Kangel Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Proszę o pomoc: zależy mi na tandemie drukarka+skaner, z czego drukarka najczęściej będzie używana do drukowania na czarno-biało. Najbardziej to bym wolał podpowiedzi, jakie powinno (to urządzenie wielofunkcyjne) mieć parametry, ewentualnie dany model. Proszę o szybką odpowiedź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 EPSON DX3850 <-- bardzo fajna maszynka pod względem CENA/Możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Dzięki wielkie. A czy to prawda, że urządzenia wielofunkcyjne mają tendencję do psucia się? ;) Edit- Bo tak słyszałem, i mimo, że sam nie wierzę, wolę zweryfikować ;) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Kangel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Skoro sam wątpisz w urządzenia wielofunkcyjne to zakup najtańszą laserówke i skaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nie mówię, że wątpię, chcę się po prostu upewnić :) A co sądzicie o Canon Pixma MP150? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Z tego co słyszałem to w miare dobra maszynka. Ale ja ze swojej strony polece HP PSC1610 lub tanszy model 1510. Jednak dla Ciebie moze byc lepszy Canon bo mam wieksze kardridze z czarnym tuszem, a co za tym idzie bedzie tanszy w eksploatacji niz HP ktory ma wieksze kardridze kolorowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 No to ja już nie wiem... ;) Z tego, co widziałem w informacjach, Epson jest zdecydowanie szybszy od Canona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Na dane podawane przez producenta zwiazane z szybkoscia drukowania nie ma co zwrazac uwagi, bo w rzezcywistosci praktycznie nigdy sie nie potwierdzaja. A po drugie roznica szybkosci o,5str na min jest niezuwazalna. Chyba ze masz zamiar duzo drukowac to atramenciak wogole sie do tego nie nadaje, znacznie lepiej spisze sie tutaj laserówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Tak jak mówiłem: będę drukował od czasu do czasu, i zwykle tylko tekst, chyba, że czasami jakąś graficzkę, zdjęcia bardzo rzadko. Dodatkowo zależy mi na dobrym skanerze. Czyli zostaję przy Epsonie DX3850? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...