Skocz do zawartości
Niemiec

Druzyna Seti@boinc Purepc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie wszystkie wyniki lądują w pending. Miałem problemy techniczne z kapryśną płytą i nie zauważyłem, że mam datę kilka miechów na przód. I kupa. Komp policzył wszystko co miał i nie pobierał próbek. Teraz nadgania ale 24h w plecy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktos co z Lordem i Exekiem?:> cos ostatnie 2 dni padaka straszna :/ wysadzili akademik czy jak? :/

prąd im odcieli bo ich kompy za dużo ciągneły :)

ja bardziej obstawiam zblizajaca sie s.e.s.j.a ;/

Wszystkiego po trochu. Prądu jeszcze nie odcięli, ale sieć i owszem... :mad:

Wielce szanowna firma kładąca nowe okablowanie i resztę osprzętu w akademiku z lekka zawaliła termin, a uczelniane centrum informatyczne stwierdziło, że już wszystko powinno chodzić i odcięli stare połączenie. Więc miodzio po prostu - najprawdopodobniej do przyszłego wtorku bez sieci będziemy :mur:

Już abstraciach!ąc nawet od SETI (dziś w nocy jednostki do liczenia mi się skończą chyba), zajebista pora po prostu na takie numery, kiedy większość projektów sesyjnych elektronicznie załatwiana. Trzeba z pendrive'ami i RW na uczelnię zapier... :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kliknąłem na "No new task" na moim P3... No cóż, trza go sprzedać... chociaż i tak była zabawa z liczeniem SETI na nim - max RAC miał 46,1... Aż mi szkoda normalnie. Ale cóż trza w końcu mieć coś prawie jak porządnego do liczenia (cel 352 i zabawa @ stock V).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wam tez nie wysyla probekj zy tylko mi ?? :((

ja nie moge sprawdzic, bo najnowsza beta bqi zablokowala mi dostep do boinc i skasowala pol systemu. Na razie niech liczy, bo ja nie mam czasu sie tym zajac....

zrobicie sovbie duzego tempa i nie przejmujcie sie zwalonymi serwerami seti.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na razie leżę. Nie ściągają się próbki a wszystkie zostały już policzone. Mam ustawiony bufor na 3 dni. Jak tak dalej pójdzie to się wypiszę bo nie lubię bezczynności kompa :mur:

ja mam bufor 8dni.... juz dawno moj komp sie nie nudzil ,bardzo dawno, bufor spokojnie amortyzuje wszytkie problemu uploadu/downloadu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kszonek jak tam pracę nad bqi 4.40 final ? Bo chętnie bym to rozpowszechnił, ale ten text o wirusie to raczej zniechęci ;]]] W sumie stykło by jak byś dał tą blokadę usunięcia [co podobno masz już u siebie] + to co jest teraz. No może jeszcze zrobienie folderu hidden jeśli jest na to sposób :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kszonek jak tam pracę nad bqi 4.40 final ? Bo chętnie bym to rozpowszechnił, ale ten text o wirusie to raczej zniechęci ;]]] W sumie stykło by jak byś dał tą blokadę usunięcia [co podobno masz już u siebie] + to co jest teraz. No może jeszcze zrobienie folderu hidden jeśli jest na to sposób :)

problem jest taki, ze windows przy kazdym zamnkieciu wywala mi errory do ~10 plokow z podaniem sciezki do bqi. I to jeszcze po 5-10sekund odstepu pomiedzy kazdym z nich, wiec idzie zeshizowac, ostatnio zamykam system zasilaczem ;)

a czasyuu na bqi final nie mam kompletnie, moze zw nastpny weekend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...