cyrus_6 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 a teraz spadnie do zera, bo cos seti zaczela mi kurewsko kompa zamulac i nie mam zamiaru sie meczyc. Wiesz co , Ty jako założyciel teamu nie powinieneś tak pisać bo to źle na morale bedzie działało :ph34r: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) ... teraz spadnie do zera, bo cos seti zaczela mi kurewsko kompa zamulac i nie mam zamiaru sie meczyc. Taa jasne, przyszedł rachunek za prąd :lol: . Edytowane 21 Grudnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wiesz co , Ty jako założyciel teamu nie powinieneś tak pisać bo to źle na morale bedzie działało :ph34r: ;) wiem, ale jak opera mi sie odpala ~15-30 sek a miala w zwyczaju ulamek sekundy do sekundy to cos mi tu nie gra :| a jedyna zmiana w cfg jaka zaszla to wdc 250gb => seagate 320gb zapis prostopadly i 1gb ram => 2gb wiec to raczej nie ograniczylo wydajnosci... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 może szajsgeate miesza? gemmyemu gryzie sie z p5b dlx mozę tobie z twoją też.. mój na szczęscie nie grymasi z p5wd2 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Niemiec bys sie wstydzil takie glupoty pisac :P przeciez wiadomo dobrze ze to nie SETI :> ale na cos zwalic trzeba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 serio mowie, ze zamula mi maszyne :| i nie chodzi tu o rachunki za prad, okres u pingwinow czy cos innego. jest to po prostu spadek komfortu pracy :/ ale zamiast c2d bedzie liczyl athlon 750 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dziwne ze caly czas miales i nic sie nie dzialo a nagle zamula :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dziwne ze caly czas miales i nic sie nie dzialo a nagle zamula :P tez mnie to dziwi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 jestes pewien ze to nie wina dysku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 hhe aa ja wlasnie do swojego konta dorzucilem celerona@ 950 MHz :D hehe zawsze to cos :P aa tak apropo jak zrobic kogos hostem ?? tak zeby nie mial dostepow do preferencji ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Podawaj mu acc key, a nie login i haslo, kiedy instaluje BQI. Albo się zgłoś do kszonka to zrobi BQI dla ciebie, wtedy dajesz program delikwentowi i on tylko wybiera optymalkę i juz liczy na twoje konto ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) mam problem :(( czy acc key i Cross-project ID to to samo ?? hehe rac na sempie : 580 Ktoś ma wiecej :D hehe Edytowane 21 Grudnia 2006 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Chyba nie, ale pewny nie jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) mam problem :(( czy acc key i Cross-project ID to to samo ?? hehe rac na sempie : 580 Ktoś ma wiecej :D hehe Ja na SD mam 250... No fajnie :lol: Otwórz plik account_setiathome.berkeley.edu.xml, znajduje sie on w folderze głównym Boinca. I popatrz na pierwsze 5 linijek ;) <account> <master_url>http://setiathome.berkeley.edu/</master_url> <authenticator> tutaj jest account key;] </authenticator> <project_name>SETI@home</project_name> <host_venue>work</host_venue> BTW: Straciłem host'a który robił 400 rac'u :( Pentium D 3.4Ghz nabyty... Wykruszył się parę dni temu :/ Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ludzie formaty robia na swieta :D wiecej bqi v4.3X nie bedzie, nadchodzi era v4.40 ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 to ja bym prosil takie z dedykacja dla mnie :D hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 jezeli dobrze pojdzie to beta bedzie w wigilie ;) z rozkazem wypalenia na plytke i wlozenia pod choinke z wielka kartka "od Kszonka" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 jezeli dobrze pojdzie to beta bedzie w wigilie ;) z rozkazem wypalenia na plytke i wlozenia pod choinke z wielka kartka "od Kszonka" ;)Kszonek pośpiesz się, za niedługo wychodzę do rodzinki i sobie chce BQI wypalić, żeby pod choinkę wrzucić xD ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) :D beta juz jest, wbijaj na dfi.sytes.net i sciagaj ;) hasło i login znaja Ci co powinni. Jeszcze zostalo mi kilka wersji do zrobienia ;) narazie do uzytku wlasnego, o czym jest w umowie licencyjnej. //edit: milusie :] Edytowane 24 Grudnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 aaa czemu nie ma dla mnie wersji ??? :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zamow i bedzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 aaa czemu nie ma dla mnie wersji ??? :((a byles wtym roku grzeczny? łohoho.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 to ja bym prosil takie z dedykacja dla mnie :D hehe Zamow i bedzie ;) prosilem .... pewnie ze bylem i t calutki rok :DD (licze caly czas wytrwale i nie przestaje :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) prosilem .... pewnie ze bylem i t calutki rok :DD (licze caly czas wytrwale i nie przestaje :D ) gg:5145789 podaj acckey (authentikator z pliku account_setiblablabla.xml) i zglos sie na gg, jak szybko sie uwiniesz to Ci skompiluje przed wyjazdem ;) //edit: mozna latwo poznac kiedy testuje nowa wesje bqi :lol: mialem rano 20 kompow identycznych z 0 punktow, teraz mam 3 ktore sie nie merguja :D Edytowane 25 Grudnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja poedytowałem exe i coś takiego wyświetla w result: <core_client_version>5.5.0</core_client_version> <stderr_txt> Probka przeliczona przez oprgramowanie teamu PurePC.pl Uzywanie BQI przez inne teamy zabronione !!! WU Info: onione WU Info: ............... WU true angle range is : 6.1904 SETI@Home Informational message -9 result_overflow NOTE: The number of results detected exceeds the storage space allocated. </stderr_txt> może wrzucić to do BQI - wtedy będzie widać jak ktoś będzie korzystał z pomysłu kszonka :P Mi cos nie idzie :D <core_client_version>5.5.0</core_client_version> <message> CreateProcess() failed - </message> :lol: rozwalilem 20 jednostek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 oki bqi juz mam wiec tyeraz tylko potencjalna ofiare musze znalesc :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) kszonek jak wróce z urlopu (3.I) to sie odezwe na GG - na razie moje maszynki są daleko ode mnie :( - dasz mi co chcesz zeby bylo w pliku i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Musze się trochę pochwalić :wink: , dziś(w sensie wczoraj) przeliczone 1609.4 jednostek B) . Rac myślę w ciągu kilku godzin będzie ponad 1k :gitarzysta2: . Edytowane 28 Grudnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zrobilem taki bajer ze po zainstalowaniu bqi nie da sie odpalic taskmgr :D szkoda tylke ze teraz nie wiem jak to cofnac i nie moge sam u siebie odpalic :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 kszonek, a jak jest z przejściem stare bqi -> nowe bqi (stare = bez mojego account_keya ), normalnie instalować, czy jakoś trzeba stare bqi wywalić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...