Lanc Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Tja niestety ;] Już się do tego przygotowywałem od tygodnia :F Tak to jest jak 90% maszyn jest niewiadomego pochodzenia ^^ @kszonek Kiedy nowa wersja BQI z optymalkami kurczaka ? To się znowu roześle po forach ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 aktualnie licze na jednym kompie tylko :) wiec jeszcze nic nie jest przesadzone bo z tego co widze to i tak liczysz wolniej probkli ode mnie :) :rolleyes: Spoko a ja mam tylko połowę ramu, więc też troche wolniej no i wchodzi jeszcze integra co też go spowalnia, ale poczekaj jeszcze troszke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Proponuje rozmowy o optymalizacjach przenieść do 2401519[/snapback] :rolleyes: Spoko a ja mam tylko połowę ramu, więc też troche wolniej no i wchodzi jeszcze integra co też go spowalnia, ale poczekaj jeszcze troszke A co to ma do rzeczy? Że single a nie dual - o to chodzi? Przecież to różnica jest marginalna, jeśli jest w ogóle... Moim zdaniem RAM ma znaczenie jeśli masz go 256MB - wówczas może faktycznie czasem brakować na SETI przy WinXP z zestawem odpalonych programów. Ale od 512MB wzwyż nie mamy już o czym mówić... Edytowane 24 Listopada 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ej te nowe optymalki Chickena to kompletne instalacje czy trzeba sciagnac normalnego boinca jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Ej te nowe optymalki Chickena to kompletne instalacje czy trzeba sciagnac normalnego boinca jeszcze?Kompletne w sensie sam program-optymalizacja + app_info, coby go widziało. Oczywiście wcześniej trzeba podstawowego boinca w ogóle zainstalować :lol: BTW. A czemu w tym temacie a nie w optymalizacjach? Hmm?? <_< Edytowane 24 Listopada 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 a ja w szkolew 'swojej' pracowni licze na celku 800mhz @900 ktory ma od wczoraj zaszczytne 64mega ramcu...... Normlanie borland mi laguje, ale seti sie musi liczyc :D jednostka 49 godzin zajmuje, ale co tam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 a ja w szkolew 'swojej' pracowni licze na celku 800mhz @900 ktory ma od wczoraj zaszczytne 64mega ramcu...... Normlanie borland mi laguje, ale seti sie musi liczyc :D jednostka 49 godzin zajmuje, ale co tam :lol:Też mam takiego mocarza na liście: GenuineIntel x86 Family 6 Model 8 Stepping 10 851MHz => 75,693.36 @ 61.70 :lol: A co, niech liczy, zawsze to te parenaście punktów w RACu więcej... I skoro już przy RACu jesteśmy - Platz drei odzyskane, dziś w nocy 4k powinno pyknąć B-) BTW. Raptor, gratulacje 0.5m! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 @kszonek - ofpyte, czemu tak słabo? :P SSE zapodane? Mi na P3 1G + 384 MB liczy jakieś 41k / 65 No i "we need more hosts and users" :) Trza nabić te minimum 50k RACu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 ano moze i trzeba :D panowie o to ranking przyrostow tygodniowych top10 w pL :) http://img120.imageshack.us/my.php?image=t...rzyrostyfx9.swf flaszyk zrobiony przez CYWE z boinc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ładnie, ładnie... Widać, kto dzieli i rządzi :twisted: A do RACu 50000 już faktycznie niedaleko - dwa całodobowe konroły i sprawa załatwiona :wink: O, widzę, że Lanc się nie poddaje i rzutem na taśmę powrócił na 3. miejsce <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 nie długo juz niedługo jak tyko mój badziewiasty asrock z serwisu wróci to znowu c2d zacznę gonić a i tak w tym tygodniu zamawiam jakąś płyte porządną żeby można było go 'troszqu' wykręcić narazie dodałem serwerek ale on ma tylko 512ramu i dwa seti go zaijają lekko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 nie długo juz niedługo jak tyko mój badziewiasty asrock z serwisu ...Lepiej zeby shit tego rodzaju juz nie wracal... Na marginesie wystarczy, ze zmienisz optymalki w tym co masz i bedzie ok 20% wiecej RAC :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 O, widzę, że Lanc się nie poddaje i rzutem na taśmę powrócił na 3. miejsce <_<To było tylko chwilowe :cry: Trzeba załatwić więcej