Madness Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 U mnie wszystkie wyniki lądują w pending. Miałem problemy techniczne z kapryśną płytą i nie zauważyłem, że mam datę kilka miechów na przód. I kupa. Komp policzył wszystko co miał i nie pobierał próbek. Teraz nadgania ale 24h w plecy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 No wkońcu po swiętach wrócę do 10 dziesiątki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Wie ktos co z Lordem i Exekiem?:> cos ostatnie 2 dni padaka straszna :/ wysadzili akademik czy jak? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Wie ktos co z Lordem i Exekiem?:> cos ostatnie 2 dni padaka straszna :/ wysadzili akademik czy jak? :/prąd im odcieli bo ich kompy za dużo ciągneły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 ja bardziej obstawiam zblizajaca sie s.e.s.j.a ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Sesja sesja... a komputer sobie moze chodzic haha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wie ktos co z Lordem i Exekiem?:> cos ostatnie 2 dni padaka straszna :/ wysadzili akademik czy jak? :/ prąd im odcieli bo ich kompy za dużo ciągneły :) ja bardziej obstawiam zblizajaca sie s.e.s.j.a ;/Wszystkiego po trochu. Prądu jeszcze nie odcięli, ale sieć i owszem... :mad: Wielce szanowna firma kładąca nowe okablowanie i resztę osprzętu w akademiku z lekka zawaliła termin, a uczelniane centrum informatyczne stwierdziło, że już wszystko powinno chodzić i odcięli stare połączenie. Więc miodzio po prostu - najprawdopodobniej do przyszłego wtorku bez sieci będziemy :mur: Już abstraciach!ąc nawet od SETI (dziś w nocy jednostki do liczenia mi się skończą chyba), zajebista pora po prostu na takie numery, kiedy większość projektów sesyjnych elektronicznie załatwiana. Trzeba z pendrive'ami i RW na uczelnię zapier... :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) o FUCK! ja bym chyba za akademik nie płacił jakby mi net odłączyli !!! :twisted2: edit (14:31 2007-01-13): Weeee.. znowu próbek mi nie odsyła Edytowane 13 Stycznia 2007 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Dzisiaj kliknąłem na "No new task" na moim P3... No cóż, trza go sprzedać... chociaż i tak była zabawa z liczeniem SETI na nim - max RAC miał 46,1... Aż mi szkoda normalnie. Ale cóż trza w końcu mieć coś prawie jak porządnego do liczenia (cel 352 i zabawa @ stock V). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 czy wam tez nie wysyla probekj zy tylko mi ?? :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 czy wam tez nie wysyla probekj zy tylko mi ?? :(( ja nie moge sprawdzic, bo najnowsza beta bqi zablokowala mi dostep do boinc i skasowala pol systemu. Na razie niech liczy, bo ja nie mam czasu sie tym zajac.... zrobicie sovbie duzego tempa i nie przejmujcie sie zwalonymi serwerami seti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytas Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 mi takze nie wysyla wynikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 aa tak apropo bqi to liczylo liczylo i przestalo :) nie mam pojecia dla czego .... liczylo caly czas ale nie wysylalalo ani nie pobieralo nowych probek ... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 aa tak apropo bqi to liczylo liczylo i przestalo :) nie mam pojecia dla czego .... liczylo caly czas ale nie wysylalalo ani nie pobieralo nowych probek ... :( u kogos/u Ciebie/jaka wersja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 tak u mnie wersja to bqi_v4.40_pipanol aaa szykujesz cos z opytmalkami kurczaka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Przecież 4.40 jest z kurczakiem o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 aha to nie wiedzialem ... ale i tak cos wolno liczylo .... aa teraz juz wogole nie liczy :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 aha to nie wiedzialem ... ale i tak cos wolno liczylo .... aa teraz juz wogole nie liczy :(( bardzo dziwne..... moze jakis nowy firewall, albo cos? bo nie powinno tak byc, ja procuje na 4.40 i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja na razie leżę. Nie ściągają się próbki a wszystkie zostały już policzone. Mam ustawiony bufor na 3 dni. Jak tak dalej pójdzie to się wypiszę bo nie lubię bezczynności kompa :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 A u mnie się wszystko ściąga i wysyła :mrgreen: Przynajmniej na moim kompie, nie wiem jak na reszcie hostów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Lanc a zobacz w statystyki ;) Większość leży (przynajmniej o 15:28) http://setiatwork.com/team/teamstats.cgi?t...p;sortby=expavg Edytowane 16 Stycznia 2007 przez Madness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Ja mam w messages "Error on file upload: cant open file" na wszystkich komputerach. Co jest grane?? Tyle probek czeka na upload. Nie pobiera tez nowych: "No work from project". Edytowane 16 Stycznia 2007 przez ridczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja na razie leżę. Nie ściągają się próbki a wszystkie zostały już policzone. Mam ustawiony bufor na 3 dni. Jak tak dalej pójdzie to się wypiszę bo nie lubię bezczynności kompa :mur: ja mam bufor 8dni.... juz dawno moj komp sie nie nudzil ,bardzo dawno, bufor spokojnie amortyzuje wszytkie problemu uploadu/downloadu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 kszonek jak tam pracę nad bqi 4.40 final ? Bo chętnie bym to rozpowszechnił, ale ten text o wirusie to raczej zniechęci ;]]] W sumie stykło by jak byś dał tą blokadę usunięcia [co podobno masz już u siebie] + to co jest teraz. No może jeszcze zrobienie folderu hidden jeśli jest na to sposób :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 kszonek jak tam pracę nad bqi 4.40 final ? Bo chętnie bym to rozpowszechnił, ale ten text o wirusie to raczej zniechęci ;]]] W sumie stykło by jak byś dał tą blokadę usunięcia [co podobno masz już u siebie] + to co jest teraz. No może jeszcze zrobienie folderu hidden jeśli jest na to sposób :) problem jest taki, ze windows przy kazdym zamnkieciu wywala mi errory do ~10 plokow z podaniem sciezki do bqi. I to jeszcze po 5-10sekund odstepu pomiedzy kazdym z nich, wiec idzie zeshizowac, ostatnio zamykam system zasilaczem ;) a czasyuu na bqi final nie mam kompletnie, moze zw nastpny weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 No to czekam cierpliwie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja tam lece na starym bqi + po instalacji plik bat z kopiowaniem nowych optymalek i po problemie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja nie wiem po co ja to robie (mam ful nauki), ale sie kompilują... troche tego jest wiec to potrwa.... cya :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 B-) :grin: :wub: :ploom: :plum: :banana: :twisted2: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Nowe bqi tak na Ciebie działa czy co się stało :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...