Wirusa rzeczywiście nie ma A w działaniu windowsa można zauważyć dość duża poprawę Ale nie spodziewajcie się cudów :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 UWAGA UWAGA gratulacje dla: Cyrus'a za 250k! :) Madnessa za 125k ;) Andiego za 25k ;) RAC nam urosl ciut wiec nie jest zle... przynajmniej nie spada ;) przestal liczyc Zawoor i odpadlo nam 2-3k dziennie :/ Niemiec liczy na defaulcie pozatym i tez jest mniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) 10 miejsce moje ;]] Niemiec wyprzedzony. Ciekawe czemu ten rac nie spada ;) Edytowane 30 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Widze ze zulusik zaczal w koncu ostro liczyc ;) Ty tez i nawet dobijamy do 39k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Widze ze zulusik zaczal w koncu ostro liczyc ;) Ty tez i nawet dobijamy do 39k :) ja tez, ja tez ! :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Dzięki za gratulsy choć mało się staram ostatnio ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 UWAGA UWAGA gratulacje dla: Cyrus'a za 250k! :) Madnessa za 125k ;) Andiego za 25k ;) RAC nam urosl ciut wiec nie jest zle... przynajmniej nie spada ;) przestal liczyc Zawoor i odpadlo nam 2-3k dziennie :/ Niemiec liczy na defaulcie pozatym i tez jest mniej... Dzięki :D Jeszcze tylko Niemca musze w total wyprzedzić i bede zadowolony ;) Do reszty za daleka droga żeby to było realne :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 9 miejsce i przyrost z dzisiejszego dnia 3817 kredyta :mrgreen: No to teraz przedemną Saimek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Z tego infekowania wejdziesz na 4 miejsce jesszcze ;) dobrze dobrze.. . trzeba przegonic Seti@Home Poland znowu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 gratuluje Lancy :P odnalazlem przyczyne niestebilnosci maszyny i licze prawie pelna para, bo memki niestety na 2,2V nei chca leciec na 1:1 w ciagu paru dni powinienem wrocic na swoje ~1,6k rac ale i ciezsza bron jest w drodze.... ;) http://img157.imageshack.us/img157/4995/clovertownhi6.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 gratuluje Lancy :P odnalazlem przyczyne niestebilnosci maszyny i licze prawie pelna para, bo memki niestety na 2,2V nei chca leciec na 1:1 w ciagu paru dni powinienem wrocic na swoje ~1,6k rac ale i ciezsza bron jest w drodze.... ;) http://img157.imageshack.us/img157/4995/clovertownhi6.jpg No no no, ładne cacko :-P. Dobre 3 kilo RACu z tego powinno dać - a w takiej sytuacji zamach na pierwsze miejsce realny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 3 kilo ?? Mysle ze duzo wiecej... jak jeszcze sie o ocnie to bedzie masakra... Ja licze jak licze....1 komp non-stop(3.7GHz) a drugi jak mu sie chce - (3.2GHz-problemy z chlodzeniem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 c2d@2,8 wyciagal jakies 1,5k dziennie a tam masz 4 sztuki c2d ;) wiec jakies 6k powinien wyciagnac jak nie lepiej, ale szkoda, ze tylko na xs maja takie zabawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Jak na XS? to to nie Twoje? :P to sa 2 C2D razem bo 4 rdzenie ;) a nie 8 ;) widze ze Seti@Home Poland znowu zeszlo z tempa na jakies 39-40K dziennie chyba.. a my wczoraj zrobilismy 45 :D dobrze jest panowie.. Lanc dostal ponad 3,5 wiecej dziennie no i Zulusik odpalil sprzet :) no i Niemiec nie jedzie ne defie.. ;] Edytowane 31 Października 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Jak na XS? to to nie Twoje? :P to sa 2 C2D razem bo 4 rdzenie ;) a nie 8 ;) no mnie jeszcze nie stac na takie zabawki ;) a sa to 2 czterordzeniowe procki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Mi by jeden ksent stykno :D Odpalic go tak na kilka Ghz i niech sobie bangla.... Ciekawe jak to to sie grzeje.. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 pewnie masakrycznie :D szkoda że LGA771 :| trzeba poczekać na E4300 i Q6600 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 3 kilo ?? Mysle ze duzo wiecej... Nie spojrzałem dokładnie, co to za model - myślalem, że "stary" Xeon 2.66, 2x4 albo 4+HT. Ta zabawka będzie miała "ciut" więcej :lol: Niemiec - myslałem, że dorwałes się do serwerka w jakimś małym banku czy coś i juz na Twoim koncie to siedzi :lol2: A Lanc wczoraj 4 kilo przeskoczył, nice :D. Dziś zapowiada się ciut mniej, ale pewnie niewiele... Moje trzecie miejsce najwyraźniej zagrożone jest - gdy nie liczy jeden konroł i robimy teraz 2500-3000 dziennie. eXecutorR dzielnie broni pozycji, pozostałe kompy wspierają :wink:. Ale BQI już gotowe, mam nadzieję, że trochę hostów przybędzie... (przy najbliższej okazji browar dla kszonka oczywiście :mrgreen:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Niemiec - myslałem, że dorwałes się do serwerka w jakimś małym banku czy coś i juz na Twoim koncie to siedzi :lol2: chcialbym bardzo, ale niestety jak juz pisalem takie zabawki to tylko na xs... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Chcialem dzisiaj namowic C4ctu5a zeby do nas dolaczyl ale cos nie bardzo chce.. napisal ze jak przestana robic raporty na boinc.org.pl to sie moze do nas dolaczy :) raportow nie ma juz od 4 tygodni wiec nie wiem.. ale jak my bysmy zrobili raporty to moze byloby latwiej ;) cos takiego http://www.boinc.org.pl/forum/viewtopic.php?t=198 proste... koles robil to recznie.. mozna latwiej wejsc na strone statystyk boincstats.com i jest mniej klikania.. wrzucic do excela tez nie problem i chyba sciagnac narzedzie do zrobienia wykresikow we flashu :] EDIT: Moja pomylka raporty jednak sa... no nic ale moze zrobimy fajniejsze? :P No widze ze jest link do mojego topicu o optymalkach hehe :D Edytowane 31 Października 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...