hostów :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 A ja atakuje. Wieczorem dorwę kolejnego hosta i spróbuje wleźć do 1 dziesiątki hehe :D :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Lepiej zeby shit tego rodzaju juz nie wracal... Na marginesie wystarczy, ze zmienisz optymalki w tym co masz i bedzie ok 20% wiecej RAC :) . asrock nie jest zły - szczególnie 775Twin-HDTV R2.0 - obsługa C2D i FSB340 więc nie tak tragicznie jak na mobo za bardzo małą kase ;) btw porównałem najnowsze optymki SSE3 intel i SSSE3 C2D - wyniki tutaj Edytowane 25 Listopada 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Mała porcja gratulacji ;] Master_Electronic & Speedy - 25k opo - 10k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Master_Electronic & Speedy - 25k Dzięki postaram się o więcej :D Edytowane 26 Listopada 2006 przez master_electronic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Pierwszy w RAC w Polsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 PANOWIE 3 MIEJSCE W POLSCE W TOTAL CREDIT!!! :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 PANOWIE 3 MIEJSCE W POLSCE W TOTAL CREDIT!!! :> dopiero 3 ? :? hehe, gratki panowie, oby tak dalej :D musimy zrobic pierwsze miejsce w rac w polsce ;) w ogolnym rac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 musimy zrobic pierwsze miejsce w rac w polsce w ogolnym rac.Brakuje nam jakieś 5,5K RAC - kto ma jakieś luźne konroły? [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Od nas będzie jeszcze tysiączek w stosunku do tego, co obecnie. Od Raptora ze 2-2.5k pewnie. Niewiele już brakuje w sumie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 ja bede mial serwer na pD @ 4,5ghz 24h/d i to tyle. szkoda ze nie conroe, bo by troche natrzepal pktow. Mialem zrobic w ten weekend bqi, ale jakos sie nie moglem zebrac, podstaw to posciagac optymalii nowe i zobaczyc "co i jak"..... Od nas będzie jeszcze tysiączek w stosunku do tego, co obecnie. Od Raptora ze 2-2.5k pewnie. Niewiele już brakuje w sumie :D ale trzeba pamietac ze boinc@poland ostatnio szleje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 ja bede mial serwer na pD @ 4,5ghz 24h/d i to tyle. szkoda ze nie conroe, bo by troche natrzepal pktow.Nie ma co narzekać, dobry pentak na wysokich zegarach nie jest zły. Lepiej kombinuj, gdzie kolejne dorwać :wink: A konkurencja faktycznie nie śpi. Strasznie skokowe mają te przyrosty punktów <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Nie ma co narzekać, dobry pentak na wysokich zegarach nie jest zły. Lepiej kombinuj, gdzie kolejne dorwać :wink: A konkurencja faktycznie nie śpi. Strasznie skokowe mają te przyrosty punktów <_< zawsze cos.... takie skokowe, bo sa projekty co robia podliczenie kredydtow co jakis czas i wtedy dostaja kupe punktow jednego dnia. Podjarze co dwa tygodnie tak jest czy jakos tak. W tym miesiacu juz 3 razy miali dziennie ponad 100k! Wiec trzeba rosnac w sile............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 RAC - rzecz względna ;] Znowu mam 4k ;) Ale pewnie jutro spadnie do 3.9 :/ Trzeba więcej hostów załatwić i wrócić na 3 miejsce :twisted2: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 a ja ciągle pne się do góry RAC już >9k :P do tego dzisiaj coś dużo spadło z pendingu i mimo 4.5h do końca doby jest już 11.7k kredytów natłuczone :D mam nadzieje że ta tendencja sie utrzyma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 a ja już powrzucałem wszędzie nowe optymalki i w dalszym ciągu czekam na asrocka aż wrooci z serwisu przynajmniej sempka wykręciłem i też jakoś daje rade a jak tylko grafiki będą dostepne to aledale + sempek będą liczyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 A to się zdziwiłem ;] Wiem że to tylko przejściowe... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 no ja też się zdziwiłem ;) ale całe szczęście, że to tylko tak przejściowe jak przelotny deszcz ;) ale swoją drogą coś mało tego RACu dzisiaj... chyba LF coś z kompem namieszał. Zaraz pójdę go opi******ć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...