LordFury Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jak patriotycznie się zrobiło :) Z innej beczki - od kilku dni coś nam dzienny przyrost punktów spada... +145007.25 +156751.46 +130153.72 +134170.68 +127542.6 +116932.64 +100492.15 Dziś pewnie podskoczy jeszcze do 110k, ale to raczej max. Czyżby syndrom ferii zimowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 wczoraj bylo 120 takze luz :) no wiesz czesc hostow sie wykrusza ze tak powiem :) z reszta nie wazne i tak jest dobrze nie ma co narzekac =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 U mnie awaria sprzętu. Sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 u mnie z pewnoscia syndrom ferii zimowych mam nadzieje ze pozniej wszytsko wroci do dawnej postawy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Madness tylko nie mow mi ze znowu skasowales mobo :D przestan sie bawic w to SPI znowu bo mordujesz :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Madness tylko nie mow mi ze znowu skasowales mobo :D przestan sie bawic w to SPI znowu bo mordujesz :P :P skasował :lol: btw, przepada ktos tutaj z age of emires ? bo sobie napsialem w szkole aqi [; (nazwa znajoma co nie :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 No poszła do piachu ;) Ale ten egzemplarz był od początku felerny. Teraz zasadziłem C2D na Asrock-u 945G. To jest dopiero poezja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 skasował :lol: btw, przepada ktos tutaj z age of emires ? bo sobie napsialem w szkole aqi [; (nazwa znajoma co nie :D ) Jak mówisz o 1 części to ja bym poprosił [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jak mówisz o 1 części to ja bym poprosił [; aoe2 + theconqueriuos... jedyne 60mb :D w sam raz zeby nosic sobie na pendrive i przy okazji sobie pograc z kims :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 my tutaj gadu gadu aa tu juz 10.000.000 kredytów poszło !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 dopiero 9997679.05 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 poszlo i to juz dawno ;P sprawdz tutaj http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_displ...p?teamid=126291 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 wczeniej serw nie dzialal.... w kazdym razie gratki dla wszytkich liczacych :D to kiedy robimy 15 000 000? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jutro? Dzięki za gratulacje, dopiero teraz wszedłem na forum -_-' Większość zawdzięczam mojemu kumplowi i jego c2d, którym serdecznie dziękuję :* BTW. ile powinienem wyciągnąć z celka 352 + 512 MB ddr2 single @ ~6-8h dziennie? P3 w końcu sprzedałem :mrgreen:, a na celku 400 tymczasowo nie mam zamiaru liczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jutro? Dzięki za gratulacje, dopiero teraz wszedłem na forum -_-' Większość zawdzięczam mojemu kumplowi i jego c2d, którym serdecznie dziękuję :* BTW. ile powinienem wyciągnąć z celka 352 + 512 MB ddr2 single @ ~6-8h dziennie? P3 w końcu sprzedałem :mrgreen:, a na celku 400 tymczasowo nie mam zamiaru liczyć. tomcat swego czasu wyciagal 600 racu... ale on jechal wiecej niz 6-8h i mial spore takty ;] jutro moze nie.... ale pojutrze :D :D :D tak z moich delikatnych obliczen wynka zw do wakacji powinnismy byc na 2 miejscu w polsce w TCboinc... dobrze licze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 No pięknie, pięknie... 10 milionów! Nadejszła wiekopomna chwila... B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 no gratulacje wszystkim za 10 mln! :) jedziemy dalej nie ma co czekac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 nawet nie wiecie jak to ladnie wyglada na statystykach swiatowych. moze i niektorzy maja wiecej od nas, ale my jako jedyni w pierwszej 20stce mamy mniej niz 100 hostow! po prostu w przeliczeniu na usera to RACem wymiatamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jak wszyscy to wszyscy ;] Gratulacje panowie, oby tak dalej :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 nawet nie wiecie jak to ladnie wyglada na statystykach swiatowych. moze i niektorzy maja wiecej od nas, ale my jako jedyni w pierwszej 20stce mamy mniej niz 100 hostow! po prostu w przeliczeniu na usera to RACem wymiatamy :) hostow....? hmmmm, chyba userow :D no i jeszcze nalezy powiedziec ze jestemy "mlodym" teamem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 gratki Panowie i liczymy dalej :D zarzuc ktos linka do statow swiatowych i polskich teamow i userow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 gratki Panowie i liczymy dalej :D zarzuc ktos linka do statow swiatowych i polskich teamow i userow. a sam nie umiem znalezc :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutorr Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 no racja. userow nie hostow. tak jakos mi sie napisalo :) gratulacje jeszcze raz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiBi & MiMi Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Wiecie może co się dzieje ?? Od kilku godzin dwa moje kompy się nudzą bo nie mają już co liczyć. Jak zajrzałem na statusy serwerów to prawie wszystko na czerwono oprócz dwu pierwszych. Takiego jeszcze czegoś nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Mogłeś ustawić większy cache... 3,4 dni by załatwiły sprawę [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 U mnie dopiero 2K peklo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 U mnie dopiero 2K peklo :D chyba 20 ;P ostanio slabo nam idzie, 1-lutego było 150k...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Powody: 1. pipanolowi pewnie zaczely hosty odpadac :P 2. Raptorowi pewnie maszyny padly bo 5-8k mniej ma 3. Madness popsul plyte wiec 2k w plecy 4. Lancowi tez pewnie pare hostow odpadlo 5. awarie serverow ludzie robia ze strachu cache na 10 dni i duzo pendingu... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) no wlasnie duzy pending.... Edytowane 8 Lutego 2007 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AL ADIM Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ciekawostka "obcy już tu są": http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=327002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